24/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

24/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:53 Δημιουργία 24/01/19, 11:46

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν επαφές και συναντήσεις για ένα εργασιακό σου ζήτημα.

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για μια υπόθεσή σου, ενώ δεν αποκλείεται μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε μια φορολογική ή κληρονομική υπόθεση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φέρνει καλά νέα, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις παιδιά, το πρώτο ζητούμενο είναι να ξεπεράσουν ενδεχόμενες δυσκολίες ή ένα προσωπικό θέμα που τα απασχολεί. Επιπλέον όμως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη φροντίζει ώστε να μην σου λείψει τίποτε, το πιο καλό «χαρτί» σου όμως είναι η Δήμητρα απέναντί σου, αφού σε φέρνει σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα πρόθυμα να σε στηρίξουν και δεν έχεις παρά να συνεργαστείς μαζί τους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Σκορπιό διευκολύνει τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με πρόσωπα-φορείς που θα σε προωθήσουν. Επιπλέον, με την Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να σου προσφερθεί μια πολύ βολική λύση, μέσω ενός συνεργάτη σου ή να επωφεληθείς από μια επιτυχία του.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά μάλλον δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας ή πολυδιάσπασης.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε διακεκριμένα άτομα, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς σκέψεις συναισθήματα και όνειρα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα pet!

Λέων

Η Δήμητρα στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο για μια ρύθμιση σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «περίλαμπρη» κοινωνική εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια ανάλογη μάζωξη εκτός έδρας Επιπλέον η Αφροδίτη στον Τοξότη φροντίζει για την καλοπέρασή σου, κοντά σε άτομα που «σε πάνε»!

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να εξασφαλίσεις τα αναγκαία, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, μπορεί ωστόσο να δώσεις προτεραιότητα σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις, προσπερνώντας κάτι άλλο σοβαρό, γι’ αυτό ξεκίνα από αυτά που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη διαμορφώνει ένα πολύ καλό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να εξωραΐσεις ή να εμπλουτίσεις τον χώρο σου.

Αλλά και στις επαφές σου με τον έξω κόσμο, η Δήμητρα στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σου αλλά και την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου ή να δώσεις προτεραιότητα στην διερεύνηση του παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για την υγεία ή την διατροφή σου. Κατά τα άλλα βέβαια με την Αφροδίτη στον Τοξότη να σε θέλει «εκτός των τειχών» έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα αξεσουάρ ομορφιάς!

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοεί την ρύθμιση οικονομικών θεμάτων, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση.

Σκορπιός

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου, σου προσθέτει μερικούς ακόμη «πόντους» με συνέπεια κάποιες «πόρτες» να σου ανοίγουν πλέον πολύ πιο εύκολα, ίσως μάλιστα να σου απονεμηθεί μια διάκριση. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχεις να… λαμβάνεις, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος!

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να «ανοίξεις» τον κύκλο σου, κρατώντας όμως μια απόσταση τόσο από τις «υποχόνδριες» συμπεριφορές, όσο και από άτομα που δηλώνουν μεν «αυθεντίες» αλλά ένας… Ποσειδώνας ξέρει «τι καπνό φουμάρουν»!

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιμετωπίσεις ευέλικτα την κατάσταση, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς.

Ωστόσο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα καταφέρεις τελικά να «περάσει» το δικό σου, να απολαύσεις τα καλά της ζωής αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για τον καλλωπισμό σου. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοεί θέματα υγείας-διατροφής αλλά και τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια κρυφή βοήθεια.

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις πιο συλλογικά, ενώ η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις.

Επικοινωνιακά λοιπόν είσαι σε καλό δρόμο, ενώ μπορείς να αφιερώσεις χρόνο και στην εκμάθηση μιας τεχνικής ή την επιμόρφωσή σου, καλείσαι όμως να αξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα και να βάλεις έγκαιρα στην θέση τους όσους/ες σε «πρήζουν» με ανούσιες παρεμβάσεις. Μάλιστα με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιθανό να σε αποσυντονίσουν με προσωπικά κουτσομπολιά.

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητες σου. Και το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ, αφού με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν φίλο ή μια φίλη.

Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως σε αγχώσουν, ωστόσο η Σελήνη στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, συμβάλλοντας σε ποικίλες οικονομικές βοήθειες. Θα πρέπει κι εσύ όμως να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα.

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να γίνεις πιο διαλλακτικός στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ σου ανοίγει τον δρόμο για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με αγορές ρούχων ή αξεσουάρ.

Επιπλέον, με την Δήμητρα στον Σκορπιό δρομολογείται ένα ταξίδι, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι κομβικής σημασίας για μια νομική υπόθεσή σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε