22/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

22/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:58 Δημιουργία 22/02/19, 09:49

Κριός

Ρόδα είναι και… γυρίζει και μπορεί να «κάτσει» οπουδήποτε, γι’ αυτό έσο έτοιμος/η! Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, ένα ισχυρό πρόσωπο σε… καλοβλέπει κι αν είσαι μόνος/η μπορείς βέβαια να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως όλη αυτή η «κινητικότητα» παρεξηγηθεί από το ταίρι σου κι όχι άδικα.

Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να κάνει κουμάντο και να σε παραπέμπει σε ένα… γερό «τσιμπολόγημα», δεν είναι βέβαια μέρα για αρχίσεις να κάνεις σχέδια για μια νορμάλ και σταθερή σχέση, αφού ακόμη κι αν προσβλέπεις σε αυτήν, δεν συνηγορούν οι… άλλοι! Δεν έχεις λοιπόν παρά το να ζήσεις την περιπέτεια, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες κι αν είναι να εξελιχθεί κάτι στο μέλλον πιο «σοβαρά», θα δείξει στην πορεία.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε δυσκολεύει στο να καταλήξεις κάπου οριστικά, ενώ και το ένθερμο ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, υποκρύπτει μια κάποια επιπολαιότητα. Όλα αυτά όμως δεν σε εμποδίζουν να χαρείς την ζωή σου κι αν είναι κάτι να εξελιχθεί «σοβαρά» θα το δεις μετά! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην δοκιμάσεις τα όριά της.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη απέναντί σου και τον Ερμή στον 9οηλιακό οίκο σου μπορεί να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή διά… τηλεφώνου! Αν όμως δεν έχεις απολύτως καμία διάθεση για τέτοια, τότε να ξέρεις πως το μυαλό κάποιου/ας σκέφτεται πιο πονηρά από όσο θα έπρεπε και η πολιτική των «ανοικτών θυρών» που ακολουθείς καλοπροαίρετα, θα παρεξηγηθεί με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία.

Λέων

Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα σε ενθαρρύνει και θα «ανεβάσει» την ψυχολογία σου, κάτι που για την ώρα είναι… αρκετό, αφού αν προχωρήσεις στα περαιτέρω σύντομα θα αντιληφθείς ότι πίσω από τα χαμόγελα κρύβονται δυσκολίες και μπερδέματα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να απόσχεις από τα συζυγικά σου καθήκοντα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, μην δώσεις ωστόσο άλλα… δικαιώματα!

Παρθένος

Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφίων, φρόντισε λοιπόν να μην λαθέψεις! Υπάρχει βέβαια και το δικαίωμα… διαπραγμάτευσης αλλά δεν θες και πολύ για να μπλέξεις εκούσια ή ακούσια σε παράλληλες καταστάσεις. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί να ελιχθείς… δεξιοτεχνικά ανάμεσα στο εφικτό και το επιθυμητό!

Ζυγός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να «ψάχνεται», το πιθανότερο είναι να πηγαίνεις «από κανάρα σε κανάρα», μέχρι τουλάχιστον να συναντήσεις ένα πρόσωπο κοντά στις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις καλά, είτε μένοντας «εντός των τειχών» με το ταίρι σου, είτε με μια καλή παρέα, μαθαίνοντας συνάμα και ποικίλα παραλειπόμενα από τις σχέσεις… άλλων!

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με τα προσόντα σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο, ίσως μάλιστα αυτό να συμβεί κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα νεαρότερο πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει και να σε «ξεσηκώσει» τόσο, ώστε να αφοσιωθείς αποκλειστικά σε αυτό, με όλες τις… παρενέργειες!

Τοξότης

Τα εύσημα και τα κοπλιμέντα που παίρνεις και δίνεις, σαφώς και υποδηλώνουν μια ερωτική έλξη από ή προς το πρόσωπό σου, αν όμως είσαι μόνος/η και αναζητάς κάτι πιο «δυναμικό» είναι δύσκολο να το βρεις. «Βολέψου» λοιπόν για την ώρα στις ευχάριστες στιγμές που σου προσφέρονται είτε στα λόγια, είτε στην πράξη! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να δείξεις την αγάπη σου με ένα όμορφο δώρο στο ταίρι σου.

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, ρομαντισμό και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Ίσως μάλιστα αιτία κι αφορμή να γίνει ένα επαγγελματικό meeting, με την εξουσία που ασκείς να είναι το καλύτερο «αφροδισιακό»! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά συνιστούν πρόβλημα, αφού παρά τις απανωτές δικαιολογίες και τις «συσκέψεις» σου αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια!

Υδροχόος

Μέσα από τις εργασιακές σχέσεις σου μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία, που σε πρώτη φάση θα εξελιχθεί κρυφά από τα… αδιάκριτα βλέμματα κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε κάνε το κουμάντο σου! Ακόμη, θα μαζέψεις πολλά τηλέφωνα αν κινηθείς σε κοσμικούς χώρους, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην ξανοίγεσαι πολύ, αφού τίποτε δεν θα μείνει κρυφό και θα χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις.

Ιχθύες

Ίσως να βρεθείς σε αμηχανία από την πολύ «θερμή» αντίδραση ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα αλλά συνάμα έχει κι έναν ευαίσθητο ψυχικό κόσμο. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η συνήθως «ευσπλαχνική» προσέγγισή σου μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια που θα ξεκινήσει σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε