Τετράγωνο Άρη με Κρόνο 21/1: Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Τετράγωνο Άρη με Κρόνο 21/1: Πώς επηρεάζει τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:21 Δημιουργία 21/01/19, 14:16

TAGS

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, έρχεται μία επικίνδυνη όψη Τετραγώνου, ανάμεσα στον Άρη στον Κριό και τον Κρόνο στο Αιγόκερω. Προβλήματα θα υπάρξουν κυρίως λόγω υπερβολικού εγωισμού, επιθετικότητας και οξυθυμίας.

Κριός
Μην επιμένεις σε ακραίες συμπεριφορές, σκληρό λόγο, εγωισμό και απαιτήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Όχι στους καυγάδες, ναι στην υπομονή και την ψυχραιμία!

Ταύρος
Έχεις αρκετές αδικαιολόγητες φοβίες, ανασφάλειες, συγκολλημένο θυμό και άγχος! Κάνε υπομονή και επιστράτευε την λογική σου! Πες όχι σε παρασκηνιακές κινήσεις και κουτσομπολιά, γιατί είσαι απρόσεκτος!

Δίδυμοι
Όχι στην νευρική και απότομη συμπεριφορά, απέναντι σε φίλους , γιατί μπορεί να έρθουν σημαντικές ρήξεις! Μην είσαι παρορμητικός σε τυχόν νέες γνωριμίες!

Καρκίνος
Απέφυγε οπωσδήποτε εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για την καριέρα σου! Μην παραφέρεσαι, γιατί χαλάς την καλή σου εικόνα!

Λέων
Πρόσεξε πολύ την παρορμητική συμπεριφορά σου σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα και γνωριμίες. Πρόσεξε πολύ ταξίδια και γενικά μετακινήσεις!

Παρθένος
Λάθη σε έρωτα και χρήμα, τώρα φέρνουν τις αρνητικές τους συνέπειες! Μην απαιτείς, περισσότερα από αυτά που μπορείς να έχεις!

Ζυγός
Όχι στα νεύρα και τις βιαστικές αποφάσεις, στην συντροφική ζωή! Η συμπεριφορά σου, ενδεχομένως, να προκαλέσει ρήξεις!


Σκορπιός
Θέλει πολύ προσοχή η απόδοσή σου στη δουλειά, γιατί κινδυνεύεις από βιαστικά λάθη, που θα σου στοιχήσουν! Περιποιήσου τον εαυτό σου και φρόντισε για την ξεκούραση σου!

Τοξότης
Πες όχι στην ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά στον έρωτα γιατί εκτίθεσαι και χαλάς την καλή σου φήμη! Μην προκαλείς με κόντρες και εγωισμό!

Αιγόκερως
Αρκετές θα είναι οι συγκρούσεις στο σπίτι και την οικογένεια, αν δεν προσέξεις τα νεύρα και την επιθετικότητα σου! Μην επιτρέπεις την νοσταλγία για το ερωτικό παρελθόν να σε παρασύρει σε ένα άτομο, που πάλι θα σε πονέσει!

Υδροχόος
Απέφυγε εντάσεις και τσακωμούς με αδέρφια και γείτονες, γιατί μάλλον θα το μετανιώσεις!Πρόσεξε οποιαδήποτε επαφή, μετακίνηση ή νέα γνωριμία σήμερα!

Ιχθύες
Φέρσου οπωσδήποτε με σύνεση όσον αφορά την διαχείριση των χρημάτων σου! Μην αφήσεις εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας, να πλήξουν την ερωτική σου ζωή!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε