19/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:25 Δημιουργία 19/02/19, 12:19

Κριός

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τα εργασιακά σου, φαίνεται πως κάτι… πάει λάθος και είναι πιθανό να ξεγελαστείς ή να εξαπατηθείς, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς και από ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα, που θα πάνε τις δουλειές σου πίσω. Είναι μια ευκαιρία ωστόσο να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια νέα πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο… πειστικός μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε καλεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που δείχνουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καλό είναι όμως να διατηρήσεις και τις αποστάσεις σου -ειδικά αν τεθούν και οικονομικά ζητήματα- αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή σου παρουσιάζονται.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ανατρέπει τις ισορροπίες στα εργασιακά σου, ενώ, η καθημερινότητα σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα, εκπλήξεις αλλά και αποκαλύψεις για το τι «παίχτηκε» παρασκηνιακά. Επιπλέον, ίσως να θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που άπτεται της υγείας σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Όσον αφορά όμως σε περιουσιακά αλλά και επαγγελματικά θέματα, καλό είναι να απέχεις, αφού κάποιος/α σου δίνει πλαστά στοιχεία ή απλά σου τάζει για να σε «τουμπάρει»!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να υιοθετήσεις πρωτοποριακές ή καινοφανείς για σένα πρακτικές, μπορεί όμως και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα με μάλλον ακραία χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μια «κρίση ειλικρίνειας» μπορεί να διαταράξει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σε ωθεί να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι, μια φιλοσοφική αναζήτηση ή καλλιτεχνικά δρώμενα, όσον αφορά όμως σε καθαρά πρακτικά θέματα της καθημερινότητας φαίνεται να… ονειροβατείς, μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, με συνέπεια να πολλαπλασιαστούν τα λάθη και οι αστοχίες.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει μάλλον απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά αλλά και την κοινωνική σου ζωή, αν όμως μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ξεπερνώντας τα «κολλήματά» σου, τότε θα έχεις απροσδόκητα οφέλη.

Λέων

Με την Πανσέληνο να δημιουργεί «πλαστές» ανάγκες, ενδέχεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές ή να «τσιμπήσεις» σε μια υποτιθέμενη προσφορά, που όμως κρύβει παγίδες. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η, αφού δεν θέλει και πολύ για να τα… κάνεις θάλασσα στις συναλλαγές σου!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε… εισάγει στα απρόοπτα και τις σπάνιες καταστάσεις, ευκαιρία λοιπόν να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά! Επιπλέον, θα συναντήσεις πρόσωπα με ιδιαίτερες απόψεις, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους».

Παρθένος

Η Πανσέληνος προάγει τις καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, ενώ σε βοηθά να κρύψεις κάθε αδυναμία σου, ωστόσο μια ανάλογη πολιτική ακολουθούν και οι άλλοι απέναντί σου και δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από κολακείες, αφού απλά στοχεύουν στο να γίνεις εκμεταλλεύσιμος/η. Επιπλέον, σε πρακτικά θέματα μπορεί να υπάρξει σύγχυση και… χάος!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο» και δεδομένο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Ζυγός

Η Πανσέληνος σε καλεί να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, φροντίζοντας συνάμα να αποστασιοποιηθείς από παρασκηνιακές καταστάσεις και… κουτσομπολιά! Επιπλέον, φρόντισε την υγεία σου και δώσε… βάση στα όνειρα και τις διαισθήσεις σου, αφού η λογική σου «μπάζει».

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός «ξυπνάει» τον… πρωτοπόρο μέσα σου κι είναι πιθανό να προβείς σε επιλογές, που τόσο για τους άλλους όσο και για τον… παλιό εαυτό σου, δείχνουν «εξεζητημένες». Μπορεί όμως να πέσεις θύμα μιας μεγάλης ανατροπής, αν «γαντζωθείς» σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που έτσι κι αλλιώς είναι «υπ’ ατμόν»!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά με κάποια «φευγάτα» άτομα, ιδιαίτερα του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο μπορεί να προκύψει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης με ένα άτομο του στενού περιβάλλοντός σου, που δεν σου τα… λέει καλά ή σου παίζει παιχνίδια!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου, ενώ ίσως σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε σοκάρει. Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας ίσως μια αγωγή, που δεν απέδωσε.

Τοξότης

Με την Πανσέληνο, η τάση σου προς το… παραμύθι διογκώνεται και η μια όψη του νομίσματος έχει να κάνει με την δική σου δυνατότητα «να κάνεις το άσπρο, μαύρο». Η άλλη όμως αποτυπώνει πρόσωπα που σου τάζουν ή καλλιεργούν μια άτοπη αισιοδοξία, προκειμένου να σε έχουν… του χεριού τους!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να πάρεις μια απόφαση που θα ξενίσει κάποιους/ες αλλά και τον εαυτό σου, με τα αποτελέσματα ωστόσο να είναι απρόβλεπτα θετικά! Μπορεί ωστόσο και να διαταραχθεί η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, έτσι στα ξαφνικά.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος προσδίδει μια ιδιαίτερη χροιά στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μεταφυσικό ή «παραμυθένιο» ή απλά να εντρυφήσεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Επιπλέον όμως ενδέχεται να συμβάλλει σε ακυρώσεις δράσεων αλλά και σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις συνεννοήσεις σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει μια «αναμπουμπούλα» στο σπίτι ή τις σχέσεις με τους οικείους σου κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά μπορεί να συμβούν ξαφνικά και απότομα! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να δεχθείς και μια απρόσμενη επίσκεψη.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σου «φουσκώνει τα μυαλά» σε οικονομικά ζητήματα, καλό είναι να βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου, αφού κινδυνεύεις είτε να ξοδέψεις όλο το αποθεματικό σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις ανάγκες, που στην πραγματικότητα δεν έχεις, είτε να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από «επιτήδειους». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να προσφέρεις οικειοθελώς.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός συμβάλλει σε… απίθανες καταστάσεις, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να είσαι έτοιμος/η για όλα, ακόμη και τα πιο απίθανα!

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε ωθεί προς την ονειροπόληση ή τον ρομαντισμό και σε βοηθά να κρύψεις τις αδυναμίες σου, αν όμως σου προταθεί κάτι, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στην χειρότερη του… δόλου! Καλύτερα λοιπόν να δράσεις μόνος/η, σε μια κατεύθυνση σύνθεσης πραγματικότητας και φαντασίας.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει οικονομικές εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε