19/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

19/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:49 Δημιουργία 19/03/19, 09:44

Κριός

Φαίνεται πως οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές, πάντα όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να συνδυάσεις δουλειές και έρωτα! Αν όμως «ξανοιχτείς» σε μια υπόθεση με αντίζηλους, ενδέχεται να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση αντεγκλήσεων, «χάνοντας» τον εαυτό σου και την ηρεμία σου. Μπορείς λοιπόν να ανταποκριθείς σε ένα ερωτικό παιχνίδι, μόνον αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Ταύρος

Ο Άρης κάνει «το αίμα σου να βράζει» και είναι δύσκολο να αντισταθείς σε «πειρασμούς», που δεν αποκλείεται να έχουν και κάτι το «επιλήψιμο», αφού μπροστά στην… ηδονή της κατάκτησης ενός προσώπου, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα! Ίσως βέβαια να πέσεις εσύ θύμα μιας «ανάρμοστης» συμπεριφοράς, που θα «σε βγάλει από τα ρούχα σου», σε κάθε περίπτωση όμως θα πρόκειται για κάτι στιγμιαίο, όση έκταση κι αν πάρει.

Δίδυμοι

Ο Άρης και ο Πλούτωνας φέρνουν από κοινού μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε «απογειώσει» αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, φαίνεται πως μια αποκάλυψη αλλάζει άρδην τα δεδομένα, αφού κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου, σε καμία περίπτωση όμως μην τα βάψεις μαύρα, αφού το ζητούμενο είναι να «ξυπνήσεις»!

Καρκίνος

Το υπό σχηματισμό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη εντείνει την ανυπομονησία σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί μεν να κατακτήσεις κάποιον/α,,, σεξουαλικά, είναι δύσκολο όμως να σου προκύψει μια σταθερή σχέση. Κάνε λοιπόν τα… παιχνίδια σου, χωρίς να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες για το «αύριο». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Η Αφροδίτη απέναντί σου, με την «χορηγία» του Άρη μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να απαλλαγείς από τις πάγιες πεποιθήσεις σου και να «αναγεννηθείς» ειλικρινά, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και νοοτροπίες που σε έφεραν σε αδιέξοδο. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει ούτε «στα κρυφά», ούτε με υπεκφυγές, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να τολμήσεις να κάνεις το παραπάνω βήμα.

Παρθένος

Στην παρούσα φάση, ο Πλούτωνας δεν ευνοεί τα προσωπικά σου, αντίθετα το πιθανότερο είναι να παραπλανηθείς ή να πέσεις θύμα μιας συναισθηματικής χειραγώγησης, που «ποντάρει» στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Μπορείς ωστόσο να τελειώσεις μια κατάσταση που όχι μόνον δεν έχει τίποτε να σου προσφέρει αλλά σε κρατά «καθηλωμένο/η» και σου αφαιρεί το δικαίωμα σου στον… αγνό έρωτα!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, το συγκλίνον τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στα προσωπικά σου, έστω κι αν όλα παραπέμπουν σε… one night stand και μάλιστα με ένα αρκετά «extreme» άτομο, που δεν προσφέρεται για μια «κανονική» σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν και εντάσεις από τον υπερβάλλοντα ζήλο του/της ερωτικού συντρόφου σου να σε εξαναγκάσει σε πρακτικές που δεν σου αρέσουν.

Σκορπιός

Τα έντονα πάθη που σε πολιορκούν, θα σε φέρουν… τουλάχιστον σε δίλημμα, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πάρεις στα σοβαρά κάποιες συμπεριφορές, που εκπορεύονται από χαμηλά ένστικτα ή έναν κακώς εννοούμενο εγωισμό και απλά δεν σου αξίζουν. Αλλιώς, ενδέχεται να γίνεις κι εσύ «μπουρλότο», για «να βάλεις στην θέση του» κάποιον/α αλλά με λάθος τρόπο.

Τοξότης

Αν είσαι σε μια σχέση δεν έχεις παρά να «το κάψεις» με το ταίρι σου, ίσως μάλιστα να αγγίξεις πολύ υψηλά στάνταρ ευχαρίστησης, αφού φαίνεται να υποχωρούν οι κάθε είδους αναστολές. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε μια «αμαρτωλή» επιλογή, που σίγουρα θα περιπλέξει τα πράγματα, όσο κι αν στο μυαλό σου είναι απλά μια περιπέτεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τήρησε τα μέτρα υγιεινής.

Αιγόκερως

Το συγκλίνον τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σου φέρνει ένα πρόσωπο που διαθέτει «τσαγανό» και… άγνοια κινδύνου, συνάμα όμως τα κάνει όλα… διεκδικούμενα και αβέβαια είτε αυτό αφορά στις επιθυμίες σου, είτε στην στάση των άλλων απέναντι σου, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και δώσε προτεραιότητα στην ικανοποίηση της στιγμής. Αν πάλι είσαι γονιός τότε το «μπαλάκι» των ερωτικών παθών μπορεί να πάει στα παιδιά σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει την λίμπιντό σου στα… ύψη, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου δημιουργήσει πάθη ή εμμονές, που καλό είναι να υπερβείς, πριν σε εγκλωβίσουν ή σε οδηγήσουν σε «ολισθηρά» μονοπάτια. Κι όχι πως δεν μπορείς να… καλοπεράσεις αλλά γιατί να μπλεχτείς με «αμαρτωλές» ιστορίες; Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να υποστείς τα… κακά της ζήλειας!

Ιχθύες

Τα καλά νέα είναι πως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να «γυρίσει τούμπα» μια κατάσταση που έδειχνε αδιέξοδη για σένα, οπότε… έχε πίστη! Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δρομολογηθούν και «ενοχλητικές» εξελίξεις, ύστερα από την ολική επαναφορά ενός προσώπου που είχε… δράσει στο παρελθόν, με την απιστία να «φλερτάρει» επίμονα, είτε εσένα, είτε το ταίρι σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε