13/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:40 Δημιουργία 13/02/19, 11:34

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», έχοντας μάλιστα σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρεις, παρά τις όποιες αντίθετες ενδείξεις. Από την άλλη πλευρά όμως μια «υπόθεση ρουτίνας» θα «στραβώσει» ανεξήγητα.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σου δίνει πλεονέκτημα στο… παρασκήνιο κι είναι πιθανό να μάθεις «πράματα και θάματα»! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να το μοιραστείς με ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου, αφού θα κάνει το παν για να βρεθεί μια λύση, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας ή εργασίας.

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς διαμορφώνει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες.

Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση, κάνε το σήμερα, που οι δημόσιες σχέσεις και το συλλογικό πνεύμα σου ‘έχουν πάρει «τα πάνω τους».

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Κριό σε βάζει σε θέση μάχης, ιδιαίτερα σε σχέση με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες και «να χαθεί η μπάλα»! Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου, που θα δράσει ως «καταλύτης».

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς ευνοεί τα θέματα καριέρας κι αν αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις την δράση σου δεν έχεις παρά… να στείλεις το μήνυμα σε όποιον/α έχει τα μέσα για να συνδράμει στο έργο σου.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για ένα νέο ξεκίνημα, με την υποστήριξη κάποιου/ας που μέχρι χθες ήταν απέναντί σου. Αντίθετα όμως είναι πιθανό να υποστείς ένα αρνητικό σοκ από έναν «δικό σου» άνθρωπο κι όλες σου οι ισορροπίες να ανατραπούν σε μια στιγμή.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Ιχθύς τονίζει την διάθεση σου τόσο να μάθεις καινούρια πράγματα, όσο και να διαδώσεις-συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου αλλά και να κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Λέων

Ο Άρης στον Κριό φέρνει στην καθημερινότητά σου έντονες στιγμές κι εδώ το παράδοξο είναι πως εκεί που θα ρισκάρεις έχεις καλύτερες πιθανότητες ενώ αντίθετα στα «σίγουρα» μπορεί να υποστείς μια δεινή… ήττα! Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα σοβαρό νομικό ζήτημα «από το πουθενά».

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς αναμοχλεύει οικονομικά ζητήματα και δεν έχεις παρά να φανείς συνεργάσιμος/η και διαλλακτικός/η, ώστε να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης ή να ρυθμίσεις παλαιότερα χρέη σου.

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί απρόβλεπτα κέρδη, και οφέλη, που θα σου προσφέρουν την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου, ιδίως τις πιο… παράξενες! Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να πληρώσεις και τα σπασμένα άλλων.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς, θέτοντας τις βάσεις μιας συνεργασίας, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στην δική σου. Επιπλέον η περιέργεια σου για τα τεκταινόμενα, μπορεί να ανταμειφθεί με ουσιαστικές πληροφορίες.

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικό, όσο και αρνητικό πρόσημο, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την προθυμία σου να ακολουθήσεις τον νέο δρόμο που ξανοίγεται μπροστά σου. Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να προκαλέσεις εσύ την ανατροπή κι όχι να περιμένεις να… σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα, ιδίως μέσα από πληροφορίες και βοήθειες που θα λάβεις από τους άλλους. Αν λοιπόν επιθυμείς κάτι ή ψάχνεις για δουλειά, απλά… διάδωσέ το!

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να φέρει απρόσμενα καλά νέα για ένα εργασιακό θέμα σου, ίσως μάλιστα ευνοηθείς από κάποιον/α που μέχρι χθες σε είχε «στην μπούκα»! Από την άλλη πλευρά όμως άτομα που περίμενες να σε στηρίξουν… σφυρίζουν κλέφτικα! Επιπλέον, αν έχεις ευαισθησία στο κυκλοφορικό, μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου.

Κατά τα άλλα ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα σου, κάτι που θα έχει και θετικές συνέπειες στα οικονομικά σου. Μάλιστα μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια», συνδυάζοντας την διασκέδασή σου με μια επωφελή πρόταση ή συμφωνία.

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί «να τα δώσεις όλα», προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, φαίνεται ωστόσο ότι η τύχη σου θα είναι πολύ καλύτερη σε ζητήματα που έχουν έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αντίθετα τα «εύκολα» να τα… φοβάσαι! Αν πάλι έχεις παιδιά, προνόησε για την προστασία τους από τον ηλεκτρισμό ή μια ενδεχόμενη πτώση.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Ιχθύς συμβάλλει σε μια κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με ανθρώπους και… έπιπλα να αλλάζουν θέσεις! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα θα βρεις τις «άκρες», που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια απρόβλεπτη αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν ο χώρος σου θυμίσει προσωρινά… βομβαρδισμένο τοπίο!

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για ποικίλα ζητήματα, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω» και θα σε βοηθήσει με τις διασυνδέσεις του. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι αλλά και να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία ή αξεσουάρ.

Υδροχόος

Ο Άρης στον Κριό δίνει πιο «ακραίες» διαστάσεις στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», κάτι που από την μια πλευρά θα φέρει μια απροσδόκητη «νίκη» σε μια σημαντική υπόθεσή σου, από την άλλη όμως δεν παύεις να είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με πτώσεις από ψηλά.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, είτε άμεσα με κέρδη και παροχές, είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων και θα σου επιτρέψει να πάρεις βαθιές «ανάσες». Επιπλέον, θα ωφεληθείς από την επαφή σου με συλλόγους ή φορείς.

Ιχθύες

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου με σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει ένα μεγάλο όσο και απρόβλεπτο έξοδο, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» από κάποιον/α ή από κάπου που δεν περιμένεις! Ίσως πάλι να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχωρημένο».

Παράλληλα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να διαδώσεις τις προθέσεις και τις ιδέες σου, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις ένα λειτουργικό αξεσουάρ. Επιπλέον αναδεικνύεται ο μεσολαβητικός ρόλος σου και οι ικανότητές σου στην διαπραγμάτευση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε