08/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:55 Δημιουργία 08/03/19, 16:48

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς δεν εξυπηρετεί και τόσο ένα πρόγραμμα διατροφής, αφού τα αποτελέσματά σου θα είναι φτωχά, ενώ δεν αποκλείεται να επανακάμψει μια ενόχληση στην υγεία σου. Επιπλέον, φαίνεται να συμβαίνουν πράγματα στο παρασκήνιο, που η άγνοιά τους σε κάνει να βαδίζεις «στα τυφλά».

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει την καταναλωτική συμπεριφορά σου και σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο, παραμερίζοντας ίσως ανάγκες που οι περισσότεροι θεωρούν ως βασικές, ενώ μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο.

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου ανανεώνει την εμφάνισή σου και «βγάζει στην φόρα» τα ιδιαίτερα ταλέντα σου, ενώ σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση σε πρόσωπα ή κύκλους που θεωρούνται δύσκολοι στην προσέγγιση τους. Αντίθετα όμως, μια υπόθεση που δείχνει εύκολη μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μπελά!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σου επιτρέπει να έρθεις σε επαφή με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να αναβιώσουν παρέες και ενδιαφέροντα, έστω και σαν μια παρένθεση, που θα σε ανανεώσει μέχρι… νεωτέρας!

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς λειτουργεί απαγορευτικά σε σχέση με νέες εφαρμογές στην ζωή σου, αντίθετα όμως θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις εφαρμόζοντας δοκιμασμένες συνταγές επιτυχίας. Επιπλέον, επαναπροσδιορίζεται η σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο, κάτι που θα κρατήσει για 2-3 εβδομάδες.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε μια ανατροπή στα εργασιακά σου και από πλευράς σου δεν έχεις παρά να την προκαλέσεις, κρατώντας το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκαλυφθεί ένα μυστικό, που κάποιος/α δεν είναι έτοιμος/η να ακούσει.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που είναι και κάτι σαν απωθημένο σου. Από την άλλη πλευρά, αν στείλεις κάποιο μήνυμα μπορεί να φτάσει στον παραλήπτη αρκετά… ετεροχρονισμένα!

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ανατρέπει το σκηνικό στις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, και το βέβαιο είναι πως θα γίνουν πράγματα που δεν συνηθίζονται αλλά μπορεί και να σου… αρέσουν, λόγω στυλ! Επιπλέον, ενθαρρύνει το άνοιγμά σου σε κύκλους ή πρόσωπα που διακρίνονται από έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Λέων

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου και να… τρελάνεις κόσμο, είτε με την εμφάνισή σου, είτε με τις επιλογές σου. Αν βέβαια. παρ’ ελπίδα, έχεις μπει σε ένα «βολικό» μονοπάτι στην καριέρα σου, είναι πιθανό να ξεβολευτείς από μια πρόκληση που θα σε «ξυπνήσει».

Όσον αφορά στα οικονομικά σου, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς αποκτά προτεραιότητα η ρύθμιση παλαιών υποθέσεών σου, ενώ αν αντιμετωπίζεις έλλειψη ρευστότητας, η επιστροφή κάποιων δανεικών θα σε βοηθήσει όχι μόνον να «επιβιώσεις» αλλά να αποκτήσεις κάτι που ήθελες από καιρό.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς βάζει μεν «πάγο» σε μια τρέχουσα σχέση σου ή συνεργασία, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις πολλά από την αναβίωση μιας παλιότερης κατάστασης, η οποία σου δίνει και τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι. Εξ άλλου «το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι»!

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου ή να βρεθείς σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει, γνωρίζοντας νέους όσο και διαφορετικούς ανθρώπους. Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα βρεις από τους ξένους.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε παραπέμπει στις δουλειές σου, όπου καλείσαι να φροντίσεις για εκείνα που πρέπει να γίνουν και ό,τι είχε μείνει στην μέση, με τις «συνήθεις» ευκολίες σου όμως να σου λείψουν για ένα διάστημα. Κατά τα άλλα στα εργασιακά σου ανοίγει μια παρένθεση 3 εβδομάδων.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει μια απρόβλεπτη εξέλιξη στα οικονομικά σου ή να αναδείξει μη αναμενόμενα εμπόδια, που προέρχονται από ιδιότροπους χαρακτήρες κι εδώ είναι που θα φανεί το πόσο καπάτσος/α είσαι! Επιπλέον «οφείλεις» να κυνηγήσεις την έκπληξη.

Σκορπιός

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να διαφοροποιηθείς από τον «συνήθη» εαυτό σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις θύμα απρόβλεπτων καταστάσεων. Ίσως μάλιστα να «πάθεις» από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός κοντινού σου προσώπου, αρνούμενος/η να συντονιστείς με μια νέα πραγματικότητα.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμής στους Ιχθύς θα αρχίσεις να θυμάσαι… έμπρακτα πρώην καταστάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει ή όχι ουσιαστικός λόγος για έναν «δεύτερο γύρο», είτε αυτό αφορά στα προσωπικά σου, είτε σε ένα παλιό χόμπι-ενδιαφέρον σου.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς ανοίγει μια μικρή παρένθεση σε σχέση με το σπίτι σου ή τον τόπο διαμονής σου, με παλιές καταστάσεις να διεκδικούν μερίδιο στο παρόν σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να διαπραγματευτείς εκ νέου ένα περιουσιακό θέμα αλλά και να καλύψεις ελλείψεις με αποθηκευμένο υλικό.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να φέρει αλλαγές στα εργασιακά σου, είτε αυτές αφορούν στο προσωπικό που απασχολείς, είτε στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Επιβάλλεται μάλιστα να ποντάρεις σε αδόκιμες λύσεις και «αουτσάιντερ». Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα σπάνιο ζώο ή φυτό.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σου φέρνει πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ενώ δεν αποκλείεται να επαναφέρεις… αναγκαστικά στην ενεργό δράση ρούχα και αξεσουάρ μιας.. άλλης εποχής, για να καλύψεις ελλείψεις του παρόντος! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου αναμένονται «ατυχίες» και εμπόδια.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει τις πιο πρωτότυπες ή πρωτοποριακές τάσεις σου, ωστόσο είναι το ίδιο πιθανό να κάνει πιο ιδιότροπους και απρόβλεπτους τους «δικούς σου» ανθρώπους με συνέπεια να εκπλαγείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους.

Υδροχόος

Με τον Ουρανό να κάνει τις πρώτες… δοκιμές του στον Ταύρο, κάτι νέο ξεκινά στην ζωή σου, ίσως μάλιστα στο σπίτι και την οικογένειά σου, πέρα από τις αλλαγές, να προκύψουν και κάποια συμβάντα ή συμπεριφορές που θα σε εκπλήξουν, αφού από αλλού το περιμένεις (είτε το καλό, είτε το κακό) κι από αλλού θα σου έρθει!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σου ζητά να ξαναδείς οικονομικά θέματα του παρελθόντος, ενώ φαίνεται να υπάρχει μια έλλειψη σε κάποιο είδος, που θες και δεν υπάρχει πουθενά. Αν πάντως αγοράσεις κάτι, φρόντισε να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, σε καλεί να υιοθετήσεις παλιές και δοκιμασμένες λύσεις αλλά και κάθε εναλλακτική που διαθέτεις, αφού οι προσπάθειές σου για κάτι εντελώς νέο δεν θα αποδώσουν. Επαναφορά σε ένα πρότερο καθεστώς προμηνύεται και στα προσωπικά σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε ξεχωριστούς ανθρώπους, ενώ είναι πιθανό να δοκιμάσεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Την ίδια στιγμή βέβαια να… φοβάσαι τα «σίγουρα», αφού θα εξελιχθούν με μάλλον απροσδόκητο τρόπο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε