21/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:41 Δημιουργία 21/03/19, 12:33

Κριός

Η Πανσέληνος μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι για σένα και τι εσύ για αυτούς και όλα αυτά επενδυμένα με… μπόλικο συναίσθημα!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης ή ανταγωνισμού που θα σε αφήσει «πανί με πανί». Από την άλλη πλευρά όμως σε βάζει να κυνηγήσεις άμεσα έναν στόχο κι επειδή «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς» δεν έχεις παρά να ρισκάρεις για την επίτευξή του.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου, αφού προηγείται η υγεία σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει μια σχετικά «άγνοια κινδύνου», με συνέπεια να γίνεις πιο τολμηρός/η και να κάνεις πολλά και γρήγορα, είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος, είτε για να… προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται. Φαίνεται μάλιστα να αποκτούν κομβική σημασία οι σχέσεις σου, που όντας πιο παθιασμένες θα σε φτάσουν στα άκρα!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αναδεικνύει προσωπικά θέματα κι ευαισθησίες, ίσως μάλιστα να εμψυχώσεις έναν «δικό σου» άνθρωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, το θέμα όμως είναι ποιος/α θα στηρίξει ψυχολογικά κι… εσένα!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σου υπόσχεται ένα «σούπερ» ταξίδι ή μια συναρπαστική έξοδο, ενδέχεται ωστόσο να συμβάλλει και σε εντάσεις με πρόσωπα που σε ζηλεύουν και δεν εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους «στα ίσα» αλλά καταφεύγουν σε συνομωσίες. Επιπλέον, ίσως ανησυχήσεις με ένα θέμα στην υγεία σου, ιδιαίτερα αν προβείς σε καταχρήσεις.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς ευαίσθητες καταστάσεις, που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη διεγείρει την libido σου και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι μπορεί να συμβούν τα… πάντα, ακόμη και με κάποιον/α φίλο/η σου, καλό είναι ωστόσο να «συμμαζέψεις» κάπως την ζήλεια σου!

Επιπλέον, τα χρήματά σου «εξανεμίζονται», από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να σου προσφερθούν ευκολίες και δώρα, εξ αιτίας της… γοητείας σου.

Λέων

Η Πανσέληνος ανασύρει έντονες αναμνήσεις που μπορεί να σε καθηλώσουν σε ένα νοσταλγικό μοτίβο, την ίδια στιγμή όμως θα πρέπει να… τρέχεις πάνω κάτω και πέρα δώθε, μοιράζοντας τελικά τον χρόνο σου ανάμεσα σε εκείνα που πραγματικά σε συγκινούν και στις δημόσιες σχέσεις που «επιβάλλει» το savoir vivre!

Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ενισχύει τις επιλογές… πάθους ενώ επιπλέον σε ωθεί να επιταχύνεις κάποιες διαδικασίες, είτε για να πετύχεις «εδώ και τώρα» έναν σημαντικό στόχο σου, είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, μπορεί και τα… δύο!

Παρθένος

Η Πανσέληνος ενδέχεται να προκαλέσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να «μαζευτείς» λίγο και να αρχίσεις να «τα κάνεις μασούρι», από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν και έξτρα έσοδα ή παροχές, είτε από την οικογένειά σου, είτε μέσα από την επιστροφή δανεικών.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα φέρει ποικίλες εντάσεις, τόσο στην δουλειά σου, όσο στον… δρόμο, που όλες τους υπαγορεύονται από μια αντιζηλία ή ένα πάθος, ανεξάρτητα με τις εκάστοτε προφάσεις Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης.

Ζυγός

Η Πανσέληνος βγάζει τον πιο ρομαντικό εαυτό σου και δείχνεις έτοιμος/η να… υποκύψεις στις αδυναμίες σου, ίσως μάλιστα να σου δοθούν αφορμές για αυτό, ύστερα από ένα reunion ή μια επανασύνδεση.

Από την άλλη πλευρά βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, εύκολα μπορεί να δημιουργήσει διαξιφισμούς ή ανταγωνισμούς στις παρέες σου, ίσως μάλιστα να προκύψει θέμα με ένα άτομο που θέλει να εκπληρώσει τις επιθυμίες του με έναν αρκετά εγωιστικό τρόπο. Επιπλέον, τα οικονομικά σου είναι «επί ξύλου κρεμάμενα», αφού και να θες να συγκρατηθείς, οι καταστάσεις δεν σε αφήνουν!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής κι αν σου προκύψει το οτιδήποτε –από δυσανεξία μέχρι… μάτιασμα- να ανατρέξεις πρώτα σε μια παραδοσιακή αντιμετώπιση του θέματος.

Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι πιθανό να ξεσπάσει μια αντιζηλία, είτε στις σχέσεις, είτε στην οικογένειά σου κι επειδή το πάθος και ο φανατισμός περισσεύουν θα σου είναι δύσκολο να κουμαντάρεις τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις. Μπορείς ωστόσο και να «το ρίξεις έξω», διασκεδάζοντας και αφήνοντας κατά μέρος όλα εκείνα που κατεβάζουν το επίπεδό σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος σε ωθεί να αξιολογήσεις μια φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με βάση όχι το πρακτικό κομμάτι της αλλά κυρίως τα συναισθήματα που την διέπουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με παλιούς/ες γνώριμους/ες.

Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη «ταράζει τα νερά» σε εργασιακά θέματα, όπου από την μια πλευρά λειτουργώντας έχοντας κίνητρο και ζέση θα καταφέρεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν και οι παρενοχλήσεις -ενίοτε και σεξουαλικές- που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος προδιαθέτει για μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αφού θα πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να συμβιβάσεις τον ρεαλισμό με τις… αγκαλιές, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε θέλει σε εγρήγορση, τόσο στα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σου, αφού αναμένονται έκτακτες καταστάσεις και προκλήσεις, χωρίς να αποκλειστεί και μια οξεία ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ή με κάποιον/α που μπλέκεται στα προσωπικά σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σε θέλει να… τριγυρνάς σε παλιά στέκια, αναζητώντας τις χαμένες στιγμές του παρελθόντος σου, κάτι που είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζεις αλλά σήμερα μπορείς να κάνεις μια εξαίρεση, αφού θα συναντήσεις όντως πρόσωπα με τα οποία έχετε αφήσει… κάτι στην μέση!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, το πάθος περισσεύει, από πλευράς σου όμως, έχοντας έξτρα κίνητρα plus την γοητεία σου, θα έχεις και την δυναμική για να «σαρώσεις» σε όλα τα μέτωπα. Από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί σίγουρα να κοντράρεις συμπεριφορές που υπαγορεύονται από αντιζηλία.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε προσανατολίζει σε ζητήματα τροφοδοσίας και κάλυψης των αναγκών σου, κάτι που μπορεί να συμβεί ευκολότερα μέσα από την οικογένειά σου ή την στήριξη ενός «ισχυρού» ατόμου. Μπορεί ωστόσο να σου επιστραφούν και κάποια χρήματα ή να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει εντάσεις αλλά και συνωμοσίες στο περιβάλλον σου –ιδιαίτερα το συγγενικό και μάλιστα με οποιοδήποτε πρόσχημα, αφού από πίσω κρύβονται αντιζηλίες!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε