04/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

04/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:02 Δημιουργία 04/03/19, 09:57

Κριός

Από παρέες και γνωριμίες πας καλά, από την άλλη πλευρά όμως, με τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις στην πλάτη σου είναι εξαιρετικά αμφίβολο το κατά πόσον θα μπορέσεις τελικά να «κλέψεις» χρόνο για τις προσωπικές υποθέσεις σου. Αν όμως είσαι μόνος/η και υπάρξει κάποια ερωτική επαφή, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, αφού κάθε «σφάλμα» θα έχει και το τίμημά του!

Ταύρος

Με τον Άρη να «φουλάρει» τις μηχανές σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν βάλεις κάποιον «στόχο», θα τον πετύχεις, το ερώτημα όμως είναι, για πόσο καιρό θα καταφέρεις να συντηρήσεις μια σχέση που είναι προϊόν πάθους και μόνον πάθους; Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται εντάσεις που θα «σιγοντάρουν» στην αποσταθεροποίηση της, με το τελικό αποτέλεσμα να εξαρτάται από το πόσο βαθιά και ουσιαστική είναι.

Δίδυμοι

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι συνθήκες ευνοούν το να συζητήσεις με το ταίρι σου, γύρω από όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να λειανθούν παρεξηγήσεις, έστω και με «τρίπλες», ιδιαίτερα αν κάποιος/α έχει παρέμβει παρασκηνιακά, «ανακατώνοντας» τα πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να γίνεις πιο επικοινωνιακός/η και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, είτε σε μια έξοδό σου, είτε στο… διαδίκτυο!

Καρκίνος

Το άγχος και η ανασφάλειά σου είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθη ή σε αυστηρές κρίσεις, ανάλογα συμπτώματα όμως μπορεί να εκδηλωθούν και από το ταίρι σου. Κατά τα άλλα, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να κριτικάρει τις προσωπικές επιλογές σου, παίρνοντας δικαιώματα, που δεν του έδωσες ποτέ. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, με την Σελήνη και την Αφροδίτη απέναντί σου, μπορεί να υπάρξει μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και όλα… παίζονται, με την υποσημείωση βέβαια ότι οι επιλογές που δείχνουν πιο «ασύμβατες», είναι εκείνες τελικά που σου ταιριάζουν περισσότερο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, με το όλο «παιχνίδι» που γίνεται, τίθεται εκατέρωθεν ένα ζήτημα αξιοπιστίας κι εμπιστοσύνης.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, κάτι που περιμένεις, είτε θα καθυστερήσει, είτε θα εξελιχθεί «μετά κόπων και βασάνων», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Στην περίπτωση δε, μιας νέας γνωριμίας, το πιθανότερο είναι να έχεις να κάνεις με ένα ακόμη πρόβλημα, χώρια την έλλειψη σεξουαλικής «χημείας»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε επιβάλλεται να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και τις δυσκολίες που περνά

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει πιο ελκυστικό/η και αποδεκτό/η κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, χωρίς να προκαθορίζεις καταστάσεις Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προκύπτουν κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σου στερήσουν το δικαίωμα να την χαρείς, όσο θα ήθελες.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ξεχάσεις τα δικά σου, δίνοντας λύση σε προσωπικά προβλήματα άλλων, δεν χρειάζεται όμως να προσφέρεις κάτι περισσότερο από μια ηθική συμπαράσταση και χρήσιμες συμβουλές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις «οίκοθεν» με το ταίρι σου, αφού εκεί… έξω, μόνον προβλήματα και ταλαιπωρία θα συναντήσεις

Τοξότης

Η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για την δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης, παρά μόνον για την ανταλλαγή μηνυμάτων, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Επιπλέον μπορείς να αρκεστείς στα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν οι συναναστροφές σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να «εξέλθετε» χωρίς πρόγραμμα, αφού στα… απρόβλεπτα κρύβεται η ευτυχία σας!

Αιγόκερως

Ο «φλογερός» Άρης στον οίκο των ερώτων σου, σε συνδυασμό με τον ρεαλιστή Κρόνο στο ζώδιό σου, παραπέμπουν στην ανάγκη ενός συμβιβασμού ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείς κι εκείνα που σου… συμβαίνουν στην πραγματικότητα! Επειδή μάλιστα αν «πάρεις φόρα» μπορεί τελικά να «σπάσεις τα μούτρα σου», αν δεν αντέχεις κάτι, απλά κάνε υπομονή και προσπάθησε να βρεις έναν δίαυλο επικοινωνίας.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι εύκολο να προσελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να μην χρειαστεί καν να προσπαθήσεις, αφού η γοητεία σου αρκεί για να έλθει από μόνο του. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως «παρεξηγηθεί» η στάση σου και προκύψουν… δράματα, που στην καλύτερη περίπτωση θα «σου χαλάσουν την ζαχαρένια»! Προσπάθησε τουλάχιστον να μην προκαλείς…

Ιχθύες

Παρ’ ότι για την ώρα όλα γίνονται παρασκηνιακά, αν είσαι μόνος/η και τα κριτήρια ή το ένστικτο σου σε καλέσουν να ανταποκριθείς άμεσα σε μια «πρόκληση», μην διστάσεις να το πράξεις, αφού στην πορεία σε περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις κι ίσως μια σχέση ικανή να σε καλύψει σε πολλά επίπεδα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε κάτι… πονηρό «παίζεται», είτε από σένα, είτε από το ταίρι σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε