06/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

06/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:04 Δημιουργία 06/03/19, 09:57

Κριός

Πέρα από τις ερωτικές περιπέτειες, που βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου και θα συμβάλλουν στο να περάσεις όμορφα, ίσως έφτασε η στιγμή να αποφασίσεις για το προσωπικό σου μέλλον αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους ή να κινηθείς με βάση το τι προσδοκούν από σένα κάποιοι «δικοί σου» άνθρωποι. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν «σηκώνει» παραχωρήσεις.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ερωτική προσέγγιση με ένα ισχυρό πρόσωπο, κάτι βέβαια που μπορείς να «εκμεταλλευτείς» για να γίνει ευκολότερα η… δουλειά σου! Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζει άμεσα τα προσωπικά σου, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, που θα αλλάξουν δραματικά το τοπίο, είτε προς το καλύτερο, είτε όχι!

Δίδυμοι

Κάποιος/α, αφήνει να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν και είναι δύσκολο να διασταυρωθούν. Κράτα λοιπόν τις επιφυλάξεις σου απέναντι στους διάφορους «καλοθελητές» αλλά καλού-κακού «δέσου» και στην καρέκλα σου, μην… πέσεις από κάτι που θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια! Επιπλέον, σε αυτήν την φάση η έμφαση που δίνεις στην υγιεινή και την προστασία σου, έχει… ουσιαστικό λόγο ύπαρξης!

Καρκίνος

O Κρόνος απέναντί σου σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους με τους οποίους οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο χρήσιμες αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεσαι αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Εξ άλλου «με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται»! Όσον αφορά όμως στην καθαρά σεξουαλική σου απόλαυση μπορείς να έχεις αυτό που ζητάς κι ακόμη περισσότερα, αρκεί να βρεθείς με ένα πρόσωπο που σου εμπνέει ασφάλεια.

Λέων

Με την δύναμη της φαντασίας σου μπορείς να μετατρέψεις κάθε «ασύμβατη» επιλογή σε «εξωτική», κρατώντας μόνον τις θετικές πλευρές της. Κι αν βέβαια μείνεις σταθερά προσηλωμένος/η σε αυτήν την πορεία, τότε θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα καλά του έρωτα, έχοντας όμως τα χέρια σου μακριά από το πορτοφόλι σου! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια κρούση στον χώρο της εργασίας σου ή από ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν.

Παρθένος

Με την δύναμη της φαντασίας σου μπορείς να μετατρέψεις κάθε «ασύμβατη» επιλογή σε «εξωτική», κρατώντας μόνον τις θετικές πλευρές της. Κι αν βέβαια μείνεις σταθερά προσηλωμένος/η σε αυτήν την πορεία, τότε θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα καλά του έρωτα, έχοντας όμως τα χέρια σου μακριά από το πορτοφόλι σου! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια κρούση στον χώρο της εργασίας σου ή από ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν.

Ζυγός

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, σίγουρα μπορείς να «ξεσκάσεις» με μια εκδρομή ή μια νυχτερινή έξοδο, αφήνοντας στην άκρη προβλήματα και σκοτούρες που εξ άλλου ποτέ δεν τελειώνουν. Ωστόσο η χαρά σου ενδέχεται να «σκιαστεί» από ένα οικογενειακό θέμα κι εδώ οφείλεις να θυμάσαι ότι σημασία δεν έχουν τόσο τα γεγονότα αλλά πολύ περισσότερο το πώς τα εκλαμβάνεις, αν σε «ρίχνουν» δηλαδή ή όχι.

Σκορπιός

Ένας «προκλητικός» πειρασμός δίπλα σου μπορεί να … εξάψει το πάθος σου και να συμβούν «πράματα και θάματα»! Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρξει μια «κανονική» σχέση υπάρχει αρκετή απόσταση. Μείνε λοιπόν στις απολαύσεις σου χωρίς περαιτέρω προσδοκίες κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού είναι εύκολο να προκύψει θέμα από το πουθενά.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μεν τις ευκαιρίες σου, ωστόσο. η προσπάθεια σου να «στήσεις» μια ερωτική «φωλιά» για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θα έχει τα ποθητά αποτελέσματα, εξ αιτίας μιας αναποδιάς που θα σου τύχει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προέχουν υποχρεώσεις και δουλειές, που σίγουρα θα σου «φάνε» αρκετό χρόνο, τόσο ώστε να μην έχεις καμία σχεδόν όρεξη για ερωτικές περιπτύξεις.

Αιγόκερως

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αφού πολλά χρήζουν διευκρινίσεων. Επιπλέον, αν προκύψουν ανταγωνισμοί, μην ξεχνάς ότι «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»! Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι τουλάχιστον να «δείξει το πράγμα» και ασχολήσου κυρίως με επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος

Θέλεις να πιστέψεις στο καλύτερο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά αυτή η θετική σου προδιάθεση σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου, που επιδιώκει να σε εκμεταλλευτεί ή ποντάρει στην εύνοια σου για να ωφεληθεί, χωρίς βέβαια να σε υπολογίζει στην… μοιρασιά! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια υπόσχεση μήνυμα… σεξουαλικού περιεχομένου αλλά σε κάθε περίπτωση να αποφύγεις τις επαφές με αγνώστους.

Ιχθύες

Από την μια πλευρά ο… πολύ ενεργός Ποσειδώνας σε «απειλεί» με μια μελλοντική διάψευση των προσδοκιών σου, από την άλλη όμως, δεν είναι και τόσο εύκολο να αντισταθείς σε ελπίδες που σε κάνουν να «ανοίξεις» συναισθηματικά, προσπερνώντας τους όποιους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Κι επειδή το να… μην ζήσεις το όνειρο θα σου αφήσει αρκετά απωθημένα, απλά αφήσου σε ότι σου συμβαίνει, κρατώντας απλά μια «πισινή»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε