11/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:57 Δημιουργία 11/02/19, 11:52

Κριός

Με την επερχόμενη σύνοδο Άρη-Ουρανού στο ζώδιό σου, θα κάθεσαι μεν σε «αναμμένα κάρβουνα», παράλληλα όμως θα έχεις και την δυνατότητα να πετύχεις άμεσα κάποιους από τους στόχους σου, με κινήσεις «μπαμ και κάτω»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σου ανοίγει και κάποιους εύκολους δρόμους, ίσως μάλιστα να εξαργυρώσεις… ποικιλοτρόπως την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο.

Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου κι αν νοιώθεις πως έχεις στερηθεί πράγματα, ήρθε η ώρα για να τα αποκτήσεις!

Ταύρος

Με το… καλημέρα, η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς και τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες χαρές και απολαύσεις.

Επιπλέον είναι πιθανό να ακούσεις εμψυχωτικά λόγια αλλά μπορείς κι εσύ να τα… πεις!. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σε αναστατώσουν με ένα οξύ θέμα υγείας ή μια αποκάλυψη, που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να κάνει τα… πρώτα της βήματα στον Ταύρο, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο αλλά και να καταφύγεις σε ένα «ησυχαστήριο». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξασφαλίσεις φορολογικά ή ασφαλιστικά πλεονεκτήματα.

Παράλληλα όμως, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να ασχοληθείς με κοινωνικά ζητήματα, μπορεί όμως εύκολα να προκαλέσουν προστριβές με φίλους/ες ή ένα «θερμό επεισόδιο» κατά την διάρκεια μιας συλλογικής προσπάθειας.

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να δράσεις άμεσα ώστε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ζωής αλλά και να αποκρούσεις έξωθεν προσβολές. Ωστόσο, η Αφροδίτη απέναντί σου, διαμορφώνει ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σου, φέρνοντας συμμάχους που θα σε στηρίξουν απέναντι σε κάθε τι το απρόβλεπτο που θα σου συμβεί.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο διανθίζει την καθημερινότητα σου με πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε φίλους/ες, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις και κάποια «χειροπιαστά» οφέλη, είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα.

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες σου και να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα», χωρίς να λυπηθείς τα έξοδα, αφού το εγχείρημά σου θα είναι έτσι κι αλλιώς αποδοτικό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες ευκολίες στην δουλειά σου και ευκαιρίες για ξεκούραση, ενώ οι συνθήκες ευνοούν την απόκτηση ενός pet.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό ζητούν επιτακτικά το… μερτικό τους από την καθημερινότητα σου, με τις εντάσεις να περισσεύουν, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς και ένα απρόβλεπτο νομικό ζήτημα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με αντικείμενο την εξασφάλιση περισσότερων ανέσεων. Επιπλέον με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να προκαλέσουν έναν οικονομικό… συναγερμό, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης.

Ζυγός

Με τον Άρη και τον Ουρανό απέναντί σου τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν απότομα και πρόκειται να δώσεις πολλές… μάχες άλλες φορές νικηφόρες κι άλλες όχι! Από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Επιπλέον, το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να σου προσφερθεί κάτι που επιθυμείς ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου κάνει τους/τις άλλους/ες πιο πρόθυμους/ες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ή τα αιτήματά σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια διασκεδαστική παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού, ενώ είναι πιθανό να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό εισάγουν νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι ίσως τελικά να «ξεβολευτείς» ή να χρειαστεί να διεκδικήσεις τα… αυτονόητα!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς στην βολή ή το… ραχάτι σου, αφήνοντας τις δύσκολες εργασίες για μια άλλη ημέρα κι είναι μια ευκαιρία να φροντίσεις και την υγεία σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ενώ μπορεί να σου δωρίσουν κάτι όμορφο.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό φέρνουν νέα και ανατρεπτικά δεδομένα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, πετώντας μάλιστα την «σκούφια» τους για προστριβές κι εντάσεις, που μάλλον δεν έχουν προηγούμενο!

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να δημιουργήσουν «ακατανόητες» εντάσεις ή ένα πολεμικό κλίμα στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το σπίτι σου, ενώ καλό είναι να λάβεις τα μέτρα σου για ό,τι μπορεί να πέσει από ψηλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου για να κορυφώσει την γοητεία σου και κατ’ επέκταση την δυνατότητα σου να έχεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις!

Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και δεν έχεις παρά να… χαρείς το πλεονέκτημα σου, ξεκινώντας ίσως την μέρα σου με ένα απολαυστικό πρωινό!

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει εναλλαγές και νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και καλό είναι να μην… κάνεις τον/την δύσκολο/η με… παραξενιές ή ιδεοληψίες που στην παρούσα φάση δεν σε εξυπηρετούν. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες αλλά και να ξεκουραστείς σε ένα «μυστικό» μέρος.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να μάθεις «εδώ και τώρα» μια ιδιαίτερη τέχνης ή τεχνική αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες σου με εμφατικό τρόπο, κάτι που θα δημιουργήσει και κάποιες φανατικές αντιδράσεις είτε υπέρ, είτε κατά σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, από όπου θα έχεις κάθε είδους συμπαράσταση.

Όσο για τα οικονομικά σου, με τον Άρη και τον Ουρανό στον Κριό μπορείς να έχεις άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα αν κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα και ρισκάρεις, να θυμάσαι όμως ότι ανάλογο… θράσος θα επιδείξουν κι όσοι/ες ορέγονται τα κεκτημένα σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε