13/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

13/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:00 Δημιουργία 13/03/19, 09:36

Κριός

Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «σκηνές» ζηλοτυπίας, που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο δυσάρεστα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, χωρίς ωστόσο να τίθεται για την ώρα ζήτημα μιας «κανονικής» σχέσης, αφού εκείνο που προέχει είναι η… περιπέτεια!

Δίδυμοι

Το υπό διαμόρφωση τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη τονίζει την σεξουαλικότητα σου κι αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα δεν θα… πλήξεις! Είναι όμως ευλογία και κατάρα μαζί, αφού μαζί με τα πρόσωπα που σου κάνουν «κλικ» έλκεις και διάφορους τύπους, που πρακτικά σε παρενοχλούν και σε εκνευρίζουν Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να την ανανεώσεις με το κλασικό «παιχνίδι» της ζήλειας, αρκεί να μην το παρακάνεις και χαθεί ο έλεγχος.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια αποκάλυψη ή εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δισταγμούς ή ανασφάλειες και να απευθυνθείς με μεγαλύτερη σιγουριά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να γίνει και μια κρυφή συνάντηση, που θα εξελιχθεί σε ερωτικό… πάρτι! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια «ανούσια» σχέση, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο άλλοθι για να «την κάνεις».

Καρκίνος

Το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί εύκολα να αναδείξει ερωτικούς ανταγωνισμούς στο φιλικό σου περιβάλλον, χωρίς εσύ να είσαι «έξω απ’ τον χορό»! Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να χαλάσει μια φιλική σχέση σου, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το θέμα που θα δημιουργηθεί μπορεί να γίνει πολύ πιο «φασαριόζικο», είτε είσαι το «θύμα», είτε ο/η «θύτης» μιας κατάστασης.

Λέων

Το «εκκολαπτόμενο» τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό» και συναρπαστικό κι όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Αν όμως στοχεύεις εξ αρχής σε μια «κανονική» σχέση, μάλλον πρέπει να το… ξανασκεφτείς, αφού πρέπει πρώτα να περάσει «διά πυρός και σιδήρου», ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ετοιμάσου για τις απιστίες που έρχονται!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, μια μάλλον «τυχερή» εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο… σύμπαν! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να ενοχληθείς από την υπερβολικά… φιλελεύθερη συμπεριφορά που θα επιδείξει το ταίρι σου!

Ζυγός

Στην παρούσα φάση δεν θέλει και πολύ για να γίνεις «μαλλιά κουβάρια» με όσους/ες… επιμένουν να σε περιορίζουν με τον τρόπο τους, αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια «κλειστή» σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να διαρραγεί προσωρινά! Αν πάλι είσαι μόνος/η, το συγκλίνον τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει μια «δυνατή» ερωτική εμπειρία, που μπορεί να εξελιχθεί σε «κανονική» σχέση, αρκεί να μην σου φύγει ο ενθουσιασμός!

Σκορπιός

Το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις να βιώσεις έντονες, έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, είτε λοιπόν θα περάσεις… φανταστικά με τον άνθρωπο σου, είτε θα τον βρεις απέναντι σου και μάλιστα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σου «την δίνει» και δεν έχει ταμπού ή προκαταλήψεις.

Τοξότης

Το… υπό γωνία «πλησίασμα» Αφροδίτης και Άρη, ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και σε συνδυασμό με τις απελευθερωτικές τάσεις του Δία είναι πιθανό να συμβεί «κάτι» στην δουλειά σου ή σε ταξίδι. Αν όμως δεν είσαι ανοικτός/η σε μια ερωτική περιπέτεια χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, είναι προτιμότερο να μην μπεις καν στην διαδικασία. Υπάρχουν βέβαια και τα… χειρότερα, που μπορεί να λάβουν την μορφή μιας έντονης παρενόχλησης.

Αιγόκερως

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μην βιαστείς να το… πιστέψεις αφού όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια «σούπερ» ερωτική επισφράγιση της συμφιλίωσής σας! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να αποφασίσεις το που θα ενδώσεις

Υδροχόος

Το… διπολάκι Αφροδίτης-Άρη εισάγει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις και μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι τελικά θα συμβεί, αφού όλα τελούν υπό διεκδίκηση. Αν πάντως έρθει κόσμος στο σπίτι σου ή φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού, δεν θα… γλιτώσεις από μια «φορτική» ερωτική κρούση, η οποία θα σε φέρει σε δύσκολη θέση αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

Ιχθύες

Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Αν πάλι είσαι μόνος/η και θες απλά να περάσεις καλά, δεν έχεις παρά να ενδώσεις σε ένα «κρυφό» ραντεβού, αφού θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος/η!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε