12/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:50 Δημιουργία 12/03/19, 12:15

Κριός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο γίνεται πιο «Κρόνια», καλώντας σε να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες θα εισπράξεις μόνον κριτική!

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με «σκοτεινούς» κύκλους. ενώ μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να ορίσει το τέλος ενός κύκλου στην ζωή σου.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές, είτε στην καριέρα σου, είτε σε έναν κεντρικό στόχο σου, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων αλλά να «μοιράσεις παιχνίδι».

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μυστήρια, ίσως όμως να πέσεις θύμα μιας κακόβουλης παρακολούθησης ή μιας «σκληρής» νομικής απόφασης.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως και στις άλλες υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν την σημασία τους. Οργανώσου λοιπόν και προετοιμάσου, χωρίς όμως να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου, προσδίδει μεν μια «ηφαιστειακή» διάσταση στην σεξουαλικότητά σου αλλά σε θέλει και πιο υποψιασμένο/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποια πράγματα είναι «στημένα»!

Καρκίνος

Σήμερα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται όπως θες. Επιπλέον και… ελέω Κρόνου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά μπορείς να πουλήσεις κάτι που σου «περισσεύει» αλλά και να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου μπορεί να τερματίσει μια συνεργασία σου ή να σε φέρει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα ενός έμμεσου ή άμεσου εκβιασμού.

Λέων

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να «δανείζεται» στοιχεία από τον Κρόνο, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου, χωρίς να ωφεληθείς σε κάτι. Από την άλλη πλευρά βέβαια ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει αποφασισμένο να κόψεις μια συνήθεια που βλάπτει την υγεία σου αλλά και πιο καχύποπτο απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά μάλιστα να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα. Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε ενημέρωσέ τα για ενδεχόμενους κινδύνους της ζωής.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να… στενάζει και να υποφέρει, καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν, αφού, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να δώσεις τις συμβουλές σου για ζητήματα τρίτων. Επιπλέον, αναζήτησε την χρυσή τομή σε κάθε δραστηριότητά σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου αποκαλύψει με δυσάρεστο τρόπο μια υπόγεια και διαβρωτική διαδικασία στο σπίτι ή το γραφείο σου, αλλά και να ορίσει μια πράξη τέλους στα περιουσιακά σου.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να «ζορίζεται», κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει και σχετίζεται με τον χώρο σου ή την οικογένειά σου. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και μια περιουσιακή εξέλιξη που θα σε απογοητεύσει.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει μεν την τάση σου για έρευνες και μελέτες, μπορεί όμως και να προκαλέσει μια «τελειωτική» ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου αλλά και να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να μην… συγχωρεί τα λάθη, με ότι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε αδύνατο σημείο του. Καλύτερα μάλιστα να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να μπεις σε μια άγονη διαδικασία. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και αναποδιές.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε και σε καμία περίπτωση μην προβείς σε έναν δανεισμό, που σε «δένει χειροπόδαρα».

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να… σοβαρεύει, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου, αφού έτσι κι αλλιώς οι αγορές σου δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη!

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου δεν ανέχεται τίποτε άλλο πέραν του… τέλειου κι αν αντιληφθείς ότι κάποιος/α σε έχει «πουλήσει» μην διστάσεις να τον/την κάνεις πέρα, ανεξάρτητα με το τι νοιώθεις.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «κουβαλά» την επιρροή του Κρόνου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να… σοβαρευτείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις ελευθερίες σου, αυτό όμως είναι ότι το πιο ρεαλιστικό για σήμερα. Επιπλέον αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου σημαντικά εμπόδια ή ισχυρές αντιστάσεις.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να εντοπίσεις έγκαιρα ποιος/α υπονομεύει τις προσπάθειές σου, μήπως και προλάβεις την ζημιά. Επιπλέον, πρέπει να κόψεις «μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθειά σου.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα όσο και μελλοντικά, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειές, που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις επαγγελματικές συναλλαγές σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου συνιστά να προσέχεις τις παρέες σου κι αν βέβαια αντιληφθείς ότι κάποιος/α σε υπονομεύει ή κινείται παρανόμως, δεν έχεις παρά να τον/την «στείλεις» από εκεί που ήρθε!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε