13/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:57 Δημιουργία 13/03/19, 11:51

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία προσδίδει έναν αναπτυξιακό «αέρα» στις δουλειές σου, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό. Επιπλέον, φαίνεται πως ευνοείσαι από παρασκηνιακές ενέργειες.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου αλλά και με «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν να σου κάνουν την ζημιά. Από την άλλη πλευρά όμως, σε βοηθά να καλύψεις γρήγορα το πλάνο σου, ενώ μπορεί να προβείς σε μια επιτυχημένη επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να εμπιστευτείς έναν φίλο ή μια φίλη, που έχει τον δικό του/της τρόπο για να σε βοηθήσει, ενώ έχεις να λαμβάνεις και από έναν συλλογικό φορέα...

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις για να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, ίσως μάλιστα σε αυτήν σου την προσπάθεια να βρεις την συμπαράσταση ατόμων που έχουν για σένα και… άλλου είδους βλέψεις, δεν αποκλείεται λοιπόν εκεί που πήγαινες για την «νίκη», να… ξεστρατίσεις ρίχνοντας το βάρος στις προσωπικές-ερωτικές υποθέσεις και την διασκέδασή σου!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία κοινωνικής ή επαγγελματικής ανόδου, μέσα από την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Επιπλέον, διαμορφώνει μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα, απαλλαγμένη από άγχη και σκοτούρες.

Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου λειτουργεί ως «κρυφός άσσος στο μανίκι σου» και είναι πιθανό να ευνοηθείς παρασκηνιακά. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε τον νου σου και στην υγεία σου, αφού ένα «ξεσάλωμα» θα έχει σίγουρα τις επιπτώσεις του σε αυτήν.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει την ευκαιρία να πεις και να κάνεις πολλά, ίσως μάλιστα να επεκτείνεις την δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι. Ωστόσο με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, δείχνεις πρόθυμος/η να πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, που διέπεται από αντιπαραθέσεις και η διατήρηση των ισορροπιών μόνον εύκολη δεν είναι, γι’ αυτό πρόσεξε που… πας και μπλέκεις!

Επιπλέον, κάποιες ζήλειες και παρεξηγήσεις θα σε αποσπάσουν από τις προτεραιότητες σου, εκτός πια κι αν το κύριο μέλημά σου είναι η κατάκτηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει!

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις αγορές και τα οικονομικά-επενδυτικά ανοίγματα, ίσως μάλιστα να βρεις ορθάνοικτες κάποιες «πόρτες», που μέχρι χθες παρέμεναν κλειστές για σένα.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου να σε «τσιγκλάει», κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, αφού αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς, χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση.

Παρθένος

Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο πολύ του… γούστου σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα μέσα για να σε διευκολύνουν!

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου ταράζει την καθημερινότητα σου με ποικίλα περιστατικά μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με… υπομονή και είτε πρόκειται για παρενοχλήσεις είτε για αυθαιρεσίες σε βάρος σου, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τις αντιπαραθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πετύχεις πολλά λειτουργώντας υπό πίεση.

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στην δουλειά σου, που μάλιστα έχει σοβαρές προοπτικές επιτυχίας. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις τις κινήσεις σου αλλά και να αποδεχθείς τις λύσεις που σου προσφέρονται.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί μια καταναλωτική «έξαψη» αλλά και εκατέρωθεν διεκδικήσεις στα οικονομικά σου, με τα σκαμπανεβάσματα να δείχνουν αναπόφευκτα. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις κάποιον χρηματοδότη ή να κερδίσεις αρκετά ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου φέρνει πολύ διασκεδαστικές στιγμές, ίσως μάλιστα να μην ξοδέψεις… μια, αφού άλλος πληρώνει!

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε κάνει περισσότερο επιτακτικό/η αλλά και βιαστικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί από την μια πλευρά θα πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιους από τους στόχους σου, από την άλλη όμως δεν θα αποφύγεις και τις «αψιμαχίες» κι όχι απαραίτητα για σημαντικά ζητήματα. Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου τίθενται σε κατάσταση… νευρικής κρίσης!

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία φέρνει περισσότερες ανέσεις αλλά και ευχάριστες επισκέψεις στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου πρέπει να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή. Ωστόσο μέσα στις εντατικές ενασχολήσεις σου, καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειας σου.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου και δεν αποκλείεται να «ξεσκάσεις» εκδρομικά ή να εξέλθεις με καλή παρέα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική ένταση, βάζοντας σε πρώτο πλάνο ζήλειες και ανταγωνισμούς.

Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τα «καμώματα» κάποιων, που ποντάρουν είτε στην αδράνεια, είτε στις ευαισθησίες σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις στην άκρη τα πάθη σου αλλά και να λειτουργήσεις «πυροσβεστικά», όπου ξεσπάσουν «ταραχές»!

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν «ξανοιχτείς», τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, είτε πρόκειται για μια επενδυτική κίνηση, είτε για την διεκδίκηση όσων σου αναλογούν.

Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο αποφασιστικό/η αλλά και συνετό/η σε οικογενειακά θέματα, αφού αν αφήσεις τους εγωισμούς και τις αντιζηλίες να επικρατήσουν, ουδείς θα ωφεληθεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, κάτι που θα σε αναστατώσει προσωρινά αλλά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σε ανταμείψουν.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε κάνει να μην ανέχεσαι πλέον περιορισμούς που μέχρι χθες θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, η καθημερινότητά σου αποκτά έντονους ρυθμούς φαίνεται όμως πως κάποιος/α αποφασίζει για σένα χωρίς εσένα, προκαλώντας την αντίδραση σου. Ωστόσο, το ότι κάποιος/α αυθαιρετεί απέναντί σου δεν πρέπει να σε παρασύρει να πράξεις το ίδιο, αφού όχι μόνον δεν θα βρεις το δίκιο σου αλλά θα δώσεις λαβή για σχόλια.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε