14/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:50 Δημιουργία 14/02/19, 11:43

Κριός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητά σου, με συνέπεια να… ξεχάσεις ότι σε βασανίζει μέσα σε μια φιλική συντροφιά, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις κι έναν καλό φίλο. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όπου σε περιμένουν πολλά και ενδιαφέροντα αλλά και… τυχερά!

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης μπαίνοντας στον Ταύρο μπορεί να φέρει οικονομικά σκαμπανεβάσματα ή μια «τρελή» καταναλωτική συμπεριφορά από πλευράς σου και μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα, μην «μασάς» και… κράτα γερά!

Ταύρος

Ο Άρης περνώντας στο ζώδιό σου σε βάζει σε περιπέτειες ιδίως σε συναισθηματικά θέματα, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να νιώσεις πως «άγεσαι και φέρεσαι» από ακατανίκητες επιθυμίες ή παρορμήσεις. Ωστόσο, ο Ήλιος στον Υδροχόο στηρίζει τις προσπάθειες σου κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις το… τέλειο αποτέλεσμα!

Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει τρόπους για να κερδίσεις ή να εξασφαλίσεις περισσότερα και σίγουρα δεν βλάπτει να ακούσεις και μια διαφορετική γνώμη, ιδιαίτερα αν κάποιος/α γνωρίζει για το θέμα πολλά περισσότερα από σένα.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να «ξεπορτίσεις», αφού εκεί… έξω σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις και πρόσωπα που διάκεινται θετικά απέναντί σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Επιπλέον και ο Δίας απέναντί σου σε βοηθά να περάσεις όμορφα αλλά και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου παρέχουν διευκολύνσεις και όλα τα… καλά!

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι η υγεία σου θέλει προσοχή αλλά και ότι κάτι «παίζει» στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α δεν… αντέχει να σε βλέπει τόσο επιτυχημένο/η!

Καρκίνος

Αν ανησυχείς για τα οικονομικά σου, ο Ήλιος στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η κι ότι δεν έχεις θα σου προσφερθεί από άλλους/ες. Ίσως μάλιστα να λάβεις κάτι από κάπου που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, με τον Δία στον Τοξότη φαίνεται να κατοχυρώνεις εργασιακά δικαιώματα ή να αποκτάς ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στην δουλειά σου.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη να περνά στον Ταύρο ενδέχεται να προκύψει «θέμα» με φίλο ή φίλη, που «φυτρώνει εκεί που δεν τον/την σπέρνουν», από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται να γεννιέται και μια νέα «δυνατή» φιλία.

Λέων

Ο Άρης στον Ταύρο έχει τον… τρόπο να σε «ταράξει» αλλάζοντας τα δεδομένα σε μια υπόθεση που «σε καίει» κι ίσως τελικά να συγκρουστείς με ένα ισχυρό πρόσωπο. Ωστόσο, με τον Ήλιο απέναντί σου, όλα μπορεί να γίνουν ευκολότερα, αν βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και συνταχθείς με τις βουλές των άλλων.

Εξ άλλου το καλό σου θέλουν κι αυτοί/ες όπως κι εσύ το δικό τους! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη αναλαμβάνει «εργολαβικά» την καλοπέραση και την διασκέδασή σου και το πιθανότερο είναι να περάσεις πολλές όμορφες στιγμές είτε με «σημαίνοντα», είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φοράει τα… καλά του κι σου δίνει το πλεονέκτημα σε μια εργασιακή υπόθεση, ανεξάρτητα με το αν το αξίζεις ή όχι αλλά τελικά έχεις κι… εσύ δικαίωμα στις εύκολες λύσεις! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη έλκει σημαίνουσες προσωπικότητες στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψεις» σε μια γιορτή που γίνεται αλλού. Μπορεί ακόμη να εμπλουτίσεις θεαματικά τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό εργαλείων ή συσκευών για να μην γίνει η «ζημιά».

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φροντίζει για την καλοπέρασή σου και δεν είναι σκόπιμο να χάσεις τις ευκαιρίες σου με διλήμματα που δεν οδηγούν πουθενά. Απλά ακολούθησε την ροή και θα έρθουν όλα όπως τα θες! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητα σου με περισσότερες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις κι ίσως τελικά να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις σου με την συνδρομή τρίτων.

Παράλληλα, με τον Άρη να περνά στον Ταύρο τα οικονομικά σου τελούν πλέον υπό διεκδίκηση κι αν θες να κερδίσεις, θα χρειαστεί να ρισκάρεις.

Σκορπιός

Ο Άρης «πατώντας» στον 7ο ηλιακό οίκο σου φέρνει πρόσωπα ή καταστάσεις που σε εκνευρίζουν κι εσύ βέβαια δεν έχεις παρά να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε ωθεί να τολμήσεις το κάτι παραπάνω στα προσωπικά σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο φέρνει «ανοίγματα» και ευκολίες σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς μια μεγάλη χαρά με τους οικείους σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Υδροχόο συνηγορεί στο να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις», αποκομίζοντας χαρές και οφέλη, ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί μια πολύ μεγάλη διευκόλυνση. Επιπλέον, σήμερα προηγείται η… καλοπέρασή σου, αφού ο Δίας στο ζώδιό σου φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει «με το καλημέρα» ένα θέμα υγείας και καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις αντοχές σου, για να μην χαλάσει η μέρα σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε και για την δική τους ασφάλεια.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Υδροχόο διώχνει μακριά κάθε οικονομικό άγχος σου, εξασφαλίζοντάς σου όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε… έξτρα περιποιήσεις, ενώ θα φέρει και την αποκάλυψη ενός μυστικού που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους ή θα σε ανακουφίσει.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης περνώντας στον Ταύρο σου δημιουργεί ανησυχίες και διλήμματα σχετικά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει και το κίνητρο για να υπερβείς τον εαυτό σου, εκφράζοντας ανοικτά τις επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε «μπολιάζει» με τύχη, ίσως μάλιστα ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις τα πράγματα να γίνει το «διαβατήριο» μιας σημαντικής επιτυχίας. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, ενώ αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σίγουρα δεν θα χάσεις.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, που σίγουρα δεν είναι της αρεσκείας σου ή διαταράσσουν πάγιες ισορροπίες.

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς περισσότερο, ώστε να είσαι «φρέσκος και λαχταριστός»! Εξ άλλου το παρασκήνιο δουλεύει υπέρ σου και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να κοπιάζεις, αφού οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν «ως διά μαγείας». Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο «περιπετειώδη» χαρακτήρα, το ίδιο και οι σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε