Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής άφησε για μια ακόμα φορά αιχμές για τη στάση των δημάρχων των νησιών του Αιγαίου για την αντιμετώπιση τους στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Την άποψη πως δέχεται χτυπήματα ακόμα και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό – μεταναστευτικό εξέφρασε ο Γιάννης Μουζάλας, σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής στο ρ/σ Real.

«Με χτυπάνε ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο και χτυπάνε το σαμάρι», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που αντιμετωπίζει οι πρόσφυγες στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί υπό τον όρο ότι δεν θα αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές.

Ακόμα, ο κ. Μουζάλας είπε ότι ελπίζει οι δήμαρχοι να μην εύχονται να υπάρξουν θύματα, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της κοινότητας Μόριας ότι είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα σε συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και προσφύγων.

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/12/mouzalas-prosfygiko-moria.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/12/mouzalas-prosfygiko-moria-150x150.jpgNews RoomΠΟΛΙΤΙΚΗΓιάννης Μουζάλας,Μόρια,Προσφυγικό,Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής άφησε για μια ακόμα φορά αιχμές για τη στάση των δημάρχων των νησιών του Αιγαίου για την αντιμετώπιση τους στο προσφυγικό - μεταναστευτικό.Την άποψη πως δέχεται χτυπήματα ακόμα και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό - μεταναστευτικό εξέφρασε ο Γιάννης Μουζάλας, σε δηλώσεις...
«Δέχομαι χτυπήματα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Μουζάλας