25/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

25/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:46 Δημιουργία 25/02/19, 11:39

Κριός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωση σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε αγορές που βελτιώνουν την εικόνα σου, αφού η Σελήνη στον Σκορπιό θα φροντίσει να έχεις όσο χρήμα χρειάζεσαι, έστω κι αν είναι… δανεικό!

Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε «βυθίσει» σε μια ανασκόπηση σχετικά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν και πρόσεξε μην «κολλήσεις» άσχημα, αφού συναισθηματικά δεν είσαι σε «νορμάλ» φάση.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου και με την Σελήνη απέναντί σου να «τραβάει» κόσμο, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα, κερδίζοντας συνάμα και κάποια εύσημα για την συνολική σου παρουσία. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για μια εκδρομή ή έναν περίπατο αλλά και για ψώνια πάσης φύσεως!

Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να σου αποκαλυφθεί το παρασκήνιο μιας κατάστασης του παρελθόντος, ύστερα από μια συνάντηση με παλιούς φίλους, που γνωρίζουν πολλά και… μπορούν πλέον να μιλήσουν!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις ανάγκες και συνολικά τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και κάποιο έξτρα επίδομα ή δώρο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέες μεταβλητές στα εργασιακά σου αλλά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, αφού ο υψηλός βαθμός της προσαρμοστικότητάς σου είναι και το κλειδί της επιτυχίας σου!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα».

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να πετύχεις μια συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις, αν κινηθείς ρεαλιστικά και βάλεις στην άκρη τους… περιττούς συναισθηματισμούς! Σε αυτό βέβαια έχει τις… αντιρρήσεις της η Σελήνη στον Σκορπιό και μάλλον πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «δέοντα» και τα… επιθυμητά!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με «σοφούς» και πρεσβυτέρους. Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ένα περιουσιακό σου θέμα.

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει κόσμο στο σπίτι , ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε έναν διαφορετικό χώρο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα στην δουλειά σου με την μεσολάβηση κάποιων άλλων, κάτι που θα σε ξεκουράσει, προσφέροντάς σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό να ενισχύει την τάση σου να ασχολείσαι με το παρελθόν, ενδέχεται να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους, να πας σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά αλλά και να ρυθμίσεις νομικά ένα κληρονομικό ζήτημα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με «διακεκριμένα» άτομα, που σε γενικές γραμμές τηρούν τους τύπους και ξέρουν να φέρονται. Επιπλέον η Σελήνη στον Σκορπιό σε τροφοδοτεί με πληροφορίες και μυστικά, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση για να τα προλάβεις όλα!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να απαλλαγείς οριστικά από ανεπιθύμητες δεσμεύσεις ή κάποιες οφειλές-υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ομορφύνεις το σπίτι ή το γραφείο σου, στην κατεύθυνση μιας «κλασικής» γραμμής που «πείθει» τον καθένα πως… αξίζει να σε επισκεφθεί! Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει περισσότερα έσοδα, κάτι που θα σου επιτρέψει να προβείς σε αγορές ποικίλων ειδών.

Παράλληλα, ο Χείρωνας απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε άτομα «σοφά» ή μεγαλύτερης ηλικίας που σίγουρα έχουν να σου διηγηθούν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει για τα… καλά και μια παλιά επαγγελματική συνεργασία σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά καταλυτικό παράγοντα στις εξελίξεις, οπότε… συνέχισε να «βγάζεις» τον καλύτερο εαυτό σου, μακριά από πάθη κι εμμονές, αξιοποιώντας ενίοτε και την αλάνθαστη διαίσθησή σου. Επιπλέον, μια γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα σχέδια σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό ενδέχεται να σε… ενοχλήσει με την ολική επαναφορά ενός θέματος υγείας, είτε καθαρά δικού σου, είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να αποκτήσεις κάτι που «τρέφει» το πρεστίζ σου ή τουλάχιστον ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα ανάλογο δώρο. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Σκορπιό καλό είναι να επικεντρωθείς και σε θέματα υγείας ή διατροφής, προβαίνοντας σε σωστές διορθωτικές κινήσεις.

Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ξαναβρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν», ενώ αν έχεις παιδιά, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά σου.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα παίξει θετικό ρόλο του στην διευθέτηση θεμάτων στα οποία η εξωτερική εμφάνιση και η τήρηση της δεοντολογίας «μετράει» πάνω απ’ όλα. Επιπλέον με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με οικονομικούς παράγοντες και φορείς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, με σκοπό την ρύθμισή τους , ίσως μάλιστα να εμπλακεί σε αυτήν την διαδικασία κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου.

Υδροχόος

Μια παρασκηνιακή συμφωνία ή συνεννόηση μπορεί να σε ωφελήσει επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα άτομο του άλλου φύλου στην δουλειά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει καθ’ όλα έτοιμος/η για να «πιάσεις» έναν μεγάλο στόχο σου!

Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό είναι πιθανό να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο και το οποίο αν δεν έχει μεγάλη υλική αξία, έχει σίγουρα συναισθηματική. Μπορεί ακόμη να διευθετηθεί μια οικονομική-περιουσιακή υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να υλοποιήσεις ένα όνειρό σου ή τουλάχιστον να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, και η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να ανταλλάξεις γνώμες ή πληροφορίες με κόσμο, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξιδάκι.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου που δεν έκλεισε εντελώς, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα ή να βρεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Αναμένονται επίσης αρκετές αγορές για το σπίτι.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε