28/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:04 Δημιουργία 28/02/19, 11:55

Κριός

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε θέλει πιο καχύποπτο, αφού στο περιβάλλον σου και ιδιαίτερα στην δουλειά σου κάτι πολύ… ύποπτο συμβαίνει! Επιπλέον είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό ή να ανακαλύψεις από μόνος/η σου μια «σκοτεινή» διαδρομή.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να σημειώσεις μια σημαντική οικονομική «νίκη», οι επιθυμίες σου ωστόσο «φουντώνουν» και η σπουδή σου να τις ικανοποιήσεις όλες θα εξανεμίσει σε χρόνο dt το αποθεματικό σου!

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα κάνεις όλα… χθες και στο τέλος της ημέρας μπορεί να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αναδεικνύει… εγωισμούς και ανταγωνισμούς και πρόσεξε μήπως συμπεριφερθείς άσχημα σε ένα πρόσωπο που δεν σου φταίει σε κάτι.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σου συνιστά να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με άτομα ή φορείς που σε παρασύρουν σε «σκοτεινά» μονοπάτια, με δέλεαρ την αποκάλυψη μυστικών ή πληροφοριών «για λίγους». Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη.

Δίδυμοι

Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη των άλλων και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που σου «αλλάζει επίπεδο», διευρύνοντας τις προοπτικές σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε βοηθά να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει στην διάδοση του έργου σου και σε μια τιμητική διάκριση.

Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου αναδεικνύει τα επικοινωνιακά προσόντα σου, αντί όμως να γυρίζεις σαν την… σβούρα, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν αξία.

Καρκίνος

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να προσέξεις κάποιον/α που κινείται κακόβουλα στο περιβάλλον σου και να έχεις τον νου σου για «καρφωτές». Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα διαδικτυακής επίθεσης ενώ και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο παράγει αντιζηλίες και ανταγωνισμούς στις παρέες σου ή στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, μπορεί όμως να σημάνει και την άφιξη ενός νέου φίλου, με τον οποίο σας συνδέει ένα κοινό όραμα.

Λέων

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί σε έναν έντονο τρόπο ζωής και σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να κατακτήσεις κάποιον/α ή κάτι, το ζήτημα όμως είναι αν και πόσο θα τα διατηρήσεις. Επιπλέον, μπορεί να «τα σπάσεις» με κάποιον ισχυρό.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς συνηγορεί στο να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην οικονομική σου ζωή, για να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ζημιωθείς από παράνομες ενέργειες ή να πέσεις θύμα ενός πάθους και να μείνεις με άδειες τσέπες!

Παρθένος

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μια συνεργασία, που σίγουρα κρύβει κάτι το ύποπτο, όσον αφορά στις μεθοδεύσεις που γίνονται σε βάρος σου. Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται να γίνεσαι αποδέκτης εκμυστηρεύσεων, πρόσεξε ωστόσο, μήπως τελικά υπάρχει σχέδιο πίσω από αυτές, ιδιαίτερα αν κατηγορηθεί κάποιος/α, με σκοπό να χάσει την εύνοιά σου.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και διχογνωμίες στο περιβάλλον σου και μακάρι να είναι μόνον για… μικρά ζητήματα, που μόλις περνά η φούρια, ξεχνιούνται εύκολα!

Ζυγός

Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει μια μη αντιστρεπτή κατάσταση στην δουλειά σου, ύστερα από εξελίξεις που δεν ορίζεις και κάτω από τέτοιες συνθήκες το μόνο που σου μένει είναι είτε να αποδεχθείς τα τετελεσμένα, είτε να αποχωρήσεις.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο η λίμπιντό σου διεγείρεται κι αν δεν την εκτονώσεις όπως πρέπει, θα αρχίσεις να ξεσπάς «άτσαλα» ή να φανατίζεσαι με υποθέσεις που πρακτικά δεν σε αφορούν. Επιπλέον, καλείσαι να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση αλλά κι ένα προσωπικό πάθος, που μπορεί να σε αφήσει «πανί με πανί».

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να ταράζει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τα καλά νέα είναι ένα νέο ξεκίνημα που βρίσκεται στα σκαριά ή μια προσωρινή συνεργασία ειδικού σκοπού. Από την άλλη πλευρά όμως κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο -και το δίκιο σου- εξ αιτίας ενός ανεξέλεγκτου πάθους κι εδώ το… κακό είναι πως την ίδια στιγμή ο Ερμής στους Ιχθύς οδηγεί τα βήματά σου σε «σκοτεινά» μονοπάτια και «τοξικούς» ανθρώπους.

Μην μπεις λοιπόν καν σε μια τέτοια διαδικασία. Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο

Τοξότης

Ο Ερμής στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να βρεις κάτι κρυμμένο, το οποίο ωστόσο μπορεί και να μην σου αρέσει! Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο, ενώ πρόσεξε ποιόν/α βάζεις στον χώρο σου αλλά και πιός κινείται πέριξ αυτού, αφού οι καλές προθέσεις του/της δεν είναι διόλου δεδομένες και μάλλον σε κατασκοπεύει.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο «απειλεί» την υγεία σου με προβλήματα που οφείλονται σε διατροφικές ή άλλου είδους καταχρήσεις, από την άλλη πλευρά όμως σε βοηθά να διεκπεραιώσεις άμεσα και γρήγορα ποικίλες εργασίες.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση αλλά και αξεπέραστα προβλήματα ως προς τα επικοινωνιακά μέσα που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «βάζει λόγια» αλλά από πλευράς σου, δεν έχεις παρά να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο ή να προτάξεις την πνευματική σου φύση απέναντι σε όσα «ποταπά» συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η, στις προσωπικές υποθέσεις σου και είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική «νίκη», πρόσεξε όμως αφού και οι… ήττες είναι στο πρόγραμμα!

Υδροχόος

Με τον Άρη στον Ταύρο, το σπίτι και η οικογένειά σου εξακολουθούν να είναι το… ευαίσθητο σημείο σου και θα χρειαστείς περισσή ψυχραιμία για να αντιπαρέλθεις καταστάσεις ή συμπεριφορές που διαταράσσουν τις ισορροπίες σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς καθιστά προβληματική κάθε σημαντική αγορά που θα κάνεις, ενώ στην επιχειρηματική σφαίρα σε φέρνει σε επαφή με ισχυρά όσο και διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα, που αν δεν ενταχθείς στο «άρμα» τους, σίγουρα θα έχεις πρόβλημα, ενώ από την άλλη αν συνεργαστείς θα είσαι απόλυτα εξαρτημένος/η από αυτά!

Ιχθύες

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, είτε αυτή έχει να κάνει με κυκλώματα, είτε με κάθε είδους «βρωμιές» αν όμως δεν έχεις τον τρόπο για να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, κάνε πως δεν είδες και δεν άκουσες! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια κρίση απαισιοδοξίας ή ματαιότητας.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο αναμένονται έντονες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, τόσο με θετικό, όσο και με αρνητικό πρόσημο. Από την άλλη πλευρά έχεις την δυνατότητα να «ρουφήξεις» γνώσεις και να μάθεις άμεσα μια τεχνική.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε