06/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

06/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:50 Δημιουργία 06/03/19, 11:41

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου, μακριά από όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά. Είναι μάλιστα πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να ενεργοποιηθεί ο… φύλακας άγγελός σου γι αυτό δώσε μεγαλύτερη σημασία στα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να δώσεις έμφαση σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην καριέρα και το κοινωνικό σου προφίλ, αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς και περιττούς συναισθηματισμούς, για να μην πάθεις τελικά κάποια «χοντρή» ζημιά!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει πιο υποψιασμένο/η στις φιλίες αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, αφού κάτι ύποπτο «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου και κάποιος/α πάει να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος σου, ποντάροντας στα αγνότερα των αισθημάτων σου.

Στον αντίποδα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση γύρω από ένα επαγγελματικό θέμα σου. Επιπλέον, αν κινηθείς με γνώμονα την πείρα σου και την κοινή λογική θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά από καταστάσεις, που παρότι δείχνουν το αντίθετο δεν θα είναι τελικά επωφελείς για σένα, γι’ αυτό καλό είναι να τηρήσεις στάση αναμονής. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν θέλεις να κρύψεις μια δική σου ατέλεια ή αδυναμία, θα τα καταφέρεις!

Παράλληλα, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να κλείσεις «τρύπες» στον ισολογισμό σου ή να καλύψεις οικονομικές υποχρεώσεις και κάτω από τέτοιες συνθήκες, αναπόφευκτα θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου για αγορές και επενδύσεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι πιο «ψυλλιασμένος/η» στις επαφές σου, ενώ στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από λάθη ή αστοχίες, γι’ αυτό επικεντρώσου περισσότερο στις καλλιτεχνικές ή πνευματικές αναζητήσεις σου.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον 7ο ηλιακό οίκο σου, σε πιέζει να συμφωνήσεις σε κάτι που δεν σου… πολυαρέσει και αν δεν μπορέσεις τελικά να το αποφύγεις δώσε ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα». Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν θέματα στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου, με συνέπεια να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σου θυμίζει πως δεν παίζουν όλοι τίμια κι αν δεν προσέξεις είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε αχρείαστες αγορές και το καλύτερο θα ήταν να μην βιαστείς και να βολευτείς με αυτά που ήδη έχεις.

Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου έχεις έναν λόγο παραπάνω για να «προσγειωθείς» στα εργασιακά σου, αφού τα θέματά σου δεν λύνονται με ευχολόγια ενώ και σε θέματα υγείας ή διατροφής μην διστάσεις να απευθυνθείς σε έναν ειδικό, προκειμένου να λάβεις άμεση βοήθεια σε ότι σωματικό ή ψυχολογικό σε απασχολεί.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη απέναντί σου να δημιουργεί «θολούρα» και ασάφεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση ατόμων αλλά και σε κάθε είδους καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική δράση.

Παράλληλα, και ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι εκείνο που έχεις να κάνεις είναι να χειριστείς το κάθε πρόβλημα ρεαλιστικά αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς, που σε αυτήν την φάση δεν βοηθούν πουθενά.

Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και η διατροφή σου, φρόντισε λοιπόν να προσέξεις τι τρως ή τι πίνεις και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις. Μπορεί ωστόσο όλα αυτά να αφορούν σε έναν δικό σου άνθρωπο, αφού ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου δεν θέλει και πολύ για να σου φέρει μια στενοχώρια που θα σε «ρίξει» ψυχολογικά.

Επιπλέον σε πιέζει να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, εφαρμόζοντας λειτουργικές λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου θέμα.

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να σε κάνει πολύ πιο «φευγάτο/η» και ρομαντικό/η, θα δυσκολευτείς αρκετά για να δεις τον… λάκκο που έχει η φάβα στα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση.

Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι τυπικός στις συναλλαγές σου, αφού σήμερα δεν συγχωρούνται λάθη και αφηρημάδες. Επιπλέον οφείλεις να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου, προκειμένου η καθημερινότητά σου να γίνει πιο λειτουργική.

Τοξότης

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχισες σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν… γραφτό να γίνει! Επιπλέον τσέκαρε για υγρασίες και διαρροές στον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να αναδείξεις τις ανθρωπιστικές κλίσεις σου δημιουργώντας ένα φιλόξενο κατάλυμα για άτομα που περνούν δύσκολα.

Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να ζητηθεί η οικονομική συνδρομή σου σε πρόβλημα άλλου αλλά σε κάθε περίπτωση φρόντισε να έχεις στα χέρια σου την απόδειξη της συναλλαγής σου.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λειτουργικές λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τον δέοντα επαγγελματισμό. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μην θεωρείς δεδομένες τις αγνές προθέσεις ατόμων του περιβάλλοντός σου, ας είσαι λοιπόν πιο υποψιασμένος/η για εκείνα που γίνονται και δεν λέγονται!

Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να πέσεις θύμα παραπλάνησης κι αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη προτίμησε να ακυρώσεις τέτοιου είδους δράσεις.

Υδροχόος

Σήμερα ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας δόλιας πρακτικής που αποσκοπεί στην υφαρπαγή των κεκτημένων σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι άτομα που δείχνουν «έντιμα» και είναι μέσα στα χαμόγελα. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει επιρρεπή σε καταναλωτικά «ολισθήματα».

Παράλληλα, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να γίνουν στην δουλειά σου και σε εκείνα που σε χαλαρώνουν ή σε φέρνουν σε επαφή με την φύση.

Ιχθύες

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες καταστάσεις που από την μια πλευρά θα σε… μπερδέψουν αν δεν έχεις συγκεκριμένη στόχευση κι αφεθείς στην κυκλοθυμία σου. Από την άλλη όμως θα εμψυχώσεις κόσμο που υποφέρει μοιράζοντας αισιόδοξα και ενθαρρυντικά μηνύματα, ενώ το… τέλειο για σένα θα ήταν το να εντρυφήσεις σε θεάματα ή ακροάματα, ικανά να σε «ταξιδέψουν» και να τέρψουν την ψυχή σου!

Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με φίλους/ες, όχι όμως τόσο για διασκέδαση, όσο για την επίλυση θεμάτων.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε