18/03/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

18/03/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:11 Δημιουργία 18/03/19, 13:07

Κριός

Τα προβλήματα στην εργασία υποχωρούν, αν φυσικά είστε πρόθυμοι να κοπιάσετε. Στα οικονομικά, θα αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στην είσπραξη χρημάτων. Φροντίστε να είστε ήρεμοι γιατί η νευρική υπερένταση θα επηρεάσει την απόδοσή σας σε νευραλγικούς τομείς. Αισθηματικά, η κατάσταση είναι μεταβατική ή πειραματική και εξαρτάται ποια είναι η εκδοχή που σας αφορά.

Ταύρος

Προσέξτε τον τρόπο που διαφωνείτε ή εκθέτετε τις απόψεις σας. Μην είστε απόλυτοι ούτε υπερβολικοί και μην αγνοείτε ότι οι άνθρωποι πείθονται με τη διαλλακτικότητα. Μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα! Στις σχέσεις σας προτιμήστε την σιγουριά, έστω και αν σας υποχρεώνει σε μερικούς συμβιβασμούς. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους. Καταπολεμήστε το άγχος και φροντίστε την δίαιτά σας.

Δίδυμοι

Παραμένετε σε κατάσταση υπερέντασης, με εξελίξεις στην κοινωνική ζωή και προσθήκη νέων υποχρεώσεων στην επαγγελματική. Ο Μάρτιος θα διατηρήσει σε όλο το μήκος του, τα πράγματα περισσότερο μπερδεμένα. Όλα παραμένουν ρευστά γύρω σας και μέσα σας. Θα είναι καλό να περιμένετε μέχρι να διαμορφωθούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αισθηματικά υπάρχουν προοπτικές, αλλά εντελώς θεωρητικές.

Καρκίνος

Ο Μάρτιος προχωρά λίγο πολύ με τους ίδιους κινδύνους που διαμορφώθηκαν τις προηγούμενες περιόδους. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για συνεννόηση και καλή θέληση. Καιρός να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση στις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Στα επαγγελματικά νέοι στόχοι περιμένουν τις προσπάθειές σας για να κατακτηθούν. Οικονομικά θα υπάρξουν καθυστερήσεις ακόμα μια φορά. Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι δύσκολα ή εμποδίζεστε να τα απολαύσετε.

Λέων

Ο Μάρτιος συνεχίζει με δύσκολο τρόπο την πορεία του για τους περισσότερους από εσάς. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι καλή και ο επαγγελματικός τομέας σας υποχρεώνει να δώσετε μάχες που θα θέλατε να αποφύγετε. Τα αισθηματικά σας φαίνεται να βελτιώνονται αλλά υπάρχουν δύσκολοι αιφνιδιασμοί. Μην επηρεάζεστε από τα οικογενειακά προβλήματα. Τα λάθη και οι εμπειρίες του παρελθόντος δεν είναι εμπόδιο, αλλά βοήθεια για το μέλλον.

Παρθένος

Συνεχίζουν να σας απασχολούν οι σχέσεις σας με τους άλλους σε όλη τη γκάμα τους. Οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα είναι σημαντικές και θα σας δεσμεύσουν για μεγάλο διάστημα. Ο ανάδρομος Ερμής θα δοκιμάσει τα νεύρα σας μέσα από την συμπεριφορά των άλλων. Επαγγελματικοί και κοινωνικοί αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα του Μαρτίου σας βρίσκει προετοιμασμένους για τις καινούριες δυσκολίες και τα τρεξίματα που θα φέρει. Τα τεντωμένα νεύρα σας θα σας προδώσουν μέχρι σημείο εξάντλησης και όλα θα αναβληθούν για αργότερα. Αν δεν αντέχετε την αναμονή, φροντίστε να είστε συγκροτημένοι και ψύχραιμοι. Τα αισθηματικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα. Καινούρια ενδιαφέροντα που θα αναπτύξετε, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οτιδήποτε απρόοπτο συμβεί, είναι μια προειδοποίηση για το μέλλον.

Σκορπιός

Η εβδομάδα που ακολουθεί σας βοηθά να οργανωθείτε και να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας. Τα οικονομικά σας απαιτούν πρόνοια και κοινή λογική. Οι μέρες που ακολουθούν σας βρίσκουν εκνευρισμένους και έτοιμους να παρεξηγήσετε και να παρεξηγηθείτε. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και προσέξτε την υγεία σας γιατί υπάρχει κίνδυνος η κούραση σας να γίνει αφορμή να αναβάλλετε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Ο Μάρτιος προχωρά δημιουργώντας σας αίσθημα ασφυξίας από τις εξελίξεις στον οικογενειακό, ή στον επαγγελματικό χώρο. Στις σχέσεις σας με τους άλλους μην προσθέτετε καινούριες περιπλοκές στις ήδη υπάρχουσες, εκτός αν συνέβη να έχετε ήδη αποφασίσει για το τι ακριβώς θέλετε από κάποιους ανθρώπους. Επαγγελματικά ή εμπορικά μην κάνετε καινούρια ξεκινήματα αν δεν ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας. Βρίσκεστε μπροστά σε δρόμους που θα δικαιώσουν τις προσδοκίες σας, αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και αποφύγετε άσκοπες σχέσεις και κινήσεις.

Αιγόκερως

Η συνέχεια του Μαρτίου σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε ένα δύσκολο ζήτημα. Αποφύγετε μετακινήσεις και συζητήσεις που θα σας κουράσουν, ή θα σας ξοδέψουν. Μια διαφωνία με κάποιον δικό σας, ή στο περιβάλλον της εργασίας σας , δεν θα ωφελούσε σε τίποτα. Προνοήστε στη διαχείριση των χρημάτων σας. Διαφυλάξτε τις κοινωνικές σας σχέσεις και την καλή σας φήμη. Προσαρμοστείτε στην εξελισσόμενη πραγματικότητα και οι γονείς, ασχοληθείτε με ένα παιδί σας.

Υδροχόος

Η δυσαρμονία του Άρη με την Αφροδίτη που διέρχεται από το ζώδιό σας, θα σημάνει το τέλος μιας σχέσης για τη γέννηση ή την αναγέννηση μιας άλλης. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει προοπτική βελτίωσης, αρκεί να παλέψετε γι αυτό. Οι συμπτώσεις γεγονότων και συναντήσεων, σας προειδοποιούν για τον ερχομό αλλαγών στη ζωή σας. Μην βιαστείτε να εκτιμήσετε κάτι, ή να υπολογίσετε σε κάποιους. Τα οικονομικά οξύνονται για λίγο.

Ιχθύες

Η πρόοδος του Μαρτίου απαιτεί να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια προσοχή στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μην δίνετε σημασία στον ανάδρομο Ερμή και στις καθυστερήσεις που θα φέρει. Διατηρήστε την ορατότητα των στόχων σας και μην διασκορπίζετε την δραστηριότητά σας σε ανούσιες συζητήσεις και ανώφελες μετακινήσεις. Τα οικογενειακά σας προβλήματα θα κρατήσουν ακόμη. Όσο για τα αισθηματικά, θα διαρκέσουν μέχρι να εξαντληθεί η υπομονή σας!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε