21/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

21/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:15 Δημιουργία 21/01/19, 10:05

Κριός

Σήμερα τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμα και τα πιο «σίγουρα» καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις την πολιτική σου ανοίγοντας «δρόμους» στο νέο και την διαφορετικότητα. Και είτε «σπάσεις» την ρουτίνα στην σχέση σου, κάνοντας πράγματα που δεν συνηθίζεις, είτε ξεκινήσεις κάτι «τολμηρό», οι εξελίξεις τελικά θα σε δικαιώσουν. Αντίθετα, αν μείνεις «στα ίδια», τότε θα βρεις τις ανατροπές… μπροστά σου!

Ταύρος

Ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κινηθείς μυστικά αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεται το ίδιο από ένα άλλο πρόσωπο που προσπαθεί να «στήσει» καταστάσεις υπέρ του Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ενός «συμπτωματικού» συντονισμού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ίσως το… καλύτερο απ’ όλα είναι πως σεξουαλικά μπορεί να βιώσεις κάτι πολύ αισθησιακό, που θα σου μείνει αξέχαστο!

Δίδυμοι

Το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εξασφαλίσει αν όχι την ευτυχία σου, τουλάχιστον την καλοπέραση σου! Διώξε λοιπόν κάθε σκοτούρα από το μυαλό σου και απόλαυσε όλα εκείνα που κάνουν την ζωή σου ομορφότερη, χωρίς να δίνεις σημασία σε κώδικες και κανόνες που η κοινωνία σου επιβάλλει. Από εκεί και ύστερα βέβαια καλό είναι να μην «δέσεις» αυτά που σου υπόσχονται, αφού το πιθανότερο είναι να μην γίνουν ποτέ.

Καρκίνος

Ακόμη κι αν δεν δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό, σημασία έχει το ότι η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο ή στο διαδίκτυο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως ότι σου λένε είναι και… αληθινό, οπότε πρόσεξε μήπως γίνεις το «έξυπνο πουλί», που πιάνεται από την μύτη! Το μόνο που είναι σίγουρο είναι η τόνωση της αυτοπεποίθησής σου και σε αυτό να μείνεις!

Λέων

Όλα συνηγορούν σε μια απελευθέρωση των επιθυμιών σου και μια χαλάρωση των «πρέπει» σου, που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση στο περιβάλλον σου, ακόμη κι αν «ξεφύγεις» όμως, κανείς δεν σου… απαγορεύει να περάσεις όμορφα και το μόνο ενδεχόμενο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το να μην «κυλήσεις» προς την απιστία, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δύσκολα θα αντέξεις τους περιορισμούς της.

Παρθένος

Το να έχεις βάλει την σχέση σου στον «αυτόματο πιλότο» και το να θεωρείς διαρκώς ως δεδομένο τον άνθρωπο σου μπορεί να τον κάνει να αντιδράσει κρυφά και με τρόπο που δεν θα σου αρέσει. Βάλε λοιπόν περισσότερη φαντασία στην ζωή σου, δίνοντας του μια άλλη εικόνα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να σου γίνει μια πρόταση που θα σε «σκανδαλίσει» κι ίσως τελικά να κάνεις πράγματα που ποτέ δεν… φανταζόσουν!

Ζυγός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα «ολίσθημα» είτε δικό σου, είτε της άλλης πλευράς. Αν πάλι είσαι μόνος/η, στην παρούσα φάση, ευνοούνται περισσότερο οι «περιστασιακές» σχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις, οπότε κινήσου κι εσύ αναλόγως! Αν πάντως ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για ένα πρόσωπο, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και μένει να μάθεις το… πόσο ακριβώς θα κρατήσει το πάθος!

Σκορπιός

Τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι ότι πίσω από μια «ρομαντική» πρόταση-συνάντηση κρύβονται πολλά… ψέματα, που όμως δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν, αφού ως γνωστόν «αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοικοκύρη»! Μένει να φανεί βέβαια αν θα είσαι εσύ ο δράστης-ένοχος/η, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντίστοιχες κινήσεις από το ταίρι σου!

Τοξότης

Οι βλέψεις σου είναι πολλές και οι προσφορές ανάλογες, ίσως μάλιστα να απολαύσεις μια ρομαντική βραδιά. Όμως πίσω από την «μαγεία» του ερωτικού παιχνιδιού μπορεί να μην κρύβεται τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου επιβεβαίωση, γι’ αυτό μην… βιαστείς να ορκιστείς για τίποτε! Στο πρόγραμμα πάντως είναι και οι ανταγωνισμοί με τους άλλους, πρόσεξε λοιπόν μην μπεις σε «ξένα χωράφια».

Αιγόκερως

Η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά «θολή» κι αν δυσκολεύεσαι να συμπεράνεις τι ακριβώς «παίζεται», μπορείς να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου κι όχι να δίνεις σημασία στο τι λέει ο ένας κι ο άλλος, αφού μπορεί να είναι «εκ του πονηρού». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να… θυμηθείς τον καλό ρομαντικό σου εαυτό, διαμορφώνοντας μια ξεχωριστή «ροζ» πραγματικότητα.

Υδροχόος

Η προσωπική σου ζωή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, σήμερα μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα ταίρι που φαινομενικά σε καλύπτει σε πολλά. Η συνέχεια βέβαια θα δείξει αν αυτό «στέκει» ή όχι. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, επειδή δεν θέλει και πολύ για να… υποκύψεις σε έναν «πειρασμό», σκέψου πριν δράσεις και κυρίως μην καταναλώσεις πολύ αλκοόλ, αφού οι αντιστάσεις σου θα εξαφανιστούν!

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα για… συντροφιά, το μόνο που σου μένει είναι να απολαύσεις την ζωή σου, χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Ζήσε λοιπόν τον έρωτα σου κι άσε τους άλλους να «παλεύουν» με τα δικά τους προβλήματα και να… αναρωτιούνται για την ευτυχία σου! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε αφού αυτή η ευτυχία μπορεί να πάρει και τον… κακό τον δρόμο, μέσω μιας απιστίας!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε