23/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

23/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:44 Δημιουργία 23/01/19, 11:36

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, συνυφασμένη με «άθλους» και κατακτήσεις. Μόνο πρόβλημά σου βέβαια είναι η βιασύνη αλλά και ένας «υφέρπων» φανατισμός, που σε κάποιες περιπτώσεις θα κάνει τους άλλους να απορούν. Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείς να εργαστείς εντατικά ή να αθληθείς, προκειμένου να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια με έναν δημιουργικό τρόπο.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού προκαλεί αλλαγές κι ανατροπές στην καριέρα σου κι όσο πιο γρήγορα όμως αποδεχτείς τα «καινά δαιμόνια», τόσο το καλύτερο για σένα.

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και αν τα αφήσεις να εξελιχθούν, τότε σίγουρα θα τα βρεις μπροστά σου. Έχεις ωστόσο το momentum για να πετύχεις έναν μικρό θρίαμβο κινούμενος κι εσύ κρυφά. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι σήμερα οι «συμβατικές» επιλογές δεν έχουν τύχη.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Κριό «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αναφορικά με τις συλλογικές δράσεις σου, έχεις την τάση να «κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά», γι’ αυτό πριν δράσεις προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και βέβαια μην παρασύρεσαι από κρίσεις, που μπορεί να είναι και… πρόωρες!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό κέρδος, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «στιλάτο». Αν όμως έχεις να λαμβάνεις από κάπου, μάλλον θα… περιμένεις, αφού κάτι απρόβλεπτο θα «κλείσει την ροή».

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει περισσότερο βιαστικό/η και απρόσεκτο/η, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στην ζωή σου. Αν όμως κινηθείς σε τομείς που γνωρίζεις καλά, τότε η «εκκωφαντική» επιτυχία σου είναι θέμα χρόνου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες ή «αδόκιμες» συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις ήδη υπάρχουσες ή τις… νορμάλ, που μάλλον «υποφέρουν»! Επιπλέον τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα πολύ πιο απλά.

Λέων

Ο Άρης στον Κριό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κατά τα άλλα όμως μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές στην συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε λοιπόν να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις και να κινηθείς με μέτρο και στρατηγική, θέτοντας έναν στόχο την φορά.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια» στην δουλειά σου, υιοθετώντας νέες πρακτικές αφού μόνον μέσω αυτών θα μπορέσεις να πετύχεις και μάλιστα με «ανέλπιστο» τρόπο!

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, αν ρισκάρεις. Από την άλλη πλευρά αν προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνισμοί, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης για να μην γίνουν όλα «γης μαδιάμ»!

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια ιδιαίτερη αναζήτηση «για λίγους». Επιπλέον όμως, τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, εξ αιτίας αιτημάτων ή «ανήκουστων» καταστάσεων που «σε βγάζουν από τα ρούχα σου»!

Ζυγός

Ο Άρης απέναντί σου προσδίδει μια αστάθεια, τόσο στην δική σου διάθεση όσο και των άλλων κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα αποκαλυφθούν ξεκάθαρα οι προθέσεις αλλά και τα δυνατά ή αδύνατα σημεία του καθενός.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού παραπέμπει σε αλλαγές στο σπίτι σου και πέρα από τους… απρόσκλητους μουσαφίρηδες, εκείνο που προέχει είναι να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που αναβαθμίζουν και πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές σου.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό δίνει έμφαση στα εργασιακά σου, σπέρνοντας όμως στο διάβα σου άτομα που μάλλον δεν ξέρουν τι θέλουν κι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις για την υγεία και την διατροφή σου, πριν βρεθείς με πρόβλημα, αφού η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απροσδόκητα συναπαντήματα και ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις κάτι που γίνεται «μια στο εκατομμύριο», γι’ αυτό μην δίνεις όρκο για τίποτα!

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό σε προσανατολίζει σε θέματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν αλλά τελικά όπως θα διαπιστώσεις γίνεται πολύ κακό για το τίποτα!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο, ενώ επιδρά ανατρεπτικά και στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, σε καλεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις!

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον Κριό, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε στην δουλειά σου. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε θέλει πρόθυμο/η να υιοθετήσεις αλλαγές που ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σε ξενίζουν αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις, αφού σήμερα οι εξαιρέσεις προηγούνται του κανόνα!

Υδροχόος

Ο Άρης στον Κριό αναμένεται να σε… εκνευρίσει, «βγάζοντας» διαρκώς εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά με άτομα του περιβάλλοντός σου και ιδιαίτερα με κάποιον/α που δεν «στροφάρει». Από την άλλη πλευρά βέβαια σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να φύγεις από τα συνηθισμένα και να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα χωρίς «κολλήματα» και ταμπού που θα σε εμπνεύσουν δημιουργικά. Επιπλέον, φέρνει μια αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Ιχθύες

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα που «τρέχουν», έχοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες, αρκεί να θυμάσαι πως σήμερα οι κανόνες δεν ισχύουν και τον πρώτο λόγο έχουν οι εξαιρέσεις.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου φέρει νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα. Επιπλέον, δείχνει πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε