15/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

15/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:54 Δημιουργία 15/02/19, 11:48

Κριός

Ο Ερμής στους Ιχθύς, μπορεί να έχει για σένα μια «ενοχλητική» πλευρά, το να δημοσιοποιηθούν δηλαδή κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου. Έτσι δεν αποκλείεται να αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και «η άλλη όψη του νομίσματος», να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου αλλά και να βάλεις μπροστά ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να καταναλώσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, ίσως μάλιστα να καταφέρεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να γίνεις πιο… συγκαταβατικός/η αλλά και να μην «φορτσάρεις» σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού το πιθανότερο είναι να τα κάνεις… θάλασσα ή ακόμη και να ταλαιπωρηθείς με τον αυχένα ή τον λαιμό σου.

Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς, μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή στους Ιχθύς καλείσαι να «εξαργυρώσεις» τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς... εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια, αφού μια προσωπική αντιζηλία μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο… μπελά για σένα!

Καρκίνος

Ο Ερμής στους Ιχθύς, σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», αφού μπορεί να τύχεις μιας ευρείας ανταπόκρισης, αξιοποιήσιμης μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που διαθέτει τις κατάλληλες «άκρες». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» ή σε ευφάνταστα σενάρια, που όμως δεν πατάνε στην γη!

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο πριμοδοτεί εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με το πρόσημό τους να είναι άλλοτε θετικό κι άλλοτε όχι.

Λέων

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις, δράσεις αλλά και διεκδικήσεις, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να είναι άλλοτε νικηφόρο κι άλλοτε όχι. Σε πρώτη φάση πάντως, φαίνεται να είσαι στα πρόθυρα μιας κατάκτησης, το πρόβλημα όμως είναι το για πόσο θα την διατηρήσεις!

Κατά τα άλλα, αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, με τον Ερμή να «σιγοντάρει» από τους Ιχθύς, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς και να μην παρασύρεσαι από φήμες και υποθέσεις.

Παρθένος

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με νεαρά ως επί το πλείστον άτομα, που σου δίνουν ιδέες και εναλλακτικές, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων, που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Επιπλέον η ημέρα είναι γόνιμη για να προωθήσεις κι εσύ τις ιδέες σου αλλά και για να υπογράψεις μια συμφωνία.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με γείτονες και συγγενείς, ενώ αν ταξιδέψεις πρόσεξε τις κινήσεις σου.

Ζυγός

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας ότι δεν «σου βγαίνει», αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το πότε σε συμφέρει να κινηθείς και πότε όχι. Μια αναβολή λοιπόν, μπορεί να σε… σώσει, ενώ ένα «λάθος» θα αποβεί υπέρ σου στην πορεία! Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία μέσω γνωστών και συγγενών ή να στείλεις το βιογραφικό σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο, σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και αγχωτικό/η σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, πρόσεξε όμως μήπως πας για τα πολλά και χάσεις και τα λίγα!

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου αλλάζει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον/α νέο/α συνοδοιπόρο, άλλο τόσο είναι και το να «τα τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο, με την ζήλεια και τον εγωισμό να σε «τυφλώνουν».

Σε κάθε περίπτωση πάντως το «κακό» θα περάσει, από την στιγμή που θα δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Ερμής στους Ιχθύς, αφού το πρώτο ζητούμενό του είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις «παπάδες» σε δημιουργικό επίπεδο!

Τοξότης

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις οικιακά είδη αλλά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο για τα περιουσιακά σου.

Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Ταύρο κτυπά «καμπανάκι» για την υγεία σου, ιδιαίτερα αν λόγω των συνθηκών… παρασυρθείς και προβείς σε καταχρήσεις, εξαντλώντας τις αντοχές σου. Ακόμη αναμένονται κάποιες επείγουσες εργασίες, που καλό είναι να τις ολοκληρώσεις άμεσα και μεθοδικά, για να μην μείνουν πάλι όλα στην μέση.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά και να γνωρίσεις αρκετά νέα πρόσωπα. Το τι ακριβώς θα συζητήσεις μαζί τους είναι βέβαια… ζητούμενο και καλό είναι να μην αναλωθείς μόνον στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να προκύψει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε δοκιμάζεται συναισθηματικά, είτε κάνει του… κεφαλιού του εκθέτοντας σε κίνδυνο κάποιες ισορροπίες ή ακόμη και την σωματική του ακεραιότητα.

Υδροχόος

Ο Άρης στον Ταύρο είναι πιθανό να «ταράξει τα νερά» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ιδιαίτερα αν υπάρξουν επισκέψεις και παρεμβάσεις ατόμων που είναι στον… δικό τους κόσμο ή θέλουν να γίνουν το αφεντικό στην ζωή σου με το έτσι θέλω. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να κάνεις πολλές δουλειές στον χώρο σου, με μόνο κίνδυνο το να κτυπήσεις, εξ αιτίας της βιασύνης σου.

Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να βρεις μια «καπάτσα» λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα κι ύστερα… βλέπεις, αφού εκείνο που προέχει είναι το να καλυφθούν άμεσα τα τρέχοντα.

Ιχθύες

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, είναι ότι το… καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου, είτε το ρίξεις στην φιλοσοφία, είτε σε πιο πρακτικά ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως δεν θα αποφύγεις τελικά κάποιες παρεξηγήσεις με συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, που παρεμβαίνουν στην ζωή σου.

Επιπλέον, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην οδήγηση αλλά και την χρήση αιχμηρών αντικειμένων ή εύφλεκτων υλικών και τελικά είναι προτιμότερο να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον πνευματικό τομέα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε