07/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

07/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:20 Δημιουργία 07/03/19, 12:13

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου και σίγουρα η καλή ψυχολογία είναι το πρώτο «σκαλί» για να φθάσεις στην ευεξία σου, μην ακούς όμως αυτά που σε συμβουλεύουν κάποιοι, αφού μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε φέρνει σε επαφή με μια «ανώτερη δύναμη», που σίγουρα… ξέρει πολλά περισσότερα!

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να αναλάβεις ευθύνες που ανήκουν σε άλλους/ες κι αν το πράξεις οφείλεις να διασφαλίσεις την θέση σου, ώστε αν κάτι «στραβώσει» να μην φορτωθείς εσύ την αποτυχία.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου κάποιους/ες που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν, ίσως μάλιστα να πληρώσεις το… τίμημα της εμπιστοσύνης σου σε άτομα, που χρησιμοποιούν την συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να «ρομαντζάρεις» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διευθετήσεις ένα νομικό ζήτημα ή να ξεπεράσεις μια σειρά από πρακτικά εμπόδια στην καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, με την επιτυχημένη διεκπεραίωσή τους να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την δυνατότητά σου να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα, αφού θα συναντήσεις πολλά τέτοια στο διάβα σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε βάζει να κάνεις ουτοπικά σχέδια.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει μια αίσθηση αποτυχίας στα οικονομικά σου, θα σε μάθει όμως και να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» κάποιον/α, πιστεύοντας ότι έχει αγαθές προθέσεις ή σκέφτεται όπως εσύ.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο επικοινωνιακό, ίσως μάλιστα να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης που θα σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σου προσφέρει μια οδό «διαφυγής» μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα.

Παράλληλα, ο Κρόνος απέναντί σου σε πιέζει να πάρεις τις… αποστάσεις σου και τις αποφάσεις σου σε σχέση με ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται πια στις προσδοκίες σου, ενώ σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να δράσεις μόνος/η σου.

Λέων

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει τα οικονομικά σου, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα εξαπάτησης, ενώ ότι αγοράσεις σήμερα ενδέχεται να κλαπεί στο μέλλον. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή στο να κυνηγάς «χίμαιρες», θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό εκ μέρους σου να προσφέρεις εκεί που έχουν ανάγκη, αφήνοντας τα «μεγαλεία» για αργότερα!

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα είναι όπως φαίνονται γι’ αυτό μην δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα». Αντίθετα, είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε άτομα που λένε πολλά και πράττουν… άλλα, ίσως μάλιστα εκ του πονηρού! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα υψώνει απαγορευτικό για συμφωνίες και συνεργασίες.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ πιο χρήσιμος παρέχοντας συμβουλές και δίνοντας πρακτικές λύσεις σε προσωπικά κυρίως θέματα.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μπερδέματα και ακυρώσεις στα εργασιακά σου και δεν είναι σκόπιμο να «φορτσάρεις» για το οτιδήποτε, αφού το αποτέλεσμα θα είναι μια τρύπα στο νερό! Για να μην πέσεις λοιπόν θύμα των καταστάσεων, «άκου» την φωνή της διαίσθησής σου! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, γι’ αυτό αν υπάρξουν ενοχλήσεις στην υγεία σου, ζήτα και μια δεύτερη γνώμη.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις σχετικές με οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, κόντρα σε κάποιον/α που τα ζητά όλα χωρίς να δίνει τίποτα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όση… ευτυχία όμως κι αν νοιώσεις, έχε σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι κάποια πράγματα δείχνουν ιδανικά αλλά στην πραγματικότητα… δεν είναι έτσι! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα βάζει στο πλάνο και μια απιστία, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις ή ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς κι εδώ βέβαια θα κριθεί η προνοητικότητα σου, ενώ αν προκύψει «κάτι» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο απλά κάνε υπομονή.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή να σε στείλει «εκτός έδρας», εδώ είναι όμως που ισχύει το «όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια»! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα ρίχνει ομίχλη σε περιουσιακά ζητήματα, ενώ σου εφιστά την προσοχή και για ένα ενδεχόμενο κλοπής στον χώρο σου.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σου και πρακτικά σε καλεί να περικόψεις δαπάνες και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές, αφού αναμένονται έκτακτα έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, που όμως δεν είναι απαραίτητα όλες σημαντικές, γι’ αυτό προσπάθησε να ιεραρχήσεις τα πράγματα. Μην εμπιστεύεσαι δε, άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα δεν… σκαμπάζουν γρι! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει ακυρώσεις ραντεβού και εξαφανίσεις αντικειμένων ή αρχείων.

Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε φορτώνει με περισσότερες ευθύνες, πρόσεξε όμως μήπως τελικά γίνεις το «εξιλαστήριο θύμα» αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσεις κάτι που απλά δεν γίνεται!

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως μάλιστα να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές, ωστόσο, ο οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής… απατεώνες! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο, για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου, οφείλεις ωστόσο να δώσεις σημασία και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής.

Ιχθύες

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου γίνεσαι πιο «εκμεταλλεύσιμος/η» και ευάλωτος/η συναισθηματικά και το πρόβλημα δεν είναι τόσο με τους δικούς σου ανθρώπους ή με αυτούς/ες που έχουν πράγματι ανάγκη συμπαράστασης και προστασίας όσο με εκείνους/ες που στοχεύουν στην εξαπάτησή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να αποκρύψεις οτιδήποτε δεν σε… συμφέρει!

Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο επιλεκτικό/η στις φιλίες σου και στις συναλλαγές σου με συλλογικούς φορείς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε