11/03/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

11/03/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:35 Δημιουργία 12/03/19, 13:31

Κριός

Η εβδομάδα προβλέπεται αγχώδης και αρκετά μπερδεμένη. Η διάθεσή σας είναι μεταβλητή και έχει στοιχείο κατανάλωσης και αποπροσανατολισμού. Προσοχή στον χώρο της εργασίας. Φροντίστε να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Αποφύγετε να είστε παρορμητικοί εκεί που χρειάζεται περισσότερο σκέψη. Προσπαθήστε επίσης να κρατήσετε ανέπαφο το οικογενειακό σας περιβάλλον από διαθέσεις τρίτων που επηρεάζουν με τις πράξεις τους κάποια μέλη του.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλάζει το κλίμα στην εργασία και στον κοινωνικό περίγυρο. Αδιαφορήστε για κάποιες συνισταμένες οι οποίες περιορίζουν την καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε τα κίνητρα για εξορμήσεις ή για καινούρια προγράμματα. Ο Άρης στο ζώδιό σας διατηρεί νευρική την καθημερινότητα, ωστόσο η προσπάθειά σας να δαμάσετε τους άλλους δεν θα είναι επιτυχής, οπότε αποφύγετε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Δίδυμοι

Δεν θα λείψουν ευκαιρίες εκτόνωσης ή διεξόδου από ένα πλαίσιο υποχρεώσεων που εδώ και ένα μεγάλο διάστημα ανακυκλώνονται ακατάπαυστα. Μοιάζετε σαν να είστε χαμένοι σε έναν λαβύρινθο. Φροντίστε καλύτερα τον επαγγελματικό τομέα και τις δημόσιες εμφανίσεις ή εξορμήσεις σας. Αποδεχτείτε κάτι που δεν σας δίνεται ή δεν γίνεται, χωρίς να χάνετε την πίστη ή την αισιοδοξία σας σε αυτό το ζήτημα.

Καρκίνος

Έρχεται νέο κύμα καθυστερήσεων σε οτιδήποτε περιμένετε, πρακτικό, συναισθηματικό ή λειτουργικό. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα και σας κάνει νευρικούς και αναποφάσιστους. Σταματήστε να άγχεστε για να προλάβετε πράγματα που θέλουν χρόνο. Μην μιλάτε βιαστικά, μην οδηγείτε νευρικά, μην ανακοινώνετε αποφάσεις.

Λέων

Η εβδομάδα εξελίσσεται με μεγάλη περίσκεψη. Την επαγγελματική σας πρόοδο εμποδίζουν οικονομικά προβλήματα. Τα αισθηματικά σας δεν φαίνεται να τακτοποιούνται. Αντίθετα επικρατούν έριδες. Καθυστερήσεις στις εισπράξεις και αναβολή στις υποθέσεις που σας αφορούν είναι αναπόφευκτες. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Φιλοσοφήστε την όλη κατάσταση.

Παρθένος

Παρόλα τα προβλήματά σας, έχετε αρκετά κάστανα στη φωτιά και όλο το δικαίωμα να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μην βιαστείτε όμως να βγάλετε τώρα τα κάστανα, ούτε να πέσετε στη φωτιά για τίποτα και για κανέναν. Το μόνο που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι τα χέρια σας, όχι όμως τα μάτια σας. Γι αυτό κρατήστε γερά ότι είναι δικό σας και μην απογοητεύεστε αν καθυστερεί το άνοιγμα ενός καινούριου δρόμου, ή ενός ορίζοντα.

Ζυγός

Η διάθεσή σας παραμένει ευμετάβλητη και οι καταστάσεις αμφίρροπες. Οι τρέχουσες υποθέσεις σας δεν θα διεκπεραιωθούν εύκολα. Τα νεύρα σας τεντώνονται σε βαθμό που προμηνύεται έκρηξη. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και ιδιαίτερα καρτερικοί. Στην εργασία σας το κλίμα παραμένει ασαφές. Γενικότερα νοιώθετε ότι βρίσκεστε σε κινούμενη άμμο και αυτό το αίσθημα εντείνει τις όποιες σας ανασφάλειες. Τ

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, κάνει τους άλλους να σας διεκδικούν πιεστικά ή να ζητούν επίμονα κάποια πράγματα από εσάς. Η πρώτη εκδοχή αφορά στα αισθηματικά, η δεύτερη τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά. Επιστρατεύστε το ένστικτο αυτοσυντήρησης αλλά και τη διαίσθησή σας. Η δεύτερη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή διαδρομή, αποφεύγοντας βάλτους και παγίδες.

Τοξότης

Παρόλο που ο Μάρτιος προχωρά ηχηρά φέρνοντας πολλή δουλειά, τρεξίματα, ιδέες και προσφορές, γίνεστε κακόκεφοι και δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με εκείνους που είστε υποχρεωμένοι να συνυπάρχετε σε κάποιους χώρους. Πολιτιστικά ενδιαφέροντα ή μια δόση ψυχαγωγίας που θα επιβάλλετε στον εαυτό σας, είναι τα βασικά αντίδοτα των συννεφιασμένων ημερών που θα ακολουθήσουν.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα φέρει κάποιες αλλαγές και αναστατώσεις και θα δοκιμάσει την ευθιξία, αλλά και την ευθυκρισία σας. Μην παίρνετε αποφάσεις, ούτε και θέσεις ανακοινώνοντας πράγματα που θα ενοχλήσουν τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να συμβεί τώρα, χωρίς να πιέσετε καταστάσεις, ανθρώπους και χρονικά όρια.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και αλλά οι άλλες πλανητικές θέσεις δεν ευνοούν και τόσο την εξέλιξη των οικονομικών σας.Ο παράγοντας της τύχης όμως θα σας βοηθήσει να καλύψετε ανάγκες και να διαχειριστείτε πρακτικές υποθέσεις. Στο σπίτι ή στο στενό περιβάλλον, συνεχίζεται το εμπόλεμο κλίμα. Μην ενδίδετε σε αυτό , αντίθετα ακολουθήστε τακτική συμβιβασμού, μέχρι να τελειώσει ο μήνας που άρχισε.

Ιχθύες

Ο Άρης στον Ταύρο ανοίγει καινούριους δρόμους δράσης και έκφρασης. Αυτό συμβάλλει στην ανασυγκρότηση των δυνάμεών σας , φυσικών και ψυχικών. Ωστόσο δεν θα αποφύγετε ταλαιπωρίες από περιστατικά και γεγονότα ετερόκλητα μεταξύ τους, των οποίων η διευθέτηση δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα φέρει καθυστερήσεις που δεν υπολογίζετε και θα δοκιμάσει την ανοχή και τα νεύρα σας

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε