Τρίγωνο Αφροδίτης με Άρη 18/1 : Πάθος και συναίσθημα για τα ζώδια

Τρίγωνο Αφροδίτης με Άρη 18/1 : Πάθος και συναίσθημα για τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:26 Δημιουργία 17/01/19, 15:25

TAGS

Στις 18 Ιανουαρίου 2019, η Αφροδίτη στον Τοξότη και ο Άρης στον Κριό, σχηματίζουν ένα πύρινο και απόλυτα παθιασμένο και δυναμικό Τρίγωνο!

Επιτέλους οι επιθυμίες και τα συναισθήματα, εκφράζονται τώρα και ευτυχώς εκπληρώνονται! Το πάθος ξυπνά και μας ωθεί να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά αυτόν ή αυτή που επιθυμούμε με φλόγα και δυναμισμό!

Σεξουαλική ορμή και… ερωτικά ταλέντα βγαίνουν στην επιφάνεια και αναμένουμε καυτές στιγμές!

Πέρα από την ερωτική, απολαμβάνουμε και οικονομική εύνοια και η όψη αυτή μας βοηθά να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στα όνειρα και τους οικονομικούς μας στόχους!

Οι πιο τυχεροί της όψης, είναι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ιδίως του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Απολαμβάνεις… νέες ερωτικές, άκρως παθιασμένες γνωριμίες, επαφές, ταξίδια και εξόδους, κατακτήσεις, καλοπέραση και ερωτικά μηνύματα! Μόλις έφτασε μία απόλυτα αισιόδοξη και τυχερή περίοδος, για σένα!

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαμβάνεις… καυτές στιγμές και αστείρευτο πάθος στον έρωτα! Έχεις απόλυτα συναισθηματική αλλά και οικονομική εύνοια!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απολαμβάνεις… αναθέρμανση της σχέσης σου, αν είσαι δεσμευμένος και μία νέα ερωτική γνωριμία πολλά υποσχόμενη, αν είσαι ελεύθερος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαμβάνεις… κατακτήσεις λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και του ερωτισμού που αποπνέεις! Έχεις επιπλέον τύχη και στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις!

ΛΕΩΝ: Απολαμβάνεις… απόλυτη ερωτική επιτυχία!Είσαι ερωτεύσιμος, παθιασμένος, αισθησιακός και απόλυτα τυχερός στα συναισθηματικά σου θέματα! Εκπληρώνεται μία μεγάλη σου επιθυμία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαμβάνεις… βελτίωση σε οικογενειακές σχέσεις και υποθέσεις σπιτιού! Επιπλέον, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει παθιασμένο και ίσως η επανασύνδεση είναι εφικτή!

ΖΥΓΟΣ: Απολαμβάνεις… επαφές, συναντήσεις, βόλτες, συζητήσεις, γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα ή γνωριμίες! Δέχεσαι ευχάριστα νέα και συναντήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαμβάνεις… άπλετο συναίσθημα, μπόλικα χρήμα και φυσικά… σεξ! Σταθεροποιείς την ερωτική σου ζωή τώρα και την γεμίσεις με πάθος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαμβάνεις… εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών και παθιασμένες στιγμές!Είσαι γοητευτικός και απόλυτα ερωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Τύχη σε έρωτα, αλλά και σε χρήμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαμβάνεις… απαγορευμένες και παρασκηνιακές ερωτικές δραστηριότητες, γεμάτες πάθος. Άκου άφοβα, την διαίσθηση σου σε έρωτα και χρήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαμβάνεις… την στήριξη των φίλων σου, οι οποίοι σου δίνουν δύναμη να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τα όνειρα σου!

ΙΧΘΥΣ: Απολαμβάνεις… επιτυχία στην καριέρα και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας! Μία επαγγελματική σχέση ίσως μετατραπεί σε ερωτική!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε