07/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

07/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:01 Δημιουργία 07/03/19, 09:55

Κριός

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου και τον Άρη από τον Ταύρο να την… σιγοντάρει, αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες σου θα πολλαπλασιαστούν, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι σταθερό ή διαρκές. Επιπλέον μπορεί να βρεθείς ερωτικά με ένα φίλο ή μια φίλη, που η σχέση σας δεν έχει… διευκρινιστεί ακόμη. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε… συγκράτησε τις επιθυμίες σου για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση!

Ταύρος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να διαταραχθεί, είτε από μια έξωθεν διεκδίκηση, είτε από την οργή σου απέναντι σε καταστάσεις που παραπέμπουν σε απιστία και κάποιος/α θα σου τις… ψιθυρίσει! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι έλκεις άτομα που έχουν την πρόθεση να σε χειραγωγήσουν, γι’ αυτό αν δεν… κρατιέσαι, μια νύχτα και πολύ τους είναι!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια ρομαντική γνωριμία σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Παίζει βέβαια και μια διαδικτυακή επαφή-ερωτική συνομιλία, που αν μη τι άλλο θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ψυχολογικά. Κι όσο για την συνέχεια… βλέποντας και κάνοντας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε για… άλλες πολιτείες!

Καρκίνος

Με τον Ποσειδώνα να… ψεύδεται ασύστολα και τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεών σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού έχεις την τάση να «τραβάς» το πρόβλημα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια σχετικά σοβαρή κρίση, με αφορμή υποχρεώσεις που… δεν έχουν εκπληρωθεί, μπορεί όμως απλά να συζητηθούν πρακτικά ζητήματα και να μπουν κάποιοι κανόνες στην κοινή ζωή σας.

Λέων

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε μια σχέση η οποία δεν σε συγκινεί πλέον και σε κάνει να πλήττεις, τότε είναι η… κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις κάτι διαφορετικό, αφού με την Αφροδίτη απέναντί σου, έχεις το «πράσινο φως». Ωστόσο, μέχρι να «δέσει το γλυκό», θεώρησε πως η κατάστασή σου είναι μεταβατική, για να μην μπλέξεις στα ίδια και χειρότερα, εξ αιτίας της αφοσίωσής σου σε κάποιον/α που δεν την αξίζει.

Παρθένος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πέρα από τα… σύννεφα απιστίας που μαζεύονται, ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας μάλλον στενόχωρης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή ή της κριτικής που θα υποστείς. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να συμβουλέψεις άτομα που περνάνε δύσκολα Επιπλέον, ενδέχεται να «τα βρεις» με ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει κάτι απρόβλεπτο με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα είσαστε μαζί αλλά… να που γίνεται! Σε κάθε περίπτωση πάντως, δικαιούσαι να αναζητήσεις κάτι νέο στην περίπτωση που είσαι μόνος/η σου, με την ερωτική σου απόλαυση να είναι περίπου δεδομένη. Αν όμως αρχίσεις να τρέφεις προσδοκίες για μια διαρκή και κυρίως αξιόπιστη σχέση, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς.

Σκορπιός

Πολλά είναι αυτά που θέλεις αλλά σημασία έχει το τι… μπορεί να έχεις! Κάποια οικονομικά εμπόδια ή μια αλληλουχία υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπουν να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και προς το παρόν θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτήν την ιδέα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε δικαιούσαι να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως και πάλι να αμελήσεις κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Τοξότης

Πολλά είναι αυτά που θέλεις αλλά σημασία έχει το τι… μπορεί να έχεις! Κάποια οικονομικά εμπόδια ή μια αλληλουχία υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπουν να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και προς το παρόν θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτήν την ιδέα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε δικαιούσαι να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως και πάλι να αμελήσεις κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Αιγόκερως

Η ανασφάλεια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που μελλοντικά θα αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλη για σένα. Ίσως όμως τελικά να σε προστατέψει το ίδιο το σύμπαν ματαιώνοντας ένα ραντεβού, που θα σε οδηγούσε κατευθείαν στο… πρόβλημα! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως το ταίρι σου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, που στενοχωρεί και σένα, δεν έχεις όμως παρά να το συζητήσεις μαζί του.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα, ίσως μάλιστα τελικά να ζήσεις τον έρωτά σου σε ένα «τρελό» όσο και ιδιαίτερο σκηνικό! Από εκεί και ύστερα βέβαια, το να μεταφερθούν όλα αυτά στα πλαίσια μιας «συμβατικής» σχέσης, δεν είναι για την ώρα και τόσο σοφό, αφού υπάρχει μεγάλη δόση εξιδανίκευσης, οπότε… από μακριά!

Ιχθύες

Καλοί και… άγιοι είναι οι «μεγάλοι έρωτες», επειδή όμως τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, μην πιστεύεις όλα αυτά που σου λένε ή φαίνονται κι άφησε την διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει. Κατά τα άλλα βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» κόσμο, αφήνοντάς τον να… φαντάζεται την συνέχεια! Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια κρούση για μια κρυφή ή «παράνομη» σχέση και δεν θες και πολύ για να την αποδεχθείς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε