12/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

12/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:03 Δημιουργία 12/03/19, 09:49

Κριός

Παρότι επικοινωνιακά όλο και… κάτι θα γίνει, με τα θετικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν, οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες για να «τελειώσεις» μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις άμεσα νέο ταίρι, αφού μπορεί να μπλέξεις χειρότερα! Επιπλέον, ίσως μάθεις κάποιες λεπτομέρειες που θα σε «ταρακουνήσουν», προσπάθησε όμως να μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ακόμη κι αν… είναι!

Ταύρος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να διαταραχθεί, είτε από μια έξωθεν διεκδίκηση, είτε από την οργή σου απέναντι σε καταστάσεις που παραπέμπουν σε απιστία και κάποιος/α θα σου τις… ψιθυρίσει! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι έλκεις άτομα που έχουν την πρόθεση να σε χειραγωγήσουν, γι’ αυτό αν δεν… κρατιέσαι, μια νύχτα και πολύ τους είναι!

Δίδυμοι

Οι καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις με… ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την φάση ένα νέο ξεκίνημα θα αποβεί προβληματικό στην εξέλιξη του. Κλείσε λοιπόν πρώτα τους «λογαριασμούς» σου κι ύστερα βλέπεις. Έτσι κι αλλιώς πάντως φαίνεται πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο και δεν θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς στα προσωπικά σου.

Καρκίνος

Φαίνεται πως πλέον δεν χωρούν ημίμετρα στην προσωπική σου ζωή κι αν νοιώσεις ζορισμένος/η συναισθηματικά, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου απορρίπτοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν στο 100%, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με αρκετά βασανισμένη πορεία ζωής, που θα δράσει καταλυτικά στην ζωή σου.

Λέων

Ίσως το πιο σημαντικό συμπαντικό μήνυμα για σένα, είναι ότι η πίστη σου σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση είναι και το πιο αποτελεσματικό όπλο σου σε μια διεκδίκηση που «αντικειμενικά» δείχνει μια εξ αρχής χαμένη υπόθεση. Έχε πίστη λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Επιπλέον, η προσωπική σου γοητεία είναι «στα πάνω της», φρόντισε όμως να μην την χαραμίσεις με άτομα που σου πέφτουν «λίγα».

Παρθένος

Οι συνθήκες ευνοούν πολύ περισσότερο την διαμόρφωση μιας κατάστασης «οικογενειακού τύπου», που θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τα ανάλογα πλεονεκτήματα. Ξέχνα λοιπόν για την ώρα τα «ξεπορτίσματα» και αφοσιώσου στον άνθρωπο σου ή σε αυτόν/η που θα… φιλοξενήσεις! Κι αν παρακούσεις αυτήν την «εντολή» και αναζητήσεις ερωτικό σύντροφο κάπου εκεί… έξω, μάλλον θα το μετανιώσεις

Ζυγός

Στον έρωτα δεν χωρούν εύκολα τα λογικά σχήματα κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό τον έλεγχο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο «κακός» της σχέσης. Αντίθετα όμως οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων. Κατά τα άλλα βέβαια… κάτι πρέπει να κάνεις και με την έντονα διεγερμένη σεξουαλικότητά σου, αφού αν δεν «εκτονωθεί», δεν θα ξέρεις τι θα σου φταίει!

Σκορπιός

Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή την συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να απαλλαγείς από αυτόν/η, είτε με το καλό, είτε με το… ζόρι! Ωστόσο αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σου, προτίμησε να απομακρυνθείς προσωρινά στα πλαίσια του «από μακριά κι αγαπημένοι», αφού δεν αξίζει να πικραίνεστε ή να λογομαχείτε για κάτι που τελικά δεν είναι και τόσο ουσιαστικό.

Τοξότης

Αν και είναι πιθανό να κάνεις μια νέα γνωριμία, με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα να τρέχουν, που… καιρός για έρωτες! Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για μια συζήτηση σε ρεαλιστική βάση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας ωστόσο να ακολουθήσεις την εύκολη οδό της κριτικής των πεπραγμένων του/της. Επιπλέον, φρόντισε να μην παραβιάσεις βασικούς κανόνες υγιεινής.

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην σεξουαλική σου έκφραση κι είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυνατό και «αισθαντικό», είτε με το ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Κατά τα άλλα, πολλά από αυτά που μέχρι χθες δεν σε ενοχλούσαν, αρχίζουν πλέον να γίνονται «κόκκινο πανί», αυτό όμως δεν σημαίνει πως… σώνει και καλά έχεις δίκιο! Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

Υδροχόος

Φαίνεται πως αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπο σου, συμβάλλοντας τελικά σε μια κρίση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, δεν έχεις παρά να προετοιμάσεις το έδαφος εμπλουτίζοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου

Ιχθύες

Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σοβαρή κρίση στην σχέση σου, ίσως όμως να πρόκειται και για ένα εξωτερικό πρόβλημα, όπως για παράδειγμα ένα άτομο που προσπαθεί να την φθείρει ή μια έκτακτη ανάγκη που θα σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις ότι και να σου… τάξουν, αφού το πιθανότερο είναι να μπλέξεις άσχημα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε