27/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

27/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:35 Δημιουργία 27/02/19, 09:21

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου ή σχετίζεται με το εξωτερικό μπορεί να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή, προσφέροντάς σου πολλά από εκείνα που ποθείς. Ίσως μάλιστα η αφορμή να δοθεί μέσα από μια επαγγελματική συναλλαγή. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κλείσε τα αυτιά και τα μάτια σου στους πειρασμούς που παρελαύνουν μπροστά σου και… απόλαυσε την!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Άρης δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει κάποιες πολύ ξεχωριστές ή ιδιαίτερες στιγμές και μάλιστα με ένα πρόσωπο με το οποίο διαφέρετε όσο… η μέρα με την νύχτα! Κι όπως καταλαβαίνεις μια τέτοια σχέση είναι προορισμένη να «καεί», παρά το αρχικό της πάθος ή ίσως εξ αιτίας αυτού. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι φαίνεται να «παίζει» με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι

Εξακολουθείς να έχεις την τύχη με το μέρος σου, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και τα λάθη ή οι «αποτυχίες σου, σε καλό θα σου βγουν! Μέσα σε όλα μάλιστα, μπορεί να προκύψει και μια νέα όσο και ξεχωριστή γνωριμία με ένα πρόσωπο που ταιριάζετε πνευματικά και σεξουαλικά, ωστόσο μην βιαστείς να δώσεις όρκους αιώνιας πίστης, αφού ούτε σου ταιριάζουν, ούτε θα ευοδωθούν. Για την ώρα προέχει η καλοπέρασή σου.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια γνωριμία η οποία μπορεί να σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ, αφού στην πορεία θα καταλήξει να είναι περισσότερο φιλική. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά φρόντισε ώστε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις από φίλους και φίλες, ώστε να μην παρεξηγηθείς, πολύ περισσότερο που μπορεί να προκύψουν θέματα μεταξύ τους.

Λέων

Αρκετοί/ες «ζουζουνίζουν» γύρω σου και βέβαια αν θες απλά να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, δεν έχεις παρά να διαλέξεις από τον «σωρό». Υπάρχει ωστόσο κι ένα πρόσωπο που σε αγαπά και σε εκτιμά κι αν σε δει να συμπεριφέρεσαι τόσο «επιπόλαια» ενδέχεται να χάσει κάθε καλή ιδέα που είχε για σένα. Γι’ αυτό λοιπόν αν επιδιώκεις μια πιο αξιόπιστη σχέση με προοπτικές επισημοποίησης, τότε απλά «μείνε στο ύψος σου»!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου δείχνει πρόθυμη να «σπάσει» αυτό το καθεστώς, φαίνεται μάλιστα πως η νέα σχέση που θα κάνεις, θα εξελιχθεί κάποια στιγμή σε κάτι πιο επίσημο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν μπορείς να αντισταθείς στους… εξωτερικούς πειρασμούς, αρκέσου σε ένα άκακο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες, αφού ο γάμος και το διαζύγιο είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Ζυγός

Από γνωριμίες πας… πολύ καλά, ίσως μάλιστα να «θαμπώσεις» ένα πρόσωπο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και νοιώσεις πως κουράστηκες, μάλλον φταίει η τάση σου να βολεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν πλήρως και πριν πάρεις την απόφαση να διακόψεις έναν δεσμό, κάνε την αυτοκριτική σου και προσπάθησε να αλλάξεις τα κακώς κείμενα μέσα σου, αφού αλλιώς θα ξαναπέσεις στα ίδια!

Σκορπιός

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή, δίνοντας στον άνθρωπο σου να καταλάβει ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και δεν είναι άσχημη ιδέα να το πιστοποιήσεις με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο. Αν μάλιστα η σχέση σας δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, είναι πιθανό να γίνει το «μεγάλο βήμα», κάτι που σίγουρα θα συνδυαστεί και με δώρα ή παροχές από συγγενείς γνωστούς/ες και φίλους/ες!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αλλάζοντας τα πάντα -ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια επίσημη πρόταση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να ανοίγονται μπροστά σου «παράλληλοι δρόμοι» που ναι μεν αρχικά θα τους «περπατήσεις» χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά στην συνέχεια θα μπεις σε μπελάδες.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σε κάνει να φαίνεσαι πολύ πιο ελκυστικός/η και μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση, διευρύνοντας την κοινωνικότητα σου και συμμετέχοντας σε ποικίλες εκδηλώσεις. Από εκεί και ύστερα το αν θα επιλέξεις μια πιο «σοβαρή» περίπτωση ή τελικά θα αρκεστείς σε κάτι πιο ανάλαφρο κι «ανώδυνο» είναι μια καθαρά δική σου υπόθεση.

Υδροχόος

Η σχέση σου με ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να παίρνει άλλες διαστάσεις κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως αξίζει να κάνεις το μεγάλο βήμα, σπάζοντας ενδεχομένως και κάποια ταμπού. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη επιλογή στην διάθεσή σου, που δεν βασίζεται τόσο στο αίσθημα, όσο στο συμφέρον σου και την ανάγκη σου να εξασφαλίσεις το «ευ ζην», εσύ όμως ξέρεις καλύτερα το τι θα πράξεις.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, τότε… όπου βρεθείς κι όπου σταθείς θα έχεις την ευκαιρία για να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να αποσπάσεις την προσοχή ενός διακεκριμένου προσώπου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την αναθερμάνεις μέσα από κοινές όσο και ευχάριστες ή διασκεδαστικές δράσεις, προσπερνώντας όμως την διάθεσή σου να φλερτάρεις αλλού, αφού οι πειρασμοί… περισσεύουν!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε