20/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:45 Δημιουργία 20/03/19, 11:39

Κριός

Με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να μην αφήσεις στην τύχη τους τα εργασιακά σου, αντίθετα οφείλεις να προβείς σε πρακτικές λύσεις, έστω κι αν κάποιες «λεπτοδουλειές» δοκιμάσουν την υπομονή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα τσεκ απ στην υγεία σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει… γλέντια και χαρές, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις άτομα που έχουν τα μέσα –αλλά κυρίως την διάθεση- να σε διευκολύνουν σε πολλές από τις υποθέσεις σου, αφού προσδοκούν από σένα και μια… άλλου είδους ανταπόκριση!

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο προωθεί το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο. Αντίθετα, η αμοιβαία παροχή υπηρεσιών θα σε φέρει πιο κοντά με τους άλλους.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μην διστάσεις. Από εκεί και ύστερα βέβαια, θα «παιχτεί» και κάτι πιο… προσωπικό!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τον εξοπλισμό σου με μικρές λειτουργικές συσκευές, που απλουστεύουν την ζωή σου. Κατά τα άλλα βέβαια είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με βόλτες, εκδρομές και ποικίλες επαφές, ίσως μάλιστα να κάνεις αγορές ρούχων και αξεσουάρ, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματα, ξεκινώντας ίσως από τα ψηφιακά και το διαδίκτυο. Έχεις ωστόσο και την εναλλακτική να ενημερωθείς για δουλειές και άλλα ζητήματα, που άπτονται του… κουτσομπολιού!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ωστόσο μην βιαστείς να ξοδέψεις τα λεφτά σου, αφού οι επιθυμίες σου μπορεί να γίνουν… διαταγή για κάποιον/α που σε θαυμάζει. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να παρασυρθείς, ένεκα της παρέας σε ένα «ράλι» εξόδων

Λέων

Με την Σελήνη στην Παρθένο τείνεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά η επιμονή σου σε λεπτομέρειες, ιδιαίτερα σε σχέση με αγορές χρήσιμων συσκευών ή εργαλείων. Κατά τα άλλα βέβαια,, η Αφροδίτη απέναντί σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου.

Επιπλέον, στην παρούσα φάση οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την, ξέροντας όμως ότι υποκρύπτει κι ένα πιο… προσωπικό ενδιαφέρον!

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ασχοληθείς με τεχνικά και μικρά αλλά κομβικά ζητήματα, σχετικά με την δουλειά ή την καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να φροντίσεις σχολαστικά και την εξωτερική εμφάνισή σου, καλό είναι όμως να μην γίνεις «δούλος» της λεπτομέρειας και χάσεις τελικά την ουσία! Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής, η ημέρα δεν συστήνεται για δίαιτες και περιορισμούς.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα βρεις, ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς η να λάβεις έξτρα περιποιήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο ανακινεί εργασιακά ζητήματα, όπου κάποιες λεπτομέρειες θα «μετρήσουν», ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής καθιστά απαραίτητη την συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει την κατάλληλη συνταγή, εκτός πια κι αν εμπιστεύεσαι τον… ονειροκρίτη!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει το κίνητρο για να κάνεις το κάτι παραπάνω, προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εδώ όμως, παρότι θα διασκεδάσεις «μέχρι τελικής πτώσεως» ελλοχεύει ο κίνδυνος να «ξεπενταριαστείς», χωρίς να πετύχεις το 100% αυτών που θέλεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου έναν «χρησιμοθηρικό» χαρακτήρα κι από αυτήν την άποψη θα χρειαστούν περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια. Επιπλέον ενδέχεται να σου ασκηθεί μια «εποικοδομητική» κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη, η οποία όμως θα σε κάνει να «στραβώσεις» και να απομακρυνθείς προσωρινά.

Ανάλογες «σκηνές» μπορεί να υπάρξουν και με έναν συνεργάτη σου, κατά τα άλλα όμως, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει το «οκ» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια γιορτή.

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου και δεν αποκλείεται κάποιες λύσεις να έρθουν με την βοήθεια της τεχνολογίας ή κάποιου ειδικού. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να μην ξανοιχτείς σε πολλά μέτωπα.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για ταξίδια κι εκδρομές. Επιπλέον, πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, θα δικτυωθείς με… γοητευτικά άτομα αλλά και θα αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ενώ όσον αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις σου, προηγούνται τα επιστημονικά θέματα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα. Από εκεί και ύστερα βέβαια οφείλεις να διαχειριστείς συνετά τις καταστάσεις, αποφεύγοντας τις σπατάλες για ζητήματα… καρδιάς!

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης κι αν το να μετράς τα «κουκιά» σου φαίνεται… βαρετό, απευθύνσου σε άτομα που ειδικεύονται σε αυτό, με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν θα παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές.

Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, ακόμη και μέσα από «εκκεντρικότητες». Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις το look σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης αλλά και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την ζωή σου, αφού η εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και την ιεράρχησή τους.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε προστατεύει μέσα από συμπτώσεις που σε ευνοούν, ενώ αναμένονται και αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων, με κύριο «πιάτο» τις προσωπικές υποθέσεις σου και την ανάμιξη τρίτων σε αυτές. Αν βέβαια έχεις να κρύψεις εσύ κάτι, μάλλον… δεν θα τα καταφέρεις, με ότι συνεπάγεται αυτό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε