18/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

18/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:55 Δημιουργία 18/03/19, 09:48

Κριός

Αν και οι κοινωνικές-επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν είναι και λίγες, θα βρεις τελικά τον χρόνο να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Αν όμως ψάχνεις για κάτι περισσότερο από μια «δυνατή» ερωτική περιπέτεια, τότε καλό είναι να μην κάνεις το «καθοριστικό» βήμα, αφού στην συνέχεια και μετά τις πρώτες…. γλύκες θα «σου περάσει» και θα βαρεθείς!

Ταύρος

Σήμερα, το μόνο που μπορεί να ακυρώσει τις προοπτικές σου είναι τα «κρατήματά» σου και οι πεποιθήσεις σου. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου προσφέρονται, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ιδίως… ενοχές! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν «κόντρες» ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, εξ αιτίας της γοητείας που σου ασκεί εμφανώς ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο.

Δίδυμοι

Τα καλύτερα για σένα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μην διστάσεις να «εξέλθεις»! Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόσκληση, που ακόμη κι αν δεν έχει αρχικά ερωτικό χαρακτήρα, σίγουρα θα… αποκτήσει στην συνέχεια! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως υπάρξουν «τριβές» λόγω της υπερβολικά «παιχνιδιάρικης» διάθεσής σου.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι ανάγκες ή τα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης αποκτούν προτεραιότητα στην ζωή σου, με συνέπεια να «ρίξεις» κάπως το ταίρι σου, κάτι που δεν θα γίνει απαραίτητα αποδεκτό, δημιουργώντας ζήλειες και σχόλια. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτοτροπήσεις «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως αποζητάς μια μόνιμη και «ασφαλή» σχέση, μάλλον δεν θα σου κάτσει!

Λέων

Σήμερα θα συγκεντρώσεις αρκετά κολακευτικά σχόλια, ενώ κι εσύ μπορεί να τα ανταποδώσεις, προσδοκώντας κάτι πολύ περισσότερο. Και έχοντας ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα σε σχέση με την αποδοχή σου από τους άλλους, μπορείς να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως να ξεχνάς πως όταν τα πράγματα «σοβαρεύουν» και μια σχέση μετατρέπεται από ελεύθερη σε «κανονική», τότε χάνεται και η αρχική της «μαγεία»!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η ίσως σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον» στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν, πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να θορυβηθείς από μια αποκάλυψη, ίσως μάλιστα και να την «τελειώσεις».

Ζυγός

Η ανταλλαγή δώρων μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη, απλά την εξωραΐζουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι όμορφο και… χρήσιμο το να πιστοποιείται ένα ενδιαφέρον, με συγκεκριμένες προσφορές κι όχι μόνον στα λόγια.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής σε παραπέμπει στην αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ενώ «περιπλέκει» ή καθυστερεί κάθε τι το νέο, από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης απέναντί σου… επιμένει σε κάτι πιο «φρέσκο» και το πιθανότερο είναι τελικά να βρεθείς σε δίλημμα, όμως μην… κάθεσαι, αφού η ζωή εκεί έξω σε περιμένει! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα «φίδια» που σε ‘έχουν ζώσει δεν είναι της φαντασίας σου.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον ή ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που σε «εξιτάρει» με τις απόψεις ή τον τρόπο ζωής του. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από την διαμεσολάβηση ενός κοινού γνωστού. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να «εξέλθεις» με το ταίρι σου ή να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας με ξεχωριστές και από κοινού δράσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, ενώ η δημιουργία ενός ρομαντικού ή αισθησιακού κλίματος θα ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σου ως προς την ευχαρίστηση που μπορεί να αποκομίσεις. Αν όμως είσαι μόνος/η κι έχεις προσδοκίες για μια «κανονική» σχέση, είναι προτιμότερο να παραμείνεις στα… όνειρά σου, αφού σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που δείχνει μεν να σε καλύπτει σε πολλά αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί αρκετά ανταγωνιστική και «φασαριόζικη» για τα δεδομένα σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αρχικά δεν θα περάσεις όμορφα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, να ξέρεις πως βρίσκεσαι σε μια φάση όπου οι ατέλειες και τα μειονεκτήματα της σχέσης σου απλά δεν… αντέχονται!

Ιχθύες

Σήμερα ίσως να βιώσεις τον… απόλυτο διχασμό σε σχέση με τις προτεραιότητές σου, αφού σου παρέχονται πλεονεκτήματα τόσο σε έναν «μυστικό» κύκλο, όσο και σε ένα πιο ανοικτό κοινωνικό περιβάλλον. Κι αν είσαι μόνος ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό να απολαύσεις… και τις δύο εκδοχές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου σε «αθώα» μόνον φλερτ και πειράγματα, ώστε να μην δώσεις δικαιώματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε