14/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:00 Δημιουργία 14/03/19, 11:55

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, ωστόσο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω το αποτέλεσμα θα κριθεί από την επάρκειά σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται πατώντας στις δικές σου πλάτες, μην διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί… κακώς να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «με μια ζαριά», αφήνοντας εκτεθειμένα τα νώτα σου σε κάθε λογής «αρπακτικά».

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει περισσότερα πάρε-δώσε. Κατά τα άλλα, η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις, ιδιαίτερα ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Επιπλέον καλείσαι να ζυγίσεις προσεκτικά τα «θέλω» με τα «πρέπει» σου, αναζητώντας την μέση οδό και το πρόβλημα εδώ είναι πως με τον Άρη στο ζώδιό σου η υπομονή σου μπορεί να στερέψει γρήγορα ή αντίθετα να πέσεις πάνω σε άτομα που δεν έχουν μέτρο στις επιλογές τους. Προνόησε ακόμη για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, ενώ αν καταλάβεις πως κουράστηκες, μην συνεχίσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου απαιτεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού θα σου τύχουν πολλά μέσα στην μέρα. Επιπλέον, με τον Άρη στον Ταύρο οφείλεις να έχεις τον νου σου σε άτομα που σε διαβάλλουν αλλά και να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να διεκπεραιώσεις έκτακτες εργασίες.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς με ρεαλισμό στην οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να δημιουργήσεις επιπλέον υποχρεώσεις. Μπορεί όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη.

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση να θυμάσαι ότι η εν λόγω υπόθεση δεν θα ευοδωθεί εύκολα.

Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας για κοινωνικά θέματα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Λέων

Ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει σε επιφυλακή, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Οφείλεις ωστόσο να κινηθείς με μέτρο, χωρίς να κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι.

Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες, σίγουρα όμως πρέπει να ξεχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι».

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και τα καλά νέα είναι πως οι δεξιότητες και η μεθοδικότητά σου θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο/η. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να ασχοληθείς και με τα λάθη ή τα προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν η στήριξή σου στα όσα αντιμετωπίζουν, όσο κι αν στενοχωρηθείς.

Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να υπερασπίσεις ένθερμα το δίκιο, είτε το δικό σου, είτε των άλλων, κάτι βέβαια που θα οξύνει το πνεύμα σου αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια νομική διαμάχη.

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί άγχη και στενοχώριες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου. Επιπλέον, αν φιλοξενήσεις κόσμο μην δίνεις και πολλά… θάρρετα, ενώ σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση, είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων.

Επιπλέον, με τον Άρη στον Ταύρο θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να μάθεις πολλά, είτε χρήσιμα, είτε… όχι!

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει πιο εύθικτο/η και απαιτητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με συνέπεια να… κρέμονται όλα από μια κλωστή! Μάλιστα, σε σχέση με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου οφείλεις να κινηθείς αργά και μεθοδικά, τσεκάροντας συνάμα την επάρκειά σου σε έγγραφα αλλά και στον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για τις συναλλαγές σου.

Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο σημαντικές συνέπειες.

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σου βάζει «στο κόλπο» τους άλλους και πολλά είναι εκείνα που θα γίνουν ή… δεν θα γίνουν εξ αιτίας τους! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω στενεύει τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Στην περίπτωση πάλι, που σου ζητηθούν δανεικά, μην ενδώσεις.

Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει κάτι έντονο και επείγον στην υγεία ή την εργασία σου αλλά σε κάθε περίπτωση χειρίσου το θέμα σου με σύνεση και χωρίς ακρότητες.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιο σου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση. Αν όμως αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να «κολλήσεις», εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ.

Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο βάζει στο «τραπέζι» και εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια μεγάλη κινητικότητα στα εργασιακά σου.

Υδροχόος

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και για να μην χαθεί ο έλεγχος πρέπει να γίνουν συμβιβαστικές κινήσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βγουν όλοι χαμένοι.

Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, κόβοντας τις βλαβερές συνήθειες, πολύ περισσότερο που σε περιμένει ένας σχετικά μεγάλος φόρτος εργασιών, τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, με την Σελήνη στους Διδύμους δεν… γίνεται να μην επικεντρωθείς και στην προσωπική σου ζωή, όπου συμβαίνουν πολλά και ενδιαφέροντα!

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μεταβολές και πήγαινε-έλα στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν κάποιες άμεσες προτεραιότητες, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι αφού θα… σκοντάψεις!

Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας, οπότε… ξανασκέψου το! Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε