07/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

07/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:14 Δημιουργία 07/02/19, 10:10

Κριός

Ένα «ισχυρό» πρόσωπο ενδιαφέρεται για σένα αλλά αν δεν έχεις την τύχη να… πέσεις πάνω του, αυτή η προτίμηση μπορεί και να μην εκδηλωθεί ποτέ ανοικτά. Θα το καταλάβεις πάντως από μια ευγενική προσφορά που θα σου γίνει κι από εκεί και ύστερα κάνε το… κουμάντο σου! Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το σενάριο μιας μάλλον κρυφής επανασύνδεσης, με αιτία και αφορμή το ξανασμίξιμο μιας παρέας.

Ταύρος

Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα «ψυχικό», παρηγορώντας μια «πονεμένη ψυχή» ή μεσολαβώντας σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, αν όμως δεν είσαι μόνος/η. ίσως να υπάρξουν αντιδράσεις από τον άνθρωπο σου, που θα σε προτιμούσε πιο «δικό του», τελικά μάλιστα μπορεί να δικαιωθεί αν έχεις απλά «τσιμπήσει» στην στρατηγική ενός ατόμου, που σε θέλει για λογαριασμό του.

Δίδυμοι

Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο λοιπόν για σήμερα είναι να πάρεις «πόντους» και να περάσεις καλά, τα περισσότερα όμως θα κριθούν στην συνέχεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξει μια «σκανδαλώδης» εξέλιξη, που θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς/ες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σχεδιάζει για σένα τα καλύτερα, οπότε μην ανησυχείς για τίποτε. Αν είσαι μόνος/η το πιθανότερο είναι να βρεις «τον άνθρωπο σου» αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις… ξεχάσεις! Αν τώρα όλο αυτό στοιχειοθετεί μια ουσιαστική αναβίωση ή πρόκειται απλά για ένα «όνειρο απατηλό», είναι κάτι που θα κριθεί αργότερα.

Λέων

Το τοπίο είναι τόσο… θολό ή ασαφές, που κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι «παίζεται». Επειδή ωστόσο δείχνει απίθανο το να μην «μαγευτείς» από μια θελκτική ύπαρξη, φρόντισε να μην εκφράσεις τον θαυμασμό σου με δώρα ή προσφορές, που θα σε εξουθενώσουν οικονομικά, πολύ περισσότερο που μια «ταπεινή» αλλά ευαίσθητη προσφορά είναι ο συντομότερος δρόμος για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς.

Παρθένος

Και βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, αρκεί να μην το… πιστέψεις στα σοβαρά κι αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Κι αν είσαι βέβαια σε μια σχέση, ανεξάρτητα με το αν σε πρώτη φάση θα μπορέσεις να κρύψεις εκείνα που δεν θέλεις να φαίνονται, στην πορεία οι πιθανότητες να παρεξηγήσεις ή να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες, γι’ αυτό κράτα τις αποστάσεις σου, όσα… ωραία κι αν σου τάζουν!

Ζυγός

Σε μια ημέρα όπου η φαντασία έχει «το πάνω χέρι», το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπέροχες εντυπώσεις, χωρίς όμως να συνοδεύονται απαραίτητα και από ουσία. Αν μάλιστα θελήσεις να «αγγίξεις» τον έρωτά σου, περνώντας τον σε μια πιο πραγματική διάσταση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χαθεί μονομιάς η «μαγεία», γι’ αυτό αφήσου σε όσα σου συμβαίνουν, που σε κάθε περίπτωση θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά.

Σκορπιός

Οι πειρασμοί σε «καταδιώκουν» κι ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε προτάσεις που φαντάζουν ως ειδυλλιακές. Ξέρεις όμως ότι στις πολιτικές προσέγγισης, ο καθένας προσπαθεί να δείξει έναν καλό εαυτό, που συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πολύ πιο αξιόπιστη πάντως είναι η προοπτική μιας επανασύνδεσης, αφού εκεί δεν κρύβονται εκπλήξεις, παρά μόνον συγκινήσεις και τρυφερές στιγμές.

Τοξότης

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και σου επιτρέπουν όχι μόνον να κάνεις όνειρα αλλά και να τα… υλοποιήσεις άμεσα! Αν μάλιστα μπεις σε μια σχέση, είτε πρόκειται για κάτι νέο είτε για μια επανασύνδεση, φαίνεται να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την καταστήσουν μια «σχέση ζωής». Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανό να μπεις στον πειρασμό μιας… εν δυνάμει απιστίας!

Αιγόκερως

Ένα ερωτικό μήνυμα μπορεί να πάει σε λάθος αποδέκτη, όμως τελικά μπορεί να πρόκειται για τον… σωστό με βάση τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια «παραμυθένια» κατάσταση, που ανεξάρτητα από τις προοπτικές που έχει ή… δεν έχει θα σε κάνει να νοιώσεις τέλεια! Επιπλέον, το σύμπαν θα σου αποκαλύψει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μια μικρή απάτη που έχει γίνει σε βάρος σου.

Υδροχόος

Ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι δεν «πήγε» μπορεί να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία και δεν… θες και πολύ για να πεις το «ναι», ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια άλλη δέσμευση. Στην περίπτωση ωστόσο που είσαι ήδη σε μια άλλη σχέση, τότε στο εγγύς μέλλον το συναισθηματικό δίλημμα που θα προκύψει θα σε εγκλωβίσει συναισθηματικά, παρότι αρχικά θα βρεις τον τρόπο να… ικανοποιήσεις και τις δύο πλευρές!

Ιχθύες

Το ότι μπορείς να κρύψεις επιμελώς κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα σου ή να ενοχλήσει τον άνθρωπο σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείς «ασύδοτα», αφού κάποια στιγμή θα αποκαλυφθείς, έστω κι αν για την ώρα δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι η γλυκιά μέθη και η χαλάρωση μπορεί εύκολα να σε οδηγήσουν σε ένα «λάθος», ίσως όμως να επωφεληθείς κι εσύ από μια ανάλογη κατάσταση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε