11/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

11/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:54 Δημιουργία 11/02/19, 09:48

Κριός

Η Αφροδίτη σου προσθέτει «πόντους» και γοητεία ίσως μάλιστα να συμβάλλεις κι εσύ σε αυτό με μια «κομβική» παρέμβαση στην εξωτερική σου εμφάνιση. Ωστόσο, με τον Άρη να σε «τσιγκλάει», η περιπέτεια… συνεχίζεται και αν είσαι μόνος/η, για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το να θες να επιστρέψεις στην σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε να κάνεις σκέψεις και όνειρα που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν πια!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν σε καλεί να ταξιδέψεις, αφού αυτός είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να «πέσεις πάνω» σε ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά. Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική μιας διαδικτυακής ερωτικής συνομιλίας ή ενός μυστικού ραντεβού στα… τυφλά! Επιπλέον, στην δουλειά σου ένας «σκληρός» ανταγωνισμός, φαίνεται να υποκρύπτει είτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, είτε μια αντιζηλία.

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο μπορεί να αποδείξει την αγάπη που τρέφει για σένα, δωρίζοντας σου κάτι που για εκείνο έχει ανεκτίμητη αξία. Προσπάθησε λοιπόν να μην προσπεράσεις την προσφορά του ως μια «αναμενόμενη» πράξη, πολύ περισσότερο που μπορεί να υπάρξει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια! Κατά τα άλλα, στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται πολλά «περίεργα», φρόντισε λοιπόν ώστε να μην γίνεις μέρος του προβλήματος.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απέναντί σου σχεδιάζει τα καλύτερα για σένα, αν λοιπόν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, τότε μπορεί να βρεις «τον άνθρωπο σου». Αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις… ξεχάσεις! Παραμένει ωστόσο το ενδεχόμενο μιας «παράλογης» παρέμβασης από κάποιον/α που έχει άλλη άποψη για την ευτυχία σου και προσπαθεί να σου την επιβάλλει.

Λέων

Το θέμα δεν είναι αν θα έχεις επιτυχίες, αλλά το πόσο ισορροπημένα θα διαχειριστείς την εκάστοτε κατάσταση. Κι αυτό γιατί οι ουρανοί συνηγορούν σε ένα «διπλό παιχνίδι», που σίγουρα έχει τις… χαρές του αλλά σέρνει μαζί του και μπόλικα προβλήματα. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που είτε κινείται στον χώρο της εργασίας σου, είτε σου παρέχει υπηρεσίες, που εσύ θες να… εμπλουτίσεις!

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φροντίζει ώστε να περάσεις όμορφα κι αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα βρεις κάποιον/α που σε γοητεύει. Βέβαια κανείς και τίποτα δεν σε «ζορίζει» να δεσμευτείς κι αν τα πράγματα δεν σε ικανοποιούν πλήρως, σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Ωστόσο θα πρέπει κι εσύ να «αφεθείς» στις εξελίξεις, χωρίς να θέτεις διαρκώς «προαπαιτούμενα» ή να πλέκεις σενάρια, που δηλητηριάζουν την ευτυχία σου.

Ζυγός

Όσο κι αν σε «τσιγκλάνε» οι άλλοι ή οι καταστάσεις, το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να αφήσεις στην άκρη κάθε είδους ένταση ή «κυνηγητό», απολαμβάνοντας τον έρωτα σου σε ένα ζεστό όσο και «οικογενειακό» περιβάλλον, μακριά από εξωτερικές ενοχλήσεις. Είτε λοιπόν φιλοξενηθείς κάπου, είτε καλέσεις το ταίρι σου στον χώρο σου, είναι αυτό που θα σου δώσει περισσότερες χαρές και ικανοποιήσεις.

Σκορπιός

Ένα ερωτικό μήνυμα θα σου φτιάξει την διάθεση κι αν θες ακόμη περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο… πουριτανός ή καχύποπτος εαυτός σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι «ενδιαφέρον» στην δουλειά σου αλλά εδώ όντως κάτι «βρωμάει», αφού μπορεί να λάβει μια ανεπιθύμητη έκταση ή να είναι μέρος ενός ερωτικού ανταγωνισμού, που θα σε εκθέσει στην περίπτωση που μπεις μέσα «με τα μπούνια».

Τοξότης

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε ενδέχεται να ενοχληθείς από την συμπεριφορά του/της συντρόφου σου ή από κινήσεις αντιζήλων, που συμπεριφέρονται λες και… δεν υπάρχεις, αναγκαστικά λοιπόν θα πρέπει να υπερασπιστείς δυναμικά την θέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου θα σε ωθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, έχοντας τελικά μια απροσδόκητη «νίκη»!

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, δεν υπάρχει άνθρωπος που να σε ενδιαφέρει και να μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου! Από εκεί και ύστερα βέβαια αν είσαι μόνος/η, πρόσεξε τις επιλογές σου, ώστε να μην εμπλακείς σε μια προβληματική κατάσταση, με «άλλοθι» το κύρος του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, οι πειρασμοί που παρελαύνουν ενώπιον σου, θα σε κάνουν να… αμαρτήσεις, έστω και νοερά!

Υδροχόος

Ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει την πρόσβασή σου σε υποψήφιους/ες κάθε είδους, με τις προθέσεις σου να είναι… λίγο φιλικές και λίγο ερωτικές! Με την Αφροδίτη μάλιστα να βρίσκεται στον 12ο ηλιακό οίκο σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν όλα κρυφά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν είσαι εσύ… ο/η «ένοχος», τότε έχε τον νου σου για όλα εκείνα που διαμείβονται στο παρασκήνιο και αφορούν στο ταίρι σου.

Ιχθύες

Οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» αλλά και τόσο… διαφορετικές μεταξύ τους, που για την ώρα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε «παιχνίδια», που δηλώνουν μεν το ενδιαφέρον σου αλλά σε απομακρύνουν από οτιδήποτε «σοβαρό». Φαίνεται πάντως να έχεις μια ιδιαίτερη ρέντα με πρόσωπα που κινούνται στο επαγγελματικό αλλά και το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε