19/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

19/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:04 Δημιουργία 19/02/19, 09:57

Κριός

Το σύμπαν σε φέρνει κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, ξεκινώντας όμως από ένα κρυφό ραντεβού. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε… συμμαζέψου, αφού είναι πολύ εύκολο να προκύψουν… δράματα, αφού όλα θα βγουν στο φως! Επιπλέον, μην παραλείψεις να πάρεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης.

Ταύρος

Όλο το σύμπαν «συνωμοτεί» και αναδεικνύει τα προσωπικά σου σε κορυφαίο ζήτημα, αφού τα έχουν… όλα, από εντάσεις και πάθη, μέχρι κρυφές καταστάσεις Ίσως όμως να ασχοληθείς και με προβλήματα φίλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να πράξεις κατά το δοκούν, χωρίς όμως να προσδοκάς ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάθος, αφού προηγείται η «εκτόνωση» σου!

Δίδυμοι

Σήμερα ίσως σου γίνει μια κρούση ή πρόταση που θα σε ξενίσει, ιδιαίτερα αν είσαι «παλαιών αρχών». Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να σπάσεις ταμπού και στερεότυπα, κάτι που στην πραγματικότητα σε συμφέρει, από την στιγμή που κάθε «νορμάλ» κατάσταση απειλείται να εξελιχθεί σε πηγή ενόχλησης κι αναταραχής Σε κάθε περίπτωση πάντως, να θυμάσαι πως η κάθε επιλογή έχει τα «συν» και τα «πλην» της.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας στήριξης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να στερηθείς το ταίρι σου, εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν πάλι είσαι μόνος/η και σου γίνει μια «κρούση», να ξέρεις ότι στην πορεία θα κουραστείς από τα πολλά… προαπαιτούμενα που θα τεθούν αλλά και την έλλειψη «ροής» στην σχέση.

Λέων

Βρίσκεσαι σε φουλ «φόρμα» και η κατακτητική σου ορμή αρκεί για να εκπορθήσεις κάθε καρδιά. Δεν χρειάζεται ωστόσο να υπόσχεσαι πράγματα που δεν… γίνεται να τηρήσεις, ούτε βέβαια να «παραμυθιάζεις» τον εαυτό σου με ανύπαρκτες προοπτικές μιας «νορμάλ» σχέσης. Σήμερα προηγείται η «τρέλα» και η φαντασία κι επειδή είσαι καλός/η ως προς την… σκηνική σου παρουσία, κάνε το «σόου» σου κι όπου βγει!

Παρθένος

Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία κι έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι αξίζεις τα καλύτερα στα προσωπικά σου. Ωστόσο να θυμάσαι ότι η προσωπική λάμψη σου έλκει και… όντα που δεν έχουν απαραίτητα αγαθές προθέσεις απέναντι σου ή χαρακτηρίζονται από μια νοοτροπία, τελείως ξένη με σένα κάτι που θα καταλάβεις μόνον όταν «ξυπνήσεις». Αν πάντως είσαι λάτρης του ρομαντισμού, τότε η ζωή σε περιμένει!

Ζυγός

Σε μια ημέρα όπου για σένα τον πρώτο λόγο έχουν οι «ακρότητες» τα καλά νέα είναι πως μια σεξουαλική εμπειρία μπορεί να σε περάσει σε «άλλη διάσταση», πρόσεξε μόνον μήπως «μαγευτείς» και δεν μπορείς να… ξεκολλήσεις, αφού κάποια πράγματα γίνονται μόνον μια φορά! Από την άλλη πλευρά βέβαια η έκπληξη μπορεί να είναι αρνητική, αν έρθεις σε επαφή με κάποιον/α άγνωστο/η, που δεν έχει «ούτε ιερό, ούτε όσιο».

Σκορπιός

Είτε πρόκειται για μια ευχάριστη, είτε για μια δυσάρεστη ένταση, τελικά έχει μεγάλη σημασία το πώς εκλαμβάνεις τις εκάστοτε εξελίξεις, αφού η κάθε αντίδραση σου προδιαγράφει κι ένα διαφορετικό μέλλον. Προσπάθησε λοιπόν να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο, ακόμη κι αν ανατραπούν θεμελιώδεις ισορροπίες της ζωής σου και αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να ζήσεις κάτι «καταλυτικό» και μοναδικό!

Τοξότης

Αν κάποιος/α επιχειρήσει να σου «πουλήσει τρέλα», η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση σε αυτήν την φάση είναι να κάνεις… ρελάνς, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γίνει «πανικός» στα καλά καθούμενα! Κι ένας λόγος παραπάνω είναι το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται κι ίσως τελικά να πληρώσει τα σπασμένα κάποιος/α άλλος/η, που δεν φταίει, με τις συγγνώμες να μην αρκούν για να διορθωθούν τα πράγματα.

Αιγόκερως

Αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, οι πιθανότητες μιας «δυνατής» ερωτικής εμπειρίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα κληθείς να διαχειριστείς πειρασμούς που είτε απευθύνονται σε σένα, είτε σχετίζονται με το ταίρι σου. Αν μάλιστα βρεθείτε σε κάποια εκδήλωση, τότε τα «απανωτά» φλερτ, μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα, γι’ αυτό μείνε… μέσα!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να βρεθείς κάπου… κρυφά ή να ξεκινήσεις μια σχέση που είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί», μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στις φιλίες σου, που στην παρούσα φάση έχουν λιγότερους μπελάδες για σένα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και μάλιστα έχεις «πήξει» από την ρουτίνα, τότε πρόσεξε μήπως η τάση σου να «δραπετεύσεις», σε οδηγήσει τελικά σε πολύ… πονηρά μονοπάτια!

Ιχθύες

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν ή πιο σωστά η διαίσθησή σου, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Βέβαια, ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου σωστά κι αντί να βασανίζεσαι με τα «πως» και τα «γιατί» μιας κατάστασης, να αφιερωθείς στα νέα και πολλά ενδιαφέροντά σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε