28/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

28/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:55 Δημιουργία 28/02/19, 09:47

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου ή σχετίζεται με το εξωτερικό μπορεί να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή, προσφέροντάς σου πολλά από εκείνα που ποθείς. Ίσως μάλιστα η αφορμή να δοθεί μέσα από μια επαγγελματική συναλλαγή. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κλείσε τα αυτιά και τα μάτια σου στους πειρασμούς που παρελαύνουν μπροστά σου και… απόλαυσε την!

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε φουλ ερωτική φάση, το πιθανότερο όμως είναι να παίζονται παιχνίδια σε βάρος σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να πιστεύεις μόνον όσα βλέπεις με τα μάτια σου ή ακούς με τα αυτιά σου, αφού η μεταφορά μιας είδησης ή ενός συμβάντος μπορεί να γίνει με κακόβουλο τρόπο και να σε κάνει να φερθείς άδικα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε έχεις το ελεύθερο να δράσεις και το… κρίμα στο λαιμό σου!

Δίδυμοι

Μια πρόταση που σου γίνεται είναι εκ του πονηρού κι ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση αν αποδεχθείς μια πρόσκληση από άγνωστο/η, που μάλιστα θα αποπειραθεί να σε «εξαγοράσει», προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς τους. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μην συνδέσεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντά σου, αφού εκεί που υπολογίζεις να πετύχεις και στα δύο, το πιθανότερο είναι να χάσεις, πέφτοντας θύμα του πάθους σου.

Καρκίνος

Την… ύστατη στιγμή, η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει αλλαγές και ανατροπές στα προσωπικά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, οι διαβουλεύσεις αλλά και οι ανταγωνισμοί μεταξύ φίλων, δεν θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς αποκλειστικά και μόνον στα δικά σου. Όταν μάλιστα μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.

Λέων

Την… ύστατη στιγμή, η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει αλλαγές και ανατροπές στα προσωπικά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, οι διαβουλεύσεις αλλά και οι ανταγωνισμοί μεταξύ φίλων, δεν θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς αποκλειστικά και μόνον στα δικά σου. Όταν μάλιστα μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.

Παρθένος

Ένα πάθος σε… γυροφέρνει κι αν είσαι μόνος/η, απλά πρόσεξε που πας να μπλέξεις, αφού η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη για σένα, ίσως μάλιστα να βγάλεις τελικά τον χειρότερο εαυτό σου με την «βοήθεια» μιας προσωπικότητας που συγκαταλέγεται στις «τοξικές». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ένα φλερτ γίνει αφορμή για να τελειώσει, αφού «καλοθελητές» υπάρχουν παντού!

Ζυγός

Σύμφωνα με τα συμβατικά κριτήρια «σου πρέπει», μια «συμφέρουσα» σχέση, εσύ όμως έχεις τις αντιρρήσεις σου, αφού περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό οι ελευθερίες σου. Δεν θες και πολύ λοιπόν να απαντήσεις στις πιέσεις με μια «ακατανόητη» για τους άλλους συμπεριφορά, ή οποία ωστόσο από ψυχολογική άποψη, δεν είναι παρά η απόδειξη του ότι σε αυτήν την φάση δεν έχεις καμία απολύτως όρεξη να δεσμευτείς.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διακοπεί οριστικά για λόγους ανώτερους από την θέλησή σου, ίσως όμως και να υπάρξει μια «θύελλα», με αφορμή κι αιτία μια απιστία, είτε υπαρκτή, είτε διαφαινόμενη. Σε κάθε περίπτωση πάντως άδραξε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις παθογένειες κι όλα αυτά που σε βαραίνουν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να μπεις σε μια σχέση που κινείται στα πλαίσια του «ή όλα ή τίποτα»!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αλλάζοντας τα πάντα -ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια επίσημη πρόταση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να ανοίγονται μπροστά σου «παράλληλοι δρόμοι» που ναι μεν αρχικά θα τους «περπατήσεις» χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά στην συνέχεια θα μπεις σε μπελάδες.

Αιγόκερως

Στο μυαλό σου δημιουργούνται ή σου… υπαγορεύονται διάφορα αρνητικά σενάρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, με την συμπεριφορά σου μπορεί τελικά να προκαλέσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει, αποδίδοντας σε μια αθώα συνάντηση ή κίνηση, προθέσεις που δεν ισχύουν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να παρασυρθείς σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις ή «νυχτοπερπατήματα».

Υδροχόος

Διχασμένος ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιος/α είναι η καλύτερη επιλογή για σένα, επειδή όμως οι συνθήκες δεν θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις, δεν έχεις παρά να αποδώσεις τα ερωτικά «εύσημα» εκεί που αξίζουν, μοιράζοντας τον χρόνο σου ανάμεσα στο πρόσωπο που σε γοητεύει νοητικά και σε εκείνο που σε διεγείρει σεξουαλικά και… μακάρι να πρόκειται για το ίδιο άτομο!

Ιχθύες

Ο «φόβος της μοναξιάς» ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο, αφού μπορεί να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ούτε σου ταιριάζει, ούτε και σε εκτιμά. Μην ξεγελαστείς λοιπόν από την επικοινωνιακή πολιτική του, που θα αλλάξει μόλις πετύχει τον στόχο του. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να δρομολογούνται αλλαγές στο πλαίσιό της κι ίσως δεις σήμερα τα πρώτα σημάδια αυτής της μεταβολής.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε