17/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:56 Δημιουργία 17/01/19, 13:31

Κριός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου εξασφαλίζουν αρκετές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ ευνοούν τα ταξίδια και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί «θέματα», ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή «πρέπει». Ενδέχεται, δηλαδή, να «ξεφύγεις», παρασυρμένος/η από έντονες παρορμήσεις, τελικά όμως, αν τηρήσεις το μέτρο, μπορεί να σου βγει και σε καλό, αφού θα «ξεμπερδεύεις» άμεσα με υποθέσεις που σε άγχωναν ή σε προβλημάτιζαν για καιρό.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πάρεις αυτό που θέλεις. Πρόσεξε όμως, μήπως τελικά η υπερβολική αισιοδοξία σου σε «φορτώσει» με υπέρογκες δαπάνες, που τελικά θα σε φέρουν σε μια κατάσταση να χρωστάς περισσότερα από πριν.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σου, σε κάποιες περιπτώσεις όμως οι προσπάθειές σου δεν θα αποδώσουν, αν δεν λυθούν πρώτα κάποια τεχνικά ή νομικά θέματα. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα «επιτακτικό» θέμα υγείας.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σου, μπορεί να δικτυωθείς με πρόσωπα που σε… καλοβλέπουν κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι»! Επιπλέον, κάθε απόπειρά σου να επεκτείνεις την δράση σου θα στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να αναζωπυρώσει προβλήματα και ανταγωνισμούς μεταξύ φίλων και αγαπημένων, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να μπει «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», ιδιαίτερα αν η αιτία της έντασης έχει οικονομικό χαρακτήρα. «Παίζει» ακόμη το ενδεχόμενο μιας ρήξης για κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δίνοντάς σου νέες προοπτικές αλλά και την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί βρίσκει την λύση του. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που είτε χρονίζουν είτε βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ζητούν την λύση τους. Κι αυτό δεν αναφέρεται μόνο στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε κοινωνικές δράσεις μέσα από τις οποίες θα αναδειχθείς, αρκεί να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Λέων

Μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα! Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σε καλούν να διασκεδάσεις περισσότερο και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων, βάζοντας στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματα σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις κενά στην τεχνική κατάρτισή σου. Όσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εμπόδια που θα σε αναγκάσουν να επιστρατεύσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τις οικογενειακές υποθέσεις σου αλλά και την πρόθεσή σου να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να αποκτήσεις κάποιο ακίνητο. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορείς να «φτιάξεις» την ζωή σου, ανταποκρινόμενος/η θετικά σε μια πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου και σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες και τώρα σου… γνέφει δελεαστικά! Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα αλλά και μια οικονομική διαφωνία-σύγκρουση, που θα σε μπλοκάρει.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις σε παρεμβάσεις γνωστών, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσο που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εντάσεις στην ζωή σου μέσω… άλλων κι εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις την διπλωματία σου και το μυαλό σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές επιλογές. Ακόμα, είναι πιθανό να προκύψει μια «σκάντζα» στις συνεργασίες σου.

Σκορπιός

Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν καλά νέα, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φροντίζουν ώστε όχι μόνο να μην σου λείψει τίποτα, αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, φρόντισε, ωστόσο, να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει τεχνικά προβλήματα στην δουλειά σου και αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που θεωρούσες λυμένα και τελικά… δεν είναι! Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δώσει την αφορμή να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» ή να αξιοποιήσεις κάποιες από εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι».

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια πρόσκαιρη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να ξεπεράσεις εύκολα ό,τι σου… φράζει τον δρόμο! Επιπλέον όμως, είναι σκόπιμο να μην υπερτιμήσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις για την υγεία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να προσπεράσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, δεν αποκλείεται δε να διαπιστώσεις ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου, θα γίνουν τελικά αποδεκτές με ενθουσιασμό!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ποικίλες περιποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» μυστικά. Ενδέχεται, ωστόσο, να μαθευτούν και δικά σου πράγματα, που θα προτιμούσες να μείνουν στο… σκοτάδι! Παράλληλα, με τον Άρης στον Κριό, κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα που χρονίζουν δείχνουν ικανά να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση, σε κάθε περίπτωση όμως, αν θέλεις να αποφύγεις την «φαγωμάρα», μείνε σε αυτά που σε ενώνουν με τα οικεία σου πρόσωπα κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε… συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού υπάρχει και ο εύκολος δρόμος για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον, μπορεί να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, οπότε έσο έτοιμος/η! Ακόμα, σε καλεί να εντρυφήσεις σε ποικίλες γνώσεις ή τεχνικές αλλά ίσως αναδείξει κι ένα «επείγον» νομικό ζήτημα στην δουλειά σου.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη κάποια σημαντικά για σένα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις ή την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μπορείς να ποντάρεις στην τύχη σου, ίσως μάλιστα ο Άρης στον Κριό να σου φέρει κέρδη ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη επιλογή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να προκύψει «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις, αλλά εσύ μην παραβιάσεις τις κόκκινες γραμμές σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε