26/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

26/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:10 Δημιουργία 26/02/19, 11:57

Κριός

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία. Επιπλέον, αναμένεται να ενημερωθείς για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διατροφή σου και το… ευ ζην!

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει οικονομικές διαφωνίες η διεκδικήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, αρκεί να μην κάνεις πίσω στα αιτήματά σου χωρίς να εξασφαλίσεις κάτι.

Ταύρος

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες, έστω κι αν ένα μέρος τους απαρτίζεται από άτομα που είναι όλο «φρου φρου κι αρώματα»!

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει πιο «ξεροκέφαλο/η» κι αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε λάθη, είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σηματοδοτεί κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Αν όμως λάβεις υποσχέσεις για το μέλλον, μην τις πάρεις σοβαρά υπόψη σου, αφού στα δύσκολα οι «ευεργέτες» σου θα γίνουν… καπνός!

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια προειδοποιητικά μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου. Αν πάλι ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου, να ξέρεις ότι είναι περαστικό.

Καρκίνος

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης τονίζει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, αφού αν αποσπάσαι διαρκώς από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, απλά θα «ξοδευτείς».

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ανάλογο καθεστώς επικρατεί και στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να μπλέξεις… άσχημα, προσπαθώντας να βοηθήσεις σε κάτι!

Λέων

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε κάνει πιο γενναιόδωρο, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων, αφού όλο και κάτι θα σου ανταποδώσουν, αν όμως σου «τάξουν» κάτι για το μέλλον, μην το «δέσεις»!

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και γι’ αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις «κορυφής» αλλά επειδή δεν γίνεται να είναι όλοι/ες ευχαριστημένοι/ες, θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ νίκης και… υποχώρησης! Σε κάθε περίπτωση όμως δες την ουσία, αφαιρώντας κάθε εγωιστικό κίνητρο.

Παρθένος

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε παραπέμπει σε μια ευχάριστη παρέα, βγάλε ωστόσο από το μυαλό σου τα πιο «σοβαρά» ζητήματα, αφού παρά το καλό κλίμα, τα συμφωνηθέντα δεν θα τηρηθούν, μόλις αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες δυσκολίες.

Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη Επιπλέον, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως από βιασύνη ή απροσεξία πάθεις κάποιο ατύχημα. Αν όμως επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αυτή η εκδοχή «αδυνατίζει» και μένει το να αξιοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου.

Ζυγός

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης φέρνει μια… ευχάριστη κινητικότητα στα εργασιακά σου και –ανεξάρτητα με το ότι λέγονται περισσότερα από εκείνα που μπορούν να γίνουν– είναι πιθανό τελικά να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση εξ αιτίας της ανάπτυξης-βελτίωσης των δημοσίων σχέσεών σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε προσανατολίζει προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά θα υπερκαλύψεις το πλάνο σου ή θα πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση, έστω και μετά από μια διαπραγμάτευση «στην κόψη του ξυραφιού»!

Σκορπιός

Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης η προσωπική και κοινωνική σου ζωή αποκτά πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να «ξεχαστείς», μην περιμένεις ωστόσο να συμβεί και κάτι πιο παραγωγικό, πέραν της διασκέδασής σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη, όλα γίνονται διεκδικήσιμα, ωστόσο ο υγιής ανταγωνισμός μπορεί να σου προσφέρει το κίνητρο που σου έλειπε, ίσως μάλιστα να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, με θετικά παραγωγικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν βέβαια και αχρείαστες εντάσεις με τους άλλους αλλά αυτά είναι… παράπλευρες απώλειες!

Τοξότης

Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης οφείλεις να φροντίσεις τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για καλλωπιστικές παρεμβάσεις, είτε για το νοικοκυριό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς αρκετές επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και να προσκληθείς κάπου αλλού, σε κάθε περίπτωση όμως θα περάσεις όμορφα.

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες κι αν ανασκουμπωθείς θα τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα. Αν πάλι προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου, καλό είναι να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο».

Αιγόκερως

Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης η ημέρα αναμένεται να είναι ζωηρή όσο και ευχάριστη, με ποικίλες επαφές και συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται η συνέπεια και η συνοχή σε όσα λέγονται και τελικά… δεν γίνονται!

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή παρεμβατικές από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν την συνδρομή σου.

Υδροχόος

Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης έχεις την τάση να κάνεις πολλές αγορές, που δεν είναι κατ’ ανάγκη σημαντικές, συμβάλλουν ωστόσο στο να περάσεις καλύτερα κι εσύ και όσοι/ες σε περιβάλλουν. Ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί ή να δωρίσεις και κάτι στα… κρυφά!

Κατά τα άλλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να φέρει μάλλον… εκνευριστικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Επιπλέον, καλό είναι να προσέχεις με τις εστίες φωτιάς αλλά και την χρήση αιχμηρών εργαλείων.

Ιχθύες

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης αναδεικνύει τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες, το θέμα όμως δεν είναι οι κερδισμένες εντυπώσεις αλλά το τι θα γίνει στην πράξη, πέρα από τους… χαριεντισμούς! Σε κάθε περίπτωση πάντως το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «στα πάνω του»

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου όμως, αναμένονται εντάσεις, αφού ο καθένας κάνει τα… δικά του!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε