15/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

15/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:15 Δημιουργία 15/03/19, 12:07

Κριός

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, ακόμη και στην περίπτωση που θα κάνεις μια «χοντρή» επιπολαιότητα. Ενδέχεται βέβαια να γίνουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα.

Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου ζητηθεί να αναλάβεις και κάποιες οικονομικές ευθύνες που δεν είναι δικές σου κι εδώ θα χρειαστεί να κινηθείς με μέτρο και διπλωματία, έτσι ώστε να μείνουν και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες σε έναν μίνιμουμ βαθμό.

Ταύρος

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις την κοινωνική δράση και παρουσία σου, με μόνη προϋπόθεση το να μην «χαθείς» στις πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν θα λείψουν και οι παροχές ή τα δώρα.

Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου σε μια μάλλον περίπλοκη υπόθεση όπου η διατήρηση των ισορροπιών είναι το βασικό ζητούμενο.

Δίδυμοι

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιων άλλων που έχουν τα… γένια και τα χτένια! Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις.

Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για αυτά

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Δία να δίνει έναν εξαιρετικά αισιόδοξο τόνο στην ζωή σου, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα και… ευτράπελα! Επιπλέον μια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές, οπότε αν έχεις «πήξει» δεν έχεις παρά να βγεις έξω.

Παράλληλα όμως, με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου καλείσαι να πάρεις μια «μετρημένη» θέση απέναντι σε ότι σε απασχολεί, αποφεύγοντας ρήξεις, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Ίσως πάλι να υπάρξει εμπλοκή σε μια κοινή ή συλλογική προσπάθεια.

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Δία φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να διασκεδάσεις.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να βάλει τροχοπέδη στα σχέδιά σου αλλά εσύ οφείλεις να δεις το όλο θέμα συμβιβαστικά, αφού μια ρήξη κορυφής αυτήν την στιγμή δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Παρθένος

Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τόσο τα οικογενειακά θέματα, όσο και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει μια εμπλοκή σε νομικά ή σπουδαστικά θέματα κι είναι σκόπιμο να επιλέξεις την οδό του συμβιβασμού, συντηρώντας τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να «τα φορτώσεις όλα στον κόκορα»! Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι.

Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική «εμπλοκή» ή σε ένα αναγκαίο έξοδο, που θα σε «προσγειώσει» στην πραγματικότητα, ενώ αν διαπιστώσεις ότι κάτι δεν «τραβάει», μην επιμείνεις.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σου προσφέρει πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία μετατρέπεται σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, αρκεί βέβαια να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Αν μάλιστα προκαλέσεις την τύχη σου, ακόμα καλύτερα για σένα! Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι.

Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να είσαι πιο συμβιβαστικός/η και «επαγγελματίας» στις συνεργασίες σου αλλά και τυπικά «εντάξει» με τα χαρτιά σου αφού η κατοχύρωσή σου θα αποτελέσει τροχοπέδη για ότι «στραβό» προκύψει στο μέλλον.

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε κάνει ακόμη πιο τυχερό και τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πλήρης!

Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να συμβιβαστείς σε κάποια οικονομικά και εργασιακά ζητήματα, ενώ δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις μια δίαιτα.

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι το ίδιο εύκολο να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που απλουστεύουν την καθημερινότητά σου, όσο και το να κάνεις αχρείαστες και υπερβολικές επιλογές. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει ένα όμορφο ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

Παράλληλα όμως με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου να «μπλοκάρει» τα προσωπικά σου, ένα θέμα μπορεί να πάρει μια δύσκολη τροπή, που θα γίνει ακόμη δυσκολότερη συναισθηματικά, αν εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες. Αντίθετα, μπορείς να βρεις τις δέουσες λύσεις σε προβλήματα άλλων.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ερμή-Δία τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό καθεστώς σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι κατ’ ανάγκη ποιοτικές αλλά έχουν χρήμα. Επιπλέον αν επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι, εξέτασε και το ενδεχόμενο να σου το… χαρίσουν!

Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, ενώ αναμένονται σχετικά «ζόρια» στα οικογενειακά σου, όπου θα χρειαστεί να συμβιβάσεις αντιμαχόμενες πλευρές, χωρίς να «ρίξεις» καμία από αυτές.

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία, θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να βρεις υποστήριξη και από ένα ισχυρό πρόσωπο. Καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κι όχι να αρκεστείς μόνον σε σόου και γλέντια, ούτε να υπόσχεσαι πράγματα που ξέρεις πως δεν θα γίνουν!

Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου καλείσαι να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα, μεταξύ γνωστών ή συγγενών, ενώ στις μετακινήσεις σου είναι πιθανό να σου προκύψει η «κακιά ώρα», γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε