04/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

04/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:58 Δημιουργία 04/03/19, 11:51

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού θα χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να κινηθείς στα πλαίσια της δεοντολογίας και να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα. Επιπλέον, με τον Άρη στον Ταύρο καλείσαι να εξυπηρετήσεις έκτακτες υποχρεώσεις, ωστόσο μπορείς να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα.

Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε «αποζημιώσει» με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και με μια βοήθεια που θα λάβεις από φίλους/ες ή έναν συλλογικό φορέα.

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ικανό/η για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο, καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και να μην πάρεις πρωτοβουλίες αν δεν γνωρίζεις καλά το θέμα σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει τις φιλοδοξίες σου, δεν μένει λοιπόν παρά να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που σου αναλογούν, έστω κι αν χρειαστεί να «τα σπάσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο, που… περί άλλων τυρβάζει!

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει μελετηρό/η αλλά και προνοητικό/η, αφού φέρνει μια δυστοκία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να μάθεις καινούρια πράγματα αλλά και για να ανανεώσεις τον εξοπλισμό ή τα μέσα που χρησιμοποιείς, ενώ σε πρώτο πλάνο παραμένουν τα ταξίδια και οι εκδρομές. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου συνιστά να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να περιορίσεις τις επιθυμίες σου, μένοντας για την ώρα στα λίγα και αναγκαία.

Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να επιληφθείς άμεσα θεμάτων που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, καλό είναι να επιτηρείς την κατάσταση τους.

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου σε «φορτώνει» με ευθύνες και προβλήματα άλλων, καλό είναι ωστόσο να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις πριν «καπελωθείς» από άτομα που απλά κοιτάνε την ευκολία τους. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο θέτει ζητήματα στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς ακόμη περισσότερο αν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κάτι «αδόκιμο» που θα σου βγει! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ξοδευτείς για κάτι που δείχνει μάλλον σαν πολυτέλεια.

Λέων

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, καλό είναι όμως να εξασφαλίσεις πρώτα μια τυπική έγκριση, αφού αλλιώς ενδέχεται να αναλωθείς σε προστριβές που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα κι ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, με την Σελήνη απέναντί σου είναι το ίδιο πιθανό να διαταραχθεί μια τρέχουσα συνεργασία σου, όσο και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε φορτώνει με έξτρα υποχρεώσεις στην δουλειά σου και σου συνιστά να μην παραβιάσεις κανόνες που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Όσον αφορά δε στις εργασιακές σχέσεις σου, αναμένονται αλλαγές στις αρμοδιότητες.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στα προσωπικά σου, χωρίς όμως ανασφάλειες και ενοχικά σύνδρομα. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου, κάτι που αναπόφευκτα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με διαφωνούντες, πρόσεξε ωστόσο και κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου.

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς όμως να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού αντί για εύσημα, θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση που δεν παίρνει αναβολή, αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς κάποιες έκτακτες απαιτήσεις, που θα σε κάνουν να… τρέξεις περισσότερο!

Κατά τα άλλα όμως, με την Σελήνη στον Υδροχόο, καλείσαι να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε «εξιτάρουν» ή προάγουν την δημιουργικότητα σου.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, με την προσδοκία ότι θα κερδίσεις την υποστήριξη των άλλων, το αποτέλεσμα ωστόσο μπορεί να είναι όλως διόλου διαφορετικό και να χαλάσει μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τις… δικές της αναταράξεις στο άμεσο περιβάλλον σου, με συνέπεια να νιώθεις «έξω από τα νερά σου».

Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει τυπικό, προσεκτικό και καθ’ όλα προετοιμασμένο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προκειμένου να αποφύγεις αστοχίες που θα σε καθυστερήσουν ή θα σε εκθέσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο καλύπτει πλήρως την ανάγκη-επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο και παρά τα πολλά «πέρα-δώθε» που δεν θα έχουν κάποιο νόημα, τελικά θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα «σούπερ» γκάτζετ.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου συνιστά να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών σου, αφήνοντας κατά μέρος τις αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σου προσδίδει μια έξτρα δυναμική στην δουλειά σου, δεν παύει όμως να αναδεικνύει και εντάσεις για εργασιακά θέματα.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις το που πρέπει να ρίξεις το κέντρο βάρους και που όχι, ενώ το… χρέος σου απέναντί του είναι να αναλάβεις τον διοικητικό ρόλο που σου πρέπει, μοιράζοντας αρμοδιότητες. Και βέβαια θα ήταν λάθος να ασχοληθείς με υποθέσεις τρίτων, κόβοντας πολύτιμο χρόνο από τις δικές σου. Όσο για τα οικονομικά σου, με την Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξουν κάποια δεδομένα.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο οξύνει τα πάθη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά εκπέμπει κι ένα SOS στην περίπτωση που έχεις μικρά παιδιά.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να προβείς σε αλλαγές, ακόμη κι αν ενοχλήσεις κάποιον/α, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είσαι εσύ ο/η χαμένος/η. Κατά τα άλλα, ο Άρης στον Ταύρο σε… γυροφέρνει με εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να προβληματιστείς και από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν κινηθείς συμβιβαστικά θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το «μέσα» σου. Επιπλέον ενδέχεται να σου δοθούν αφορμές για να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Κατά τα άλλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να «προσγειωθείς» στις φιλίες σου, αφού οι υπερβολικές προσδοκίες που τρέφεις δεν θα δικαιωθούν.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, στον αντίποδα όμως θα συμβάλλει δημιουργικά στην επιμόρφωση σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε