15/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

15/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:01 Δημιουργία 15/02/19, 09:55

Κριός

Οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές, αφού εκεί θα έχεις τις ευκαιρίες σου κι αν σου… περισσέψει χρόνος μπορεί να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου! Ουδέν νεώτερον λοιπόν κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να παραμείνεις στο ίδιο καθεστώς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της μονιμότητας και της εκπλήρωσης των «συζυγικών καθηκόντων»!

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ξανοιχτείς», υπερβαίνοντας την συνήθη επιφυλακτικότητά σου και σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα μπορεί να σου… αρέσουν πολύ, αφού «στην βράση κολλάει το σίδερο»! Το θέμα ωστόσο δεν είναι να κατακτήσεις μόνον κάποιον/α αλλά και να διατηρήσεις την σχέση σας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις μεν δικαίωμα να «παίξεις με την φωτιά» πρόσεξε όμως μην καείς!

Δίδυμοι

Ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να εμπλακείς σε μια «κρυφή» σχέση και βέβαια είναι στο χέρι σου να αποδεχθείς ή όχι μια τέτοια κατάσταση, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά. Αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως να διαπιστώσεις ανάλογες «ανησυχίες» και στο ταίρι σου ή τουλάχιστον να αντιληφθείς μια «κρούση» που είτε του γίνεται στα μουλωχτά, είτε σε κάποιο επαγγελματικό –λέμε τώρα- meeting!.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, βρίσκεσαι σε συγκριτικά καλύτερη θέση κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να βρεις ανταπόκριση σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται όμως πως η επιμονή σου σε «θέματα αρχών» ή… αποκατάστασης δεν διευκολύνει την προσέγγισή σας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να προκύψουν μπερδέματα με φίλους/ες, που παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου, γι’ αυτό κράτα τις… σωστές αποστάσεις!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο που εκπληρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, τόσο σεξουαλικά, όσο και συναισθηματικά. Ακόμα λοιπόν κι αν σε πρώτη φάση κληθείς να διαχειριστείς μια περίπλοκη κατάσταση, με ζήλειες ανταγωνισμούς κλπ προχώρα και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η ζήλεια κτυπήσει την δική σου πόρτα!

Παρθένος

Η έκδηλη προτίμηση προς το πρόσωπο σου σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου τάζουν, αφού μόλις απλώσεις το χέρι σου για να τα πιάσεις, το πιθανότερο είναι να σου ζητηθούν «έκτακτα» ανταλλάγματα. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι με το να «δίνεις χώρο» στον/στην άλλον/η, υποχωρώντας στις απαιτήσεις σου δεν εξασφαλίζεις κάτι, αντίθετα η προθυμία σου θα εκληφθεί ως αδυναμία.

Ζυγός

Η ανάγκη σου να προσφέρεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν… συνάδει με την οικονομική σου κατάσταση αλλά κι ακόμη αν στερηθείς άλλα πράγματα για να το κάνεις, ίσως τελικά να μην βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση, κι αντί για το αναμενόμενο «ευχαριστώ» να εισπράξεις παράπονα και γκρίνιες! Σε… συμφέρει λοιπόν να αρκεστείς σε «λόγια του αέρα», κερδίζοντας τις εντυπώσεις επικοινωνιακά.

Σκορπιός

Ο Άρης σου ζητά να ξεκαθαρίσεις μια προσωπική σου υπόθεση, παίρνοντας αν χρειαστεί και την ευθύνη είτε να «την τελειώσεις» είτε να την «παλέψεις», καλό είναι όμως να μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση «εν θερμώ». Αν πάλι κάνεις μια νέα αρχή που φέρει τα χαρακτηριστικά μιας «κλασικής» σχέση πάθους, στην πορεία ενδέχεται να αναδειχθούν προβλήματα που… δεν φαντάζεσαι, γι’ αυτό βάστα και μια «πισινή»!

Τοξότης

Με τον Δία στο ζώδιό σου δεν έχεις παρά να ευχηθείς τα καλύτερα για σένα αλλά και να ζήσεις όσα σου προσφέρονται! Μάλιστα, ο συνδυασμός «όλα σε ένα» δεν είναι διόλου «άπιαστος», αφού ο έρωτας συνδυάζεται και με παροχές ή απλά την καλοπέρασή σου. Προσπάθησε μόνον να μην χάσεις χρόνο σε μάλλον άσκοπες διαπραγματεύσεις, αφού σε αυτήν την φάση η «συνήθης» βολιδοσκόπηση δεν χρειάζεται καν!

Αιγόκερως

O Άρης σε… εκπαιδεύει στα δύσκολα «μαθαίνοντας» σε ότι στα προσωπικά σου όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν, σε βαθμό μάλιστα παρενόχλησης! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να «κλείσεις τα μάτια» στο τι γίνεται γύρω σου και να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου και τον έρωτά σας, πριν αρχίσουν οι γκρίνιες!

Υδροχόος

Αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή ή μια ανανέωση του έρωτά σου, δεν έχεις παρά να παρασύρεις το ταίρι σου σε ένα μυστικό περιβάλλον και η επιθυμία σου θα εκπληρωθεί στο ακέραιο. Στον αντίποδα βέβαια, αν δεν έχεις τέτοιες προθέσεις, μπορεί να νοιώσεις αμηχανία από την εξέλιξη μιας ιδιωτικής συνάντησης. Αν πάλι συγκατοικείς με το ταίρι σου, πρόσεξε μήπως γίνει «ο κακός χαμός» από μια μάλλον ασήμαντη αφορμή.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο που διαμένει μακριά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ευνοηθείς από το ερωτικό κλίμα σε μια παρέα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να περάσεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με τον άνθρωπο σου, κλείνοντας τα αυτιά σου στους… καλοθελητές, που πάντα «θέλουν το καλό σου» αλλά τελικά κάνουν ζημιές, είτε από άγνοια είτε από πρόθεση!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε