18/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:32 Δημιουργία 18/01/19, 12:24

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η, πρόσεξε λοιπόν στις μετακινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό μηχανημάτων, που κρύβουν κινδύνους. Παράλληλα, σήμερα μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο».

Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας οξείας κριτικής από «δικούς σου» ανθρώπους κι εδώ βέβαια το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές κι όχι να ταμπουρωθείς στις απόψεις σου συμμετέχοντας σε έναν πόλεμο, που δεν θα ωφελήσει κανέναν.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς ευέλικτα και χωρίς «παρωπίδες», ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί.

Παράλληλα, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ακραίες επιλογές. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να «σπάσεις» την ρουτίνα και καλό είναι να επικεντρωθείς στα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά σε μια «ενστικτώδη» συμπεριφορά, που σε θέλει να ακολουθείς παράλληλους δρόμους στην ζωή σου αλλά και να αναλώνεσαι σε ερεθίσματα που σε αποσπούν διαρκώς.

Επιπλέον, αναμένεται ένα μπαράζ μετακινήσεων και επαφών. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη!

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει την «εσωτερική» ζωή σου με τα όνειρα και τις διαισθήσεις σου να έχουν τον πρώτο λόγο και στις… αποφάσεις σου, αφού με την λογική άκρη δεν θα βγάλεις!

Επιπλέον, πολλά «παίζονται» παρασκηνιακά, είναι σκόπιμο να προστρέξεις στην βοήθεια ενός κρυφού συμμάχου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «ακατανόητες» για σένα συμπεριφορές ή επιλογές αλλά σε καμία περίπτωση μην δείξεις πως ενοχλείσαι, αφού, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο «άγρια»!

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους συμβάλλει σε μια αστάθεια στην κοινωνική ζωή σου, με πολλά πρόσωπα να «παρελαύνουν» στην ζωή σου και να αποχωρούν… πάραυτα!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, διαπιστώνοντας τελικά πως για άλλο πράγμα πήγαινες και άλλο βρήκες. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου αλλά και να μάθεις και κάτι που θα σε εκπλήξει δυσάρεστα.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει πτυχές της ζωής σου που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να διακριθείς και να λάμψεις με την παρουσία σου.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με την εξάρτηση ή την υποταγή σου σε κάποιον/α. Επιπλέον όμως μπορεί να σοκαριστείς από τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις και μια νέα φιλοσοφία ζωής, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς της με ταξίδια και αρκετές μετακινήσεις-επαφές.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε προκαλεί να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με τις σχέσεις ή τα οικογενειακά σου. Και το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να «γαντζωθείς» σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού η προάσπιση της προσωπικής ανεξαρτησίας σου είναι το βασικό ζητούμενο.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ενώ κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρεις για αγορές ή επενδύσεις θα έχουν έναν σχετικά μεγάλο βαθμό αναξιοπιστίας.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητα σου με ακραίες παραξενιές ή ιδιοτροπίες αλλά να δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Εκεί είναι που έχεις να προσφέρεις πολλά και να «ξυπνήσεις» κάποιους από τον «λήθαργο» που έχουν πέσει!

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη», περιορίζοντας την ελευθερία των κινήσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ενοχληθείς από τα διαρκή «ήξεις-αφήξεις» των άλλων.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει», έχοντας εμπιστοσύνη στην τύχη σου!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει επιπλέον δουλειές, ενώ μπορεί να αναδείξει και ένα θέμα υγείας, σε κάθε περίπτωση όμως να απευθυνθείς στους ειδικούς κι όχι στον κάθε «άσχετο»!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού το «στοίχημα» σου είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα… τρελάνεις κόσμο με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου! Σκέψου όμως και το ενδεχόμενο να πρωτοτυπήσεις δημιουργικά.

Παράλληλα, στα εργασιακά σου, όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο και θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να δράσεις έξω από κλισέ ή προκαταλήψεις κι αν μπορείς να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους τότε… ακόμα καλύτερα!

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα για κακό. Επιπλέον, αναμένονται εξελίξεις στα περιουσιακά σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να αναδείξει τις πιο ακραίες ή «ασύμβατες» πτυχές του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να βιώσεις τέτοιες συμπεριφορές από άλλους. Επιπλέον, μια φιλική σου σχέση μπορεί να διακοπεί απότομα, ενώ αναμένονται έκρυθμες καταστάσεις τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε