21/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

21/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:55 Δημιουργία 21/03/19, 09:47

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, συντελεί στο να προσελκύσεις άτομα με μια σχετική οικονομική ευχέρεια, ωστόσο είναι πιθανό να μην διαθέτουν βάθος συναισθημάτων ή να «κουβαλάνε» συμπλέγματα, που θα τα βρεις μπροστά σου, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην κάνεις κορυφαίο ζήτημα το ποιος/α πληρώνει ή «έκανε την αρχή»!

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου λειτουργεί ως «ερωτομαγνήτης» και είναι λογικό το ότι εκτός από την «ζέση» που θα σου προκαλέσει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, θα υπάρξουν σίγουρα και εντάσεις ή ανταγωνισμοί με άτομα που «στην πέφτουν» επίμονα με λάθος τρόπο, ίσως μάλιστα να ακουστούν ή γίνουν και πράγματα που θα σε ενοχλήσουν πολύ. Ότι κι αν γίνει όμως, ένα… σεξάκι με αυτόν/η που θες θα τα διορθώσει όλα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα λοιπόν την… όρεξή σου και άσε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σου, αφού για την ώρα «μαζεύεις» γύρω σου… άπιστες περιπτώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να επανεμφανιστεί κάποιος/α πρώην που θα… μπερδέψει κάπως τα πράγματα!

Καρκίνος

Όταν ο έρωτας αποτυπώνεται σε προσφορές «ανεκτίμητης αξίας», τότε έχεις κάθε λόγο να «πετάς στα ουράνια», ξεχνώντας τις δύσκολες ή τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Και βέβαια σε κάτι τέτοιες στιγμές το να προτάξεις την… γκρίνια σου, μόνον ζημιά θα κάνει. Αν πάντως είσαι μόνος/η, μπορεί να σου τύχει μια «έκτακτη» περίπτωση, που θα σου προσφέρει μεν έντονες συγκινήσεις αλλά στερείται διάρκειας.

Λέων

Τα γεγονότα «τρέχουν» και η βασική σου δυσκολία να κατανοήσεις τις εξελίξεις και να πάρεις την θέση που πρέπει, έγκειται στο ότι προσβλέπεις μόνον στην προσωπική προβολή σου και τελικά αν βγάλεις ένα δίδαγμα από όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι το ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να έχεις απέναντί σου έναν «καθαρό» ανταγωνισμό, παρά να διαπραγματεύεσαι με πρόσωπα, που άλλα λένε κι άλλα κάνουν.

Παρθένος

Παρότι οι προτεραιότητές σου είναι άλλες, τελικά η προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει εύκολα άνω-κάτω, αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση και αναγκαστείς να λείψεις ή να ταξιδέψεις, ενδέχεται να διαπιστώσεις στην πράξη πως «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια»! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε μια συνεύρεση στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να αποβεί κάτι «στιγμιαίο» μεν αλλά πολύ δυνατό!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια σχέση «αποκατάστασης», που όμως θα έρθει ύστερα από μια «μάχη» που θα κάνει την κατάκτηση σου ακόμη πιο πολύτιμη και θα φτάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αν βέβαια υποχωρήσεις εν ονόματι της… ευγένειας, τότε δεν θα σου φταίει κανείς άλλος! Στην περίπτωση πάλι που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να… ενοχλήσεις ή να ενοχληθείς από ένα έντονο φλερτ.

Σκορπιός

Είτε ανήκεις στην κατηγορία των «κυνηγών» είτε αρέσκεσαι στον ρόλο του «θηράματος», ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις, με τις πιθανότητές σου ωστόσο για μια σχέση διαρκείας να μην είναι και τόσο καλές! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια έντονη διαφωνία με το ταίρι σου, με συνέπεια να βγουν αλήθειες, που «καίνε»!.

Τοξότης

Οι πειρασμοί καραδοκούν τόσο στις εξόδους, όσο και στον εργασιακό σου χώρο, σε κάποιες περιπτώσεις όμως θα τα… χρειαστείς από την υπερβολική «θέρμη» που δείχνει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου. Αν βέβαια το… θέλεις κι εσύ, τότε σε περιμένει μια σούπερ εμπειρία, η οποία μάλιστα έχει και προοπτικές «αποκατάστασης»! Αν πάλι συμβεί «κάτι» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου και είσαι ήδη σε μια σχέση, άντε μετά να ξεμπλέξεις…

Αιγόκερως

Με ποικίλα θέματα να συσσωρεύονται ζητώντας επιτακτικά την λύση τους, φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα μια «εδώ και τώρα» απόλαυση, παρά κάτι πιο διαρκές, που θα σου «φάει» πολύτιμο χρόνο από τις λοιπές δραστηριότητές σου. Κάποια στιγμή βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν αλλά μέχρι να συμβεί αυτό ζήσε το σήμερα, χωρίς να δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι αφού δεν αξίζει να τσακώνεσαι για τίποτε!

Υδροχόος

Οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» κι επειδή «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά «προδοθείς» από τον αυθορμητισμό σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε είναι πιθανό να ζήσεις μια δυνατή περιπέτεια, έστω κι αν.. αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, που θα σε κάνει να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου, αφού «φλόγα» μεν υπάρχει αλλά περί σταθερότητας ουδείς λόγος να γίνεται!

Ιχθύες

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η ηρεμία της μπορεί να διαταραχθεί από την αποκάλυψη μιας όχι και τόσο θεμιτής πρακτικής κι αν ο/η «ένοχος» είσαι εσύ, είναι προτιμότερο να… ομολογήσεις πριν συμβεί το κακό! Αν πάλι είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, ίσως μάλιστα μια αρχική διαφωνία ή λογομαχία να σε οδηγήσει σε μια… κρυφή αγκαλιά!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε