12/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

12/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:00 Δημιουργία 12/02/19, 09:55

Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, πραγματικά δεν… κρατιέσαι και τα καλά νέα είναι πως μπορεί να έχεις μια ρομαντική. όσο και αισθησιακή ερωτική περιπέτεια. Ωστόσο, στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως ένα πρόσωπο να επιδιώκει την ερωτική εύνοια σου, ώστε να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του. Καλό είναι λοιπόν να μην φερθείς αφελώς και «τσιμπήσεις» στο δόλωμα!

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει σχετικά τολμηρό/η στις κινήσεις σου και η αλήθεια είναι πως το «θράσος» σου μπορεί να… πιάσει τόπο! Επειδή όμως μπορεί να παγιδευτείς και σε μια μάλλον «στημένη» κατάσταση, η βασική σου προτεραιότητα πρέπει να είναι η διερεύνηση των όσων έχουν διαμειφθεί πίσω από την πλάτη σου κι αφού πρώτα διαπιστώσεις ότι το τοπίο είναι καθαρό, ύστερα να προχωρήσεις στο… ποθούμενο!

Δίδυμοι

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς ένα πλήθος προτάσεων κι αυτό βέβαια ά να σε… μπερδέψει! Ωστόσο δεν έχεις παρά να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου και τα πράγματα θα εξελιχθούν για σένα θετικά, ακόμη κι αν προβείς σε ενέργειες που «σκανδαλίζουν» ή δίνουν την εντύπωση πως ότι «σου κάτσει» καλό είναι, κάτι βέβαια που… μπορεί και να ισχύει!

Καρκίνος

Η «φευγάτη» Αφροδίτη σου ανοίγει… κρυφές «πόρτες», είναι όμως εύκολο να σε παρασύρει σε μια επιλογή προσώπου, η οποία υπαγορεύεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα. Κι όχι πως δεν θα περάσεις όμορφα αλλά να θυμάσαι ότι ο ρόλος του «σωτήρα» δεν αρμόζει σε μια ισότιμη σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως βρεθείς πολύ κοντά στην… απιστία!

Λέων

Κάποιες οικογενειακές ή επαγγελματικές ευθύνες δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην μεταφέρεις τα άγχη και τα προβλήματα στην σχέση σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιθάλψεις και να φροντίσεις το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί μεν να προκύψει κάτι στον χώρο της εργασίας σου αλλά πρόκειται για μια κατάσταση πολύ… φευγαλέα!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, όλα λειτουργούν υπέρ σου, αν θέλεις λοιπόν «κάθεσαι» κι αν δεν θέλεις φεύγεις. Και φυσικά να ξέρεις ότι ακόμη κι αν απορρίψεις κάποιον/α ή αντίθετα απορριφθείς ως επιλογή, δεν σημαίνει και κάτι σπουδαίο αφού σύντομα θα υπάρξει και… δεύτερος γύρος! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να ζητήσεις (και θα πάρεις) περισσότερα χάδια και φιλιά από το ταίρι σου.

Ζυγός

Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς συγκεντρώνεις τα κολακευτικά σχόλια των παρισταμένων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια «πειράγματα» που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να ενδώσεις ή όχι σε ένα «φλογερό» ως προς την εξέλιξη του συναπάντημα, αν όμως αποδεχθείς μια πρόσκληση στο σπίτι κάποιου/ας και πιεις, μην… απορήσεις για αυτά που θα συμβούν!

Σκορπιός

Από την στιγμή που έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να δημιουργούνται συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά ας μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τις αρνητικές αντιδράσεις. Εξ άλλου, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και καλό είναι να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει εμφανώς την προτίμησή του. Μπορεί ωστόσο να «υποκύψεις» και σε κάποιον/α, που χρειάζεται… παρηγοριά!

Τοξότης

Σήμερα καλείσαι να «αποδείξεις» την αγάπη σου με μια συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν αποκλείεται να πάρεις κι εσύ μια μεγάλη συγκίνηση από ένα πρόσωπο που σε «περιτριγυρίζει». Ωστόσο, σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα μια «εδώ και τώρα» απόλαυση, παρά κάτι πιο διαρκές. Πολύ σύντομα βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν αλλά μέχρι να συμβεί αυτό… ζήσε το σήμερα!

Αιγόκερως

Σίγουρα θέλεις τον χρόνο σου για να συμμετάσχεις ολόψυχα σε μια σχέση αλλά αν συνεχίσεις να χρονοτριβείς θα χάσεις το «σήμερα» για ένα «αύριο», που μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Κάνε λοιπόν την κίνηση σου και να είσαι αισιόδοξος/η για τα αποτελέσματα της, αφού η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μην δίνεις βάση στα λόγια που «βάζει» κάποιος/α.

Υδροχόος

Μια ερωτική πρόσκληση δείχνει ικανή να σε ξεσηκώσει και να πάρεις τους… δρόμους προκειμένου να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εδώ όμως είναι που μπορεί να υπάρξουν αναποδιές και τελικά η «αποστολή» σου να μην ευοδωθεί! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει την πιθανότητα να συμβεί κάτι «στα κρυφά», όχι όμως μόνον από σένα αλλά και από το… ταίρι σου!

Ιχθύες

Οι φίλοι και οι φίλες σου φαίνεται να είναι ο καθοριστικός παράγοντας σε σχέση με μια υπόθεση που σε απασχολεί, αφού είτε με την θετική μεσολάβηση τους, είτε με την… αυθαίρετη παρέμβασή τους, θα ορίσουν το αποτέλεσμα! Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να ευνοηθείς από τις εξελίξεις και να βρεθείς σε ια αγκαλιά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα προκύψει πρόβλημα εξ αιτίας των ανταγωνισμών στο περιβάλλον σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε