27/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

27/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:56 Δημιουργία 27/02/19, 11:46

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη μέσα από καλές ειδήσεις και ευχάριστες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή συμμαχία μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο, χωρίς οι ανταγωνιστές σου να… πάρουν μυρωδιά το οτιδήποτε! Επιπλέον αν έχεις κάποια εκκρεμή νομική υπόθεση, θα προκύψει η πιο συμφέρουσα λύση για σένα.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη μέσα από καλές ειδήσεις και ευχάριστες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή συμμαχία μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο, χωρίς οι ανταγωνιστές σου να… πάρουν μυρωδιά το οτιδήποτε! Επιπλέον αν έχεις κάποια εκκρεμή νομική υπόθεση, θα προκύψει η πιο συμφέρουσα λύση για σένα.

Δίδυμοι

Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη των άλλων και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που σου «αλλάζει επίπεδο», διευρύνοντας τις προοπτικές σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε βοηθά να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει στην διάδοση του έργου σου και σε μια τιμητική διάκριση.

Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου αναδεικνύει τα επικοινωνιακά προσόντα σου, αντί όμως να γυρίζεις σαν την… σβούρα, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν αξία.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και αν θες να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου, τώρα είναι η ώρα! Ίσως πάλι να επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία, ιδιαίτερα αν κινείσαι στα media ή απευθύνεσαι στο κοινό.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σου «ανοίγει πόρτες» στο εξωτερικό κι αν σου προταθεί μια συνεργασία μην πεις όχι. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου. Επιπλέον ένα θέμα σπουδών ή διδασκαλίας αποκτά επίσημο χαρακτήρα.

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σου φέρει μια επενδυτική ευκαιρία, ενώ με την τύχη που «κουβαλάς», δεν αποκλείεται να κερδίσεις και κάτι έξτρα. Μάλιστα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αφού οι άλλοι διάκεινται θετικά απέναντί σου και μια συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Επιπλέον, το εισόδημά σου θα ενισχυθεί και από θετικές εισηγήσεις πελατών σου σε άλλους/ες.

Παράλληλα, η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παρθένος

Ανεξάρτητα με την αναστάτωση που θα προκαλέσει στην καθημερινότητά σου, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει θετικές εξελίξεις ιδιαίτερα ως προς την ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος. Έστω λοιπόν κι αν σε κάποια στιγμή επικρατήσει μια αβεβαιότητα, προερχόμενη από την πληθώρα απόψεων και επιλογών ή ο χώρος σου καταλήξει να γίνει… κέντρο διερχομένων, να αισιοδοξείς για το καλύτερο.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς τα εύσημα για την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τόσο τις καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου (ταξίδια, εξόδους κλπ), όσο και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας συσκευής, που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεσολαβήσεις σε μια σημαντική υπόθεση, κερδίζοντας την εκτίμηση των δύο πλευρών.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις, θα σου είναι δύσκολο ωστόσο να αποταμιεύσεις, αφού σήμερα είναι της… αγίας κατανάλωσης, με πρώτο ζητούμενο την απόκτηση όσων σου λείπουν! Προσπάθησε ωστόσο να κινηθείς και επενδυτικά αφού φαίνεται να έχεις εξασφαλισμένη μια πολύ καλή απόδοση.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς μπορεί να επισφραγίσει την διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, το οποίο φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης.

Τοξότης

Εκτός από τις επαφές και τις μετακινήσεις που είναι στο φόρτε τους, με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις ή να παίξεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου, καλό είναι ωστόσο να μην «σπαταλήσεις» το πλεονέκτημά σου μόνον σε εφήμερες καταστάσεις, ούτε βέβαια να ανοίξεις πολλές δουλειές, αφού στην συνέχεια θα τις παρατήσεις όλες ημιτελείς.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επίσημη μίσθωση ή ρύθμιση. Επιπλέον, τα… μεγάλα σαλόνια σε περιμένουν!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα που ούτε καν υποψιαζόσουν. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από αχρείαστες ευθύνες και δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια καλείσαι να φροντίσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού… εκεί έξω σε περιμένουν σημαντικές βοήθειες, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες, πρόθυμους/ες να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ δρομολογεί και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για κάτι «σοβαρό», είτε για μια διασκεδαστική παρέα.

Η ημέρα βέβαια δεν έχει μόνον «τζάμπα» κοινωνικές αβρότητες, αφού ο Ήλιος στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να διευρύνεις την πελατεία σου ή να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια επίσημη πρόταση που θα βελτιώσει αισθητά τις αποδοχές σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους, όπως επίσης να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου, όσο ακόμη είναι «ζεστό», αφού οι ευκαιρίες έρχονται και… παρέρχονται!

Παράλληλα, και Ήλιος στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε μια διάκριση, ίσως μάλιστα να τιμηθείς για το έργο και την προσφορά σου. Επιπλέον, προάγει τις συνεργασίες σου και είναι πιθανό να κάνεις ένα κοινωνικό άνοιγμα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε