20/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

20/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:45 Δημιουργία 20/03/19, 09:40

Κριός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, το κλίμα είναι του… απόλυτου γούστου σου και ανεξάρτητα από την κατάληξη των πραγμάτων, θα νιώσεις πολύ πιο «ζωντανός/η». Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να μεσολαβήσει «ψήνοντας» μια κατάσταση. Από εκεί και ύστερα δεν έχεις παρά να καλλιεργήσεις το θετικό κλίμα, ώστε να αποδώσεις τους καρπούς του στο εγγύς μέλλον, αφού πρώτα σιγουρευτείς για το ότι δεν έχεις να κάνεις απλά με επιπόλαιες επιλογές και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν.

Ταύρος

Ίσως σου γίνει μια πρόταση που σε αντιπροσωπεύει σε πολλά αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την ευτυχία σου, αφού ξέρεις πολύ καλά ότι για να κτιστεί μια ποιοτική σχέση θέλει χρόνο, πολύ περισσότερο που σε αυτήν την φάση οι «θερμές» εκδηλώσεις δεν συνάδουν με ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Αν βέβαια ενδιαφέρεσαι απλά για μια ερωτική περιπέτεια, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε «βουρ στον πατσά»!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η οι πιθανότητες σου για μια νέα γνωριμία είναι πολύ καλύτερες αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» ακόμη και στο… διαδίκτυο! Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σταθερό αλλά μάλλον για μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε παραπέμπει και σε δρώμενα του… παρασκηνίου και μένει να διαπιστωθεί αν θα είσαι το «θύμα» ή ο/η «θύτης!

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο πέρα από την φιλική σας σχέση, ταιριάζετε και σεξουαλικά κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται, έστω κι αν πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως τα «παιχνίδια» σου καταλήξουν στο να χαλάσεις και την μια σχέση και την άλλη.

Λέων

Αν τα έχεις… καταφέρει και είσαι ακόμη μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα, ίσως μάλιστα να εντυπωσιαστείς από τον τρόπο που θα επιλέξει κάποιος/α για να σου δείξει το ενδιαφέρον του/της. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η «παιχνιδιάρικη» στάση σου θα προκαλέσει αντιδράσεις στο ταίρι σου κι αν ξεσπάσει η… ζήλεια, άντε μετά να «μαζέψεις» τα ασυμμάζευτα!

Παρθένος

Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά με ένα νεαρό άτομο αλλά πρόκειται μάλλον για μια «παρένθεση» που θα κλείσει σε δέκα ημέρες περίπου. Επιπλέον, ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον ή σε ταξίδι είναι πιθανόν να εκδηλώσει τον έρωτά του για σένα αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι διασκεδαστικό μεν αλλά και προσωρινό, που απλά θα εμπλουτίσει τις… σχετικές εμπειρίες σου!

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο παθιασμένο/η αλλά και ασταθή συναισθηματικά και για την ώρα δείχνει δύσκολο να βγάλεις ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με το τι θέλεις εσύ αλλά και το τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να κλείσεις τα μάτια σου στους πειρασμούς, αφού δεν θέλει και πολύ για να ξεσπάσει μια «θύελλα» με αφορμή τις ερωτοτροπίες σου!

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οι προσφορές διαδέχονται η μια την άλλη, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα, δεν είναι ωστόσο σκόπιμο να πάρεις τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά, αφού εν καιρώ οι διαθέσεις θα αλλάξουν, αφήνοντας πίσω τους μια αίσθηση απογοήτευσης στην περίπτωση που «τα δώσεις όλα». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να «γίνει χαμός», εξ αιτίας μιας «θρασείας» διεκδίκησης ή αντιζηλίας!

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο, ενώ ο Άρης στον Ταύρο φέρνει ερωτικές προτάσεις και στον χώρο της εργασίας σου. Αν λοιπόν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να αφεθείς στην… περιπέτεια, έστω κι αν υπάρξουν και συνδιεκδικητές! Αν όμως δεν έχεις όρεξη για τέτοια, το πιθανότερο είναι να «παρενοχληθείς» με αρκετά φορτικό τρόπο!

Αιγόκερως

Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι/ες σου… περισσεύουν, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο το να «ξεδώσεις» ερωτικά! Από εκεί και ύστερα απαιτείται κάποιος χρόνος μέχρι να διαπιστώσεις το κατά πόσον ένα νέο ξεκίνημα έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά «σούπερ». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θέλει και πολύ για να μπλεχτείς στα «γρανάζια» μιας παράλληλης κατάστασης!

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε καθιστά φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζει μια σταθερότητα ή διάρκεια στις επιλογές σου. Ζήσε λοιπόν το «σήμερα». χωρίς να επενδύεις μακροπρόθεσμα, αφού το πάθος θα «γυρίσει» κάποια στιγμή σε αδιαφορία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια έξωθεν «πρόκληση» μπορεί να την θέσει σε δοκιμασία, με την συνέχεια να είναι… εντελώς ανοικτή!

Ιχθύες

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον τομέα των «μυστικών ερώτων», τελικά όμως τα όσα θα γίνουν μόνον… μυστικά δεν θα μείνουν! Κι αν μεν είσαι μόνος/η και δημιουργηθεί κάποιο «σκάνδαλο», θα χρειαστεί απλά να δώσεις διευκρινήσεις για το πώς βρέθηκες μπλεγμένος/η σε αυτό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα δημιουργηθούν «σκηνικά», που θα είναι… χαριτωμένα, μόνον για όσους/ες τα ζουν ως παρατηρητές.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε