05/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

05/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:48 Δημιουργία 05/03/19, 09:32

Κριός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να βρεις τις συγκινήσεις που αναζητάς. Σίγουρα βέβαια δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε διασκέδασε, χωρίς να κάνεις σχέδια για το αύριο. Εξ άλλου έχεις και… δουλειές να κάνεις, με αναπόφευκτη συνέπεια να μην μπορέσεις να διαθέσεις τον χρόνο που θα ήθελες για να ξεδιπλώσεις όλο το… ταλέντο σου!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, που θα σου… αρέσει, παρά τον «ανάλαφρο» χαρακτήρα της! Φαίνεται όμως ότι παίρνεις τον ρόλο σου πολύ πιο… σοβαρά από όσο θα έπρεπε, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα «φορτώσει» το ταίρι σου με κώδικες και κανόνες που του κόβουν τον αυθορμητισμό. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσετε», αν επιμείνεις να κρίνεις αυστηρά τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια γνωριμία σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Παίζει βέβαια και μια διαδικτυακή επαφή-ερωτική συνομιλία, που αν μη τι άλλο θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ψυχολογικά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε για «άλλες πολιτείες», περιορίζοντας –εννοείται- και τα παιχνιδίσματά σου με άλλους/ες!

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να επανέλθουν οι… αγκαλιές και το καλό κλίμα! Αν πάλι είσαι μόνος/ή και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα έχεις καλύτερες πιθανότητες «εντός των τειχών», αφού εκεί… έξω μπορεί να σε «στήσουν» σε ένα ραντεβού ή να μην μπορέσεις εσύ να πας.

Λέων

Με την Αφροδίτη απέναντί σου και τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, ενώ αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σου τύχει ένα πρόσωπο, που θα σε καλύψει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η «χαλαρή» όσο και πολλά υποσχόμενη στάση σου θα γίνει αιτία κι αφορμή για «σκηνές» .

Παρθένος

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το κλίμα μπορεί να βαρύνει εξ αιτίας κάποιων πιεστικών προβλημάτων ή μιας κριτικής που θα σου ασκηθεί και μένει να δεις αν τελικά η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, ώστε να αντέχει «κραδασμούς». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε να θυμάσαι ότι σήμερα έλκεις το… πρόβλημα, που μπορεί να αποτυπωθεί τόσο στα χαρακτηριστικά μιας νέας σχέσης, όσο και στο ποιόν του/της συντρόφου σου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει πιο ελκυστικό/η και αποδεκτό/η κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, χωρίς να προκαθορίζεις καταστάσεις Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προκύπτουν κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σου στερήσουν το δικαίωμα να την χαρείς, όσο θα ήθελες.

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να σε «πιλατεύει», στην παρούσα φάση όμως, δεν εξαρτάται μόνον από σένα το τι θα συμβεί, αφού προηγούνται οι απανταχού… διεκδικητές κι ίσως τελικά να μην γλιτώσεις την εμπλοκή σου σε μια αντιζηλία. Υπάρχει ωστόσο και ο δρόμος της Αφροδίτης στον 4ο ηλιακό οίκο σου, να κάνεις δηλαδή την… δουλειά σου ιδιωτικά, παρακάμπτοντας κάθε εξωτερική «ενόχληση»

Τοξότης

Παρά τα σοβαρά ζητήματα που σε απασχολούν, υπάρχει αρκετός χώρος και για πιο ανάλαφρες καταστάσεις ή ερωτικά παιχνιδίσματα, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή βγεις στον έξω κόσμο ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο. Το παράδοξο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι την ίδια στιγμή που στο οικογενειακό σου περιβάλλον επικρατούν τα μπερδέματα και οι απογοητεύσεις, θα λάβεις ως… αντάλλαγμα μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια!

Αιγόκερως

Εδώ αναμένονται «μπερδέματα» ή απογοητεύσεις κι όσον αφορά στην δική σου στάση εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μην γίνεις έρμαιο της ανασφάλειάς σου και να μην προβάλεις στους άλλους τις δικές σου ενοχές, καλυμμένες με το πέπλο της ηθικολογίας. Κι αν αποφύγεις αυτούς τους «σκοπέλους», θα μπορέσεις να απολαύσεις το πλεονέκτημα μιας καλής παρέας χωρίς… φόβο και πάθος!

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ευνοείται μια ερωτική περιπέτεια με δροσερές «πινελιές» κάτι που παραπέμπει και σε ένα πρόσωπο μάλλον νεαρής ηλικίας κι αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση κινήσου όπως νομίζεις. Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια θα πρέπει να αρκεστείς σε ένα επίσης… δροσερό αλλά ανώδυνο φλερτ, ώστε να μην προκύψει «θέμα» με το ταίρι σου, που αφορμή ψάχνει για να κάνει… σαματά!

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, κάποιες «διαρροές» για τα προσωπικά σου μπορεί να σε ενοχλήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο κακή πρόθεση, όσο ένα… τεράστιο ενδιαφέρον για το άτομο σου κι αν είσαι μόνος/η όλα αυτά θα σε βοηθήσουν τελικά να δράσεις εκ του ασφαλούς. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα… νυχτοπερπατήματά σου μπορεί να μαθευτούν!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε