12/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:08 Δημιουργία 12/02/19, 11:59

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν χρειαστεί να ξοδευτείς… εκτάκτως, σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι μάλλον υπερβάλλεις. Ίσα-ίσα που λειτουργώντας υπό πίεση θα καταφέρεις τελικά να εξασφαλίσεις μια οικονομική συνδρομή στο έργο σου, ικανή για να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου κι… ακόμη περισσότερες!

Παράλληλα όμως ως προς τις επαγγελματικές βλέψεις σου κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό, δεν είναι διόλου ρεαλιστικές, με συνέπεια να διαψευστείς στην συνέχεια.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου τονίζει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου, καλό είναι λοιπόν να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου που έχει την τάση να ενδιαφέρεται μόνο για κτήσεις, αφήνοντας την εντύπωση πως είσαι «ρηχός/η». Αντίθετα, οι πρακτικές ικανότητές σου σε οικονομικά θέματα και στην τροφοδοσία θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων αλλά και να νιώσεις χρήσιμος/η.

Παράλληλα βέβαια η σιγουριά σου μπορεί να κλονιστεί, διαπιστώνοντας πως έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον/α που… ξέρει πώς να σε «παίζει», δείχνοντας ένα δήθεν αδύναμο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Σήμερα οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην φροντίδα για την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά αν τυχόν εμφανιστεί κάποιο «περίεργο» σύμπτωμα στην υγεία σου δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς, αφού πρόκειται για κάτι περαστικό. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σου στέλνει μηνύματα μέσω ονείρων ή «σημαδιακών» συμπτώσεων.

Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνεις ένα «ψυχικό» βοηθώντας κάποιον/α που έχει ανάγκη, στις αγορές σου ωστόσο πρόσεξε μήπως σου «πασάρουν» αλλοιωμένα τρόφιμα και καλλυντικά ή ψευδεπίγραφα προϊόντα προϊόν λαθρεμπορίας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, ενώ γενικότερα αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Ίσως βέβαια να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα αλλά αν δεν δώσεις σημασία, όλα θα ξεχαστούν γρήγορα. Επιπλέον, «ψήνεται» η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Παράλληλα, η εικόνα που σου παρουσιάζει ένας συνεργάτης σου είναι «πολύ καλή για να είναι αληθινή» αλλά αν δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό μπορείς κι εσύ να κάνεις «τα στραβά μάτια».

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν μεν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις αλλά μπορεί να συνδράμουν θετικά στο έργο σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να εκπληρώσεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου, παίρνοντας βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Κράτα λοιπόν το αποτέλεσμα και μην εμπλέκεσαι σε «αψιμαχίες» με εγωιστικά κίνητρα.

Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σε ένα «αιθέριο» περιβάλλον, σε θέματα υγείας ωστόσο, ενδέχεται να… ενσκήψουν μύκητες και παράσιτα, είτε σε σένα, είτε στα ζώα και τα φυτά σου.

Παρθένος

Σήμερα οι πνευματικές αναζητήσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις πολλά γύρω από ότι σε ενδιαφέρει, συλλέγοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα, είτε νοερά, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες.

Παράλληλα, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου επικρατεί ένα ρομαντικό κλίμα, πρόσεξε ωστόσο μήπως εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αντίθετα έχεις ουσιαστικούς λόγους να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις σε μια δημιουργική κατεύθυνση.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Ταύρο κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που προκύπτουν σε ωθούν να επικεντρωθείς στην πορεία των οικονομικών σου, ανησυχώντας για το μέλλον, όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου αλλά θα έχεις και περίσσευμα, που μπορείς να το διαθέσεις όπως αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να εξασφαλίσεις την υποστήριξη ενός χρηματοδότη.

Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να αμβλύνεις τυχόν αντιθέσεις ή διαφωνίες που υπάρχουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την ώρα που κάποιος/α φεύγει, κάποιος/α άλλος/η… έρχεται! Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από σένα, έχε τους λοιπόν από… κοντά, ωστόσο μην «δένεις» τίποτα αφού οι διαθέσεις και οι προθέσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα.

Ίσως βέβαια να γίνεις «στόχος» και κάποιων αρνητικών σχολίων αλλά δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Επειδή μάλιστα τα… ψέματα κυριαρχούν, μην δίνεις βάση σε φήμες και «ψιθύρους». Παράλληλα όμως φαίνεται πως βρίσκεσαι σε καλλιτεχνικό οίστρο!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας καταχρήσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ημέρας σε περιμένουν στην… γωνία ποικίλες εργασίες και είναι σκόπιμο να οργανωθείς ώστε να γίνουν όλα σωστά και στην ώρα τους.

Παράλληλα, στις οικονομικές συναλλαγές σου υπάρχει ένα «θολό τοπίο», με κίνδυνο να εξαπατηθείς, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να… χαρίσεις από μόνος/η σου! Ανάλογα ασαφή μπορεί να είναι και τα θέλω σου, με συνέπεια να ξοδευτείς για να αποκτήσεις κάτι άχρηστο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει τις δημιουργικές τάσεις σου κι όπως θα διαπιστώσεις πολλά πράγματα γίνονται εύκολα και αβίαστα μέσα από το παιχνίδι, άφησε λοιπόν τον αυθορμητισμό σου να σε καθοδηγήσει! Όσον αφορά δε στην καθημερινότητα σου συνολικά, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, δίνοντας όμως συνάμα και λύσεις σε τυχόν προβλήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παράλληλα, έχεις την δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο και να καλλιεργήσεις τον προσωπικό «μύθο» σου!

Υδροχόος

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Ίσως μάλιστα να γίνουν συζητήσεις για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει και σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου.

Παράλληλα, αναμένεται να ακούσεις πολλά, ιδιαίτερα σε σχέση με παρασκηνιακές ενέργειες. ακόμη όμως κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, καλό είναι να ψάξεις την… πονηριά ή την αφέλεια που κρύβεται από πίσω.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ταξιδέψεις και γενικότερα να βγεις έξω, εκπληρώνοντας τις επικοινωνιακές σου ανάγκες. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα πλήθος μηνυμάτων, άλλοτε ευχάριστων κι άλλοτε αδιάφορων, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις ή κουτσομπολιά αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση.

Παράλληλα, φαίνεται πως το «δράμα» ενός φίλου ή μιας φίλης είναι «φουσκωμένο» σε σχέση με τις πραγματικές διαστάσεις του, γι’ αυτό μην βιαστείς να «θυσιαστείς» για λογαριασμό του/της! Μπορείς ωστόσο να συνεισφέρεις σε μια ανθρωπιστική προσπάθεια.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε