26/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

26/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:51 Δημιουργία 26/02/19, 09:46

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε δίλημμα, ανάμεσα σε μια παλιά σου αγάπη, που επανέρχεται στο προσκήνιο κι ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεστε επαγγελματικά. Στην πρώτη περίπτωση βέβαια, μάλλον πρόκειται για μια παρένθεση, γι’ αυτό, πέραν της διευθέτησης κάποιων πραγμάτων, που αφορούν στο παρελθόν μην τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες. Στην δε δεύτερη, το όλο σκηνικό θυμίζει περισσότερο… εμπορική συναλλαγή αλλά μπορεί και να σου «βγει»!

Ταύρος

Το ότι κερδίζεις και με… διαφορά στην μάχη των εντυπώσεων δεν είναι απαραίτητα καλό για σένα, αφού σε περιτριγυρίζουν και άτομα που δεν ταιριάζουν διόλου μαζί σου αλλά το χειρότερο είναι πως κάποιος/α μπορεί να γίνει τόσο φορτικός/η, που να μην ξέρεις πια τι να κάνεις! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να απομακρύνεις από δίπλα σου τους «ταραξίες».

Δίδυμοι

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη και ο Δίας απέναντί σου, ευνοούν μια «χαλαρή» κι ευχάριστη σχέση, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να επιλέξεις μια «παράνομη» που σίγουρα είναι πιο «αισθησιακή» και σε «εξιτάρει» αλλά η εμπιστοσύνη και η διάρκεια λάμπουν διά της απουσίας της! Σε κάθε περίπτωση πάντως διανύεις μια εξαιρετικά ενεργή περίοδο στα ερωτικά σου και σίγουρα δεν θα πλήξεις!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, το βασικό πρόβλημα σου είναι η αβεβαιότητα ως προς τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά δεν έχεις παρά να ρωτήσεις για να μάθεις! Κι επειδή η απάντηση που θα λάβεις θα είναι ενθαρρυντική, κάνε αυτό που «λέει» η καρδιά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως ένα φλερτ εξελιχθεί σε κάτι… περισσότερο, με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα και ζήλειες.

Λέων

Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου μπορεί να γίνει ο/η παρτενέρ σου στον έρωτα και να ζήσετε μαζί έντονες στιγμές αλλά αν προσβλέπεις σε μια διάρκεια ή σταθερότητα στην σχέση σου, μάλλον θα απογοητευτείς, αφού… αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα… ασφαλείας, αφού το ενδεχόμενο ενός ξεσπάσματος ζήλειας δεν είναι και τόσο μακρινό!

Παρθένος

Από την στιγμή που θα «κυκλοφορήσεις» είτε στον έξω κόσμο, είτε στο διαδίκτυο, ο δρόμος για μια νέα κατάκτηση είναι ανοικτός, ίσως μάλιστα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις κι όσο πιο τολμηρός/η είσαι τόσο το καλύτερο για σένα! Αν όμως δεν έχεις καμία όρεξη για περιπέτειες ή είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να ενοχληθείς από μια επίμονη συμπεριφορά κάποιου/ας, που όχι μόνον δεν παίρνει από λόγια αλλά εκλαμβάνει το «όχι» ως «ναι»!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η και μπεις στην διαδικασία να «μαδάς την μαργαρίτα», τότε θα χάσεις πολύτιμο χρόνο κι ίσως μια σημαντική ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Για την ώρα πάντως το δυνατό σου «σημείο» είναι τα επαγγελματικά ταξίδια, που… εύκολα γίνονται και ερωτικά! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να συζητήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα, αφού υπάρχουν καλές προθέσεις εκατέρωθεν.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς μια μάλλον εφήμερη ερωτική περιπέτεια, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός, αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, τότε είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις. Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε θα «χορέψεις» θες δεν θες, αφού ακόμη κι αν εσύ είσαι «φρόνιμος/η», το ταίρι σου φαίνεται ιδιαίτερα ευάλωτο σε έξωθεν προκλήσεις.

Τοξότης

Σε μια ημέρα που όλα είναι ανοικτά, αν είσαι μόνος/η, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για μια αισθηματική περιπέτεια με πολλές ευχάριστες πτυχές. Στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη σε μια σχέση, θα κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν «πειρασμούς» αλλά και την αντίδραση του/της συντρόφου σου, που μάλλον δεν βλέπει με την ίδια «παιχνιδιάρικη» διάθεση τα όσα διαδραματίζονται μπρος στα μάτια του/της!

Αιγόκερως

Έχοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια αλλά και… φαρμακερά βέλη από όσους/ες σε ανταγωνίζονται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ότι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα, αφού σήμερα η αποφασιστικότητα είναι ένα από τα πολύτιμα όπλα σου στην «μάχη». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και θες να την διατηρήσεις, κλείσε τα μάτια στους πειρασμούς!

Υδροχόος

Ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση, ύστερα από μια φορτική πολιορκία που θα δεχθείς από ένα άτομο που θα κάνει κατάχρηση της φιλοξενίας σου ή του/της. Κράτα λοιπόν τις αναγκαίες αποστάσεις, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αν όμως συναινείς ερωτικά, τότε το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι η παρέμβαση ενός… άλλου προσώπου, που είτε από άγνοια, είτε από συμφέρον θα διαταράξει την κοινή ειρήνη!

Ιχθύες

Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα και «φρέσκες» αντιλήψεις που σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν αν είσαι μόνος/η. Το μόνο… μεμπτό φαίνεται να είναι μια «ελαφρότητα» που δεν «σου γεμίζει το μάτι», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις και δίκιο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς είναι η φορτική παρέμβαση ενός γνωστού ή συγγενή στα εσωτερικά της

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε