01/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

01/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:58 Δημιουργία 01/03/19, 11:45

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει μια απροσδόκητη υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον σε ωθεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, ξεκινώντας ίσως από την εξωτερική σου εμφάνιση, πρόσεξε όμως που και πώς απευθύνεσαι, αφού απέναντι σε «νορμάλ» άτομα, που ακολουθούν και αναπαράγουν στερεότυπα δεν έχεις… τύχη!

Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες κι ίσως τελικά να «εξοκείλει» ο ισολογισμός σου για ένα… καπρίτσιο! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις και ανέλπιστα έσοδα.

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να εγκαταλείψεις ένα μέρος των «απαράβατων» κανόνων σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα ώστε να μην προκληθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι ή να παρακολουθήσεις μια ιδιαίτερη παράσταση.

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν άμεσα την λύση τους. Ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ανεξάρτητα με το αν θα… εκνευρίσεις κάποιους/ες!

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχθείς αλλαγές που θα συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική πρόοδο σου, όσο κι αν κάποιος/α γύρω σου αντιδρά φοβούμενος/η πως με τις νέες επιλογές σου θα χάσει την… βολή του! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου «φωτίζει» παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται σε βάρος σου, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, με αφορμή ίσως μια προσωρινή αδιαθεσία.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα… φάνταζε απίθανη!

Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου τείνει να προσθέσει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου, με μια από αυτές να εξελίσσεται σε πολύ «δυνατή», από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν τριβές σε μια τρέχουσα φιλική σχέση σου.

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις!

Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επιστρατεύσεις τις δεξιότητές σου, ώστε να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας απέναντί σου άτομα με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, σίγουρα όμως χρειάζεσαι μια αλλαγή τέτοιου τύπου αφού στην πράξη θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου ή σε μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική παράσταση.

Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντάς σου μια αποφασιστικότητα που άλλες φορές θα σε δικαιώσει κι άλλες θα προκαλέσει αναταραχή και νομικές διαμάχες!

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρεμβάσεις, συμπεριφορές ή αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν» κι θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για ένα οικείο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου δίνει άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και ίσως γίνεις πολύ πιο διεκδικητικός/η. προς μεγάλη… έκπληξη όσων σε είχαν συνηθίσει αλλιώς Αν μάλιστα πάρεις ένα ρίσκο που δεν συνηθίζεις, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος/η.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σου και σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ συμβαδίζοντας με τα… περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα ως δεδομένα, τότε μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα από τα δρώμενα.

Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες κι επειδή η συνδρομή των άλλων στα σχέδιά σου είναι αποφασιστικής σημασίας, καλό είναι να τους έχεις από κοντά, έστω κι αν υποπέσουν σε κάποια «φάουλ»!

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει δώρα, παροχές και αποκτήματα –και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις- κι αν έχεις στερηθεί πράγματα, θα τα αποκτήσεις, ιδιαίτερα αν ικανοποιούν κάποιες από τις… εξεζητημένες επιθυμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα, αφού σήμερα τα απρόοπτα έχουν τον πρώτο λόγο.

Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σειρά από εργασίες, καλύτερα όμως να το πράξεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή τρίτων θα φέρει σίγουρα προστριβές και χάσιμο χρόνου.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κατευθύνει τα πράγματα προς μια ριζική ανανέωση, είτε στα προσωπικά σου, είτε στην εμφάνισή σου, ίσως μάλιστα να πάρεις αποφάσεις που θα ξενίσουν εκείνους/ες που σε ξέρουν. Στον αντίποδα βέβαια ενδέχεται να αποσυντονιστείς πλήρως με τις «τρέλες» κάποιου/ας!

Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου ανάβει φωτιές στο συναίσθημά σου και σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει και «τριβές» ή παρεξηγήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μάλιστα έχεις παιδιά θα… τρομάξεις να τα «συμμαζέψεις»!

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού προκαλεί εξελίξεις και αποκαλύψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε στην δική σου ζωή, είτε σε εκείνη ενός δικού σου ανθρώπου και δεν μένει παρά να… χειροκροτήσεις το νέο «καθεστώς»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα σπάνιο pet.

Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά. Ίσως όμως και… αφορμής δοθείσης να γίνουν πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό!

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που αρνείται να αποδεχθεί πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται έξω από ότι σου φαίνεται οικείο. Μην διστάσεις λοιπόν να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν για «σημαία» την διαφορετικότητά τους.

Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου «ζωηρεύει» την καθημερινότητά σου με επαφές και μετακινήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι πάντα ειρηνικές, αφού υπάρχουν και οι… θερμοκέφαλοι! Επιπλέον σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου ή να κάνεις εντατικά μαθήματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε